*☃ Sneeuw ☃*

Sneeuw
Er is nog geen sneeuw gevallen deze winter, maar toch alvast een artikel met sneeuwfoto’s. Naar aanleiding van mijn blogpost van “Winterdip… nee, joh, kei leuk die winter!” kwam ik op een idee om alvast een artikel te maken van mijn sneeuwfoto’s die ik de afgelopen winters heb gemaakt.

sneeuw
lijn
sneeuw
lijn
sneeuw
lijn
sneeuw
lijn
sneeuw
lijn
sneeuw
lijn

Wat vind je van mijn foto’s? Kijk je ook uit naar de eerste goede sneeuwbui die de wereld weer een mooi wit dekentje geeft? ik wel, vind het altijd prachtig om te zien.

© Nobody ELSe

Tags: , ,

2 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

  1. M.Th. schreef:

    Jaloersmakend mooi, die foto’s van jou, Els.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top