Tag #5: Life is a song TAG

17 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Ja, toch heb ik mijn eigen idee bij die guilty pleasures hoor, ze bestaan gewoon niet 😉 hahaha

  Westlife, ik was meer van de Backstreet Boys in die tijd, vond mijn 9 jaar jongere nicht helemaal niet erg! hahahaha toen… Spice girls hebben trouwens prachtige teksten gezongen, wie ze dan ook geschreven heeft, 2 become 1, oh zo mooi! Viva Forever…. Mama, zo nu en dan, heerlijk!

 2. Paul schreef:

  Westlife, dat eerste album, heb ik ook veel geluisterd. Flying Without Wings kan ik nog steeds moeiteloos meezingen! Lekker.

 3. Lieke schreef:

  Wat leuk! Nog iemand die gek is van foute muziek. Het liefst rijd ik altijd nog een extra rondje als er weer een lekkere meezinger op de radio is. 😉

 4. quintyschoot schreef:

  Erg leuke tag, je hebt hem ook erg leuk ingevuld. Deze tag ga Ik binnekort zeker overnemen haha

 5. Xaviera schreef:

  Leuk om je antwoorden te lezen, heel fijn dat je nog steeds zo kunt genieten van de muziek van Westlife!

 6. Dina schreef:

  Ooooh zo leuk dat je de TAG hebt ingevuld. Ik vind altijd dat je best veel te weten kan komen over mensen, op basis van muzieksmaak of herinneringen aan bepaalde muziek, dus ik vind het heel leuk om je antwoorden te lezen. Oh en inderdaad wat je zegt, zó mooi als muziek verbroederd en mensen samen brengt en één laat voelen!

 7. Nathalie schreef:

  Leuk om deze tag zo te lezen!

 8. Jenn schreef:

  Leuk ingevuld!

 9. Northflix schreef:

  Wat leuk dat je hem hebt ingevuld!
  Westlife ken ik ook nog, net als Britney Spears, Spice Girls…
  En Guus Meeuwis is inderdaad erg gezellig live! Kedeng kedeng 😉

 10. Anita | Mindjoy schreef:

  Hier staat hij ook nog op mijn to do lijstje om in te vullen! Westlife, nooit echt mijn muziek geweest. Ik was meer van de BSB. En idd voor de radio zitten en de leuke nummers opnemen. Vandaag heb ik het er toevallig ook over op mijn blog 😉

 11. Angèlique schreef:

  Wat leuk om deze tag te lezen! Ik zet meestal ook gewoon de radio aan, die gaat de hele dag door gewoon zijn gang!

 1. 24 juni 2015

  […] Daan, Ommi, Morgaine, Wendy, Amanda, Olga, Annelot, Sammie, Jennn, Tineke, Nesrin, Monique, Roxanne, Sytse,  Tamarah, Marcella, Northflix, Sanae, Els, Saskia, Anita, Emily,  […]

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.