Tag #4: Evaward

evaward
Een weekje geleden werd ik door Kim getagd voor de Evaward. Echt super lief :-). Benieuwd naar de vragen en mijn antwoorden lees gauw verder :-).


Als eerste wil ik Kim enorm bedanken voor het mooie compliment dat ik kreeg in haar artikel van Evaward.

“Tenslotte wil ik Els extra in het zonnetje zetten. Haar blog staat vol met leuke knutsel tutorials. Daarnaast schrijft ze ook over haar leven (dat ze binnenkort gaat verhuizen bijvoorbeeld) en maakt ze prachtige foto’s, die je vooral op Instagram veel voorbij ziet komen!”

Zo’n mooi compliment ontvang ik niet elke dag :-). Dank je wel.

Tijd voor de vragen

1. Minipaarden of luiaarden?
Natuurlijk minipaardjes. Daar hoef ik niet over na te denken. Al heel mijn leven hou ik van paarden. Ik was vroeger echt een paardenmeisje. Posters van paarden aan de muur, lees- en informatieboeken over alles wat met paarden te maken heeft en natuurlijk was ik gek op paarden aaien ;-). Sinds mijn 18de rij ik pas paard. En ik vind het heerlijk! Hieronder een foto uit de oude doos ;-).
Evaward_foto_lucky
lijn
2. IJsjes of taart?
Taart! Zeker weten. Ik ben niet zo’n ijsliefhebber of het moet heel warm zijn en van een ijssalon in Tilburg komen. Die maakt het ijs lekker vers en heeft heel veel verschillende smaken.

3. Series of films?
Ik hou het meest van series. Sowieso kijk ik graag TV. Komende zondag begint Smeris weer en die politieserie kijk ik graag. Ik ben benieuwd hoe seizoen 2 wordt, want helaas komt deze niet (helemaal) meer uit Tilburg. Seizoen 1 wel, en het was altijd leuk om iets bekends te zien. Dus ik denk dat seizoen 2 nooit zo leuk wordt, maar ik geef het een kans ;-).

4. Welke film móet iedereen gezien hebben? En welke juist echt niet?
Ook deze vraag weet ik gelijk te beantwoorden, Despicable Me. Deel 1 en 2 dat maakt me niet uit :-). Het is gewoon de meest hilarische animatie film ooit!

5. Wat is je favoriete taart?
Zelf gemaakt MonChoutaart of appeltaart van mijn moeder. Zo lekker. Maar eigenlijk vind ik alle taartjes wel lekker. Ik hou erg van zoet.

6. Welke stad, naast Berlijn uiteraard, zou je graag eens willen bezoeken?
Een stad die ik graag nog zou willen bezoeken is Londen. Ik hoor zoveel mensen (waaronder veel bloggers) dat Londen zo mooi en leuk is! Ik zie ook vaak zo mooie foto’s voorbij komen van Londen.

7. Op welke blogpost ben je het meest trots?
Dat vind ik wel een moeilijke vraag. Ik denk mijn artikelen die ik heb geschreven over fotografie. Afgelopen zaterdag stond deel 1 op mijn site. Deze ging over de sluitertijd. Komende zaterdag komt er ook nog een artikel online over het diafragma. Ik hoop dat ik met deze artikelen sommige bezoekers die net beginnen met fotograferen op weg kan helpen om betere foto’s te maken. Ik vind het namelijk heerlijk om foto’s te maken. In de toekomst wil ik nog meer van deze artikelen met informatie gaan schrijven.
sluitertijd brug
lijn
8. Welke drie bloggers en hun blogs wil je extra in het zonnetje zetten?
Dit vind ik wel een hele lastige vraag. Mag ik er echt maar drie noemen? Natuurlijk mag ik er meer. Hé, het is mijn blog. Daarop doe ik wat ik wil ;-). Ik zet de 5 blogs die ik tag in het zonnetje.

Allereerst wil Xaviera van de blog soulheartedly.nl in het zonnetje zetten. Deze blog volg ik al een hele tijd. Ik denk al vanaf het begin, Xaviera? Xaviera schrijft mooie persoonlijke artikelen en veel pakkende en leerzame stukje en heeft fijne schrijfstijl en plaatst ook mooie foto’s.

Ook Anita van de blog Mindjoy. Een blog met mooie geschreven artikelen over mindfulness, wijsheden en positiviteit. Ik vind haar artikelen vooral inspirerend, ze zetten me aan het denken. En ik vind het nog steeds zo leuk dat ze een foto met mij wilde delen van de sneeuwpop die ze door mijn blog had gemaakt :-).

Als derde de blog van Marion: mijnkladblok.nl Ik bewonder Marion. Ze schrijft naar mijn idee zo veel artikelen recht uit het hart en is erg open over haar gedachten. De onderwerpen zijn erg divers, vaak heel persoonlijk en altijd verrassend geschreven. Ik lees ze graag en ik denk niet dat ik ooit zo kan schrijven als Marion :-).

De vierde blog die ik in het zonnetje wil zetten is die van Northflix.nl. Een erg uiteenlopende blog met verrassende artikelen. De meeste artikelen zijn persoonlijk of gericht op beauty. De artikelen worden altijd ondersteund door mooie foto’s. Vooral de Plogs zijn het bekijken waard. Oh ja, het is natuurlijk ook erg leuk dat ze ook een voetbalfan is, net zoals ik :-).

Als laatste de blog van lies, bye-lies.blogspot.nl. Een blog met beauty, knutselen en veel persoonlijke artikelen die ik graag lees. Erg uit een lopend en plezierig om te lezen.

9. Vertel eens iets wat mensen door het lezen van je blog waarschijnlijk écht niet van je weten…
Dat ik met mijn blog nogal georganiseerd ben. Alles netjes in een lijst op mijn computer. Een blogboekje met aantekeningen. Alles netjes ingepland op vaste tijden. Maar als je dan mijn slaapkamer en kledingkast ziet ;-). Dat is toch minder georganiseerd.

10. Tag / nomineer vijf bloggers aan wie je deze tag doorgeeft
Misschien zijn jullie in de tussentijd al genomineerd (ben een beetje druk de laatst dagen), maar bij deze nomineer ik:
– Xaviera van de blog soulheartedly.nl
– Anita van de blog Mindjoy
– Marion van mijnkladblok.nl
Northflix
– Lies van de blog bye-lies.blogspot.nl.
Ook nu geldt weer, voel je niet verplicht :-). Er wordt de laatste tijd namelijk best veel getagd :-).

lijn

Gerelateerde artikelen:

Tag #3: De blogspiratietag
Project Positief Challenge 2.0
#Secretvalentijn
Liebster Award
Tag #2: De blog top 3 tag
Mijn eerste tag #1: “The Questions of Life” tag

© Nobody ELSe

Tags: , ,

26 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Genomineerd voor de Evaward! | Northflix | 31 maart 2015
 1. Eva schreef:

  Kom ik via via toevallig op je blog en kom ik daar zomaar de Evaward tegen, zo leuk! Ik zou ze eigenlijk een keertje allemaal moeten bundelen in een blogpost <3

 2. Morgaine schreef:

  Ontzettend leuk om zo nieuwe bloggers ook te leren kennen, via Northflix, hadden wij haar allebei dus genomineerd, ben ik nu hier bij jou, hahaha

 3. Paul schreef:

  Ja, die Evaward vliegt rond op de diverse blogs. En terecht dat Eva’s blog daarmee in het zonnetje wordt gezet. Monchou is ook mijn favoriete taart. Heerlijk.

 4. marahschrijftx schreef:

  Mooie foto, die met die lange sluitertijd!

 5. Jenn schreef:

  Leuk om je antwoorden te lezen!

 6. Claudia schreef:

  Wat een leuke tag en wat een lieve woorden 🙂 ik ga binnenkort naar Londen, dus dan zul je weer allemaal mooie foto’s van Londen zien verschijnen

 7. www.jud-ith.nl schreef:

  Leuk om te lezen en ook meer een beeld te hebben, volg je nl. vooral via instagram 🙂 hihi! Fijne dag!!

 8. Northflix schreef:

  Leuk om te lezen en onwijs bedankt voor de lieve woorden over mijn blog!
  Ik ga hem uiteraard invullen!

 9. Jasmine schreef:

  Je zult trots zijn want ik heb beide Despicables gezien 🙂 Zeker Londen eens bezoeken, aanrader.

 10. kim schreef:

  Leuk ingevuld! Despicable me 2 moet ik nog zien! Maar ik zag hem laatst op Netflix voorbij komen 🙂

 11. Anita | Mindjoy schreef:

  Super bedankt voor je lieve woorden meis! Ik ga hem op mijn lijstje zetten. Ja zo leuk dat Smeris idd in Tilburg werd opgenomen, herkende ook zoveel! Oh nieuwe seizoen begint alweer snel, benieuwd!

 12. Marion schreef:

  Nou… wat een enorm lieve woorden. Dank je wel zeg. 🙂 Ik ga ‘m binnenkort invullen. Hihi, ik heb in ieder geval 2 vragen met dezelfde antwoorden als jij! 😀

 13. Xaviera schreef:

  Leuk om je antwoorden te lezen, de Despicable Me films zijn geweldig! Die blog over fotografie, daar mag je zeker trots op zijn. Heel fijn geschreven en behulpzaam! Dankjewel voor je lieve woorden en het taggen, je volgt mij inderdaad al vanaf het begin en ik ben erg blij met al je leuke reacties. 🙂 Binnenkort neem ik de tag over!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top