Tag #5: Life is a song TAG

westlife cdsVandaag weer eens een tag. Ik werd getagd door Northflix om deze tag in te vullen. Deze tag is bedacht door Dina. Vaste bezoekers van mijn site zullen misschien wel denken, Els vult een Tag in over muziek dat wordt nog wat ;-). En dat klopt want heel mijn muzieksmaak (ik hoor je al denken… echt smaak is het niet…) is eigenlijk een quilty pleasure.


Wat is je favoriete artiest?
We beginnen al met een moeilijke vraag ;-). Wat zal ik hier eens op antwoorden. Ik denk dat het eerlijkste antwoord toch Westlife is. Van deze, inmiddels uit elkaar, boyband heb ik nog steeds een cd in mijn cd-speler zitten in de auto. En ja, ik luister deze nog regelmatig.

Zing je onder de douche?
Nee, dat doe ik niet. Is maar beter ook voor iedereen denk ik.

cdwestlief_1Wat was de eerste CD in je bezit?
Dat weet ik eigenlijk niet meer zo goed. Ik denk eigenlijk de eerste CD van Westlife. En die heb ik echt zo vaak geluisterd. Daarna kocht ik elke jaar de nieuwe cd van Westlife. Ja, ik was een echte fan, ik kocht ze braaf origineel in een cd-winkel :-). Pfff, waar gaat de tijd. Die winkels bestaan ook al niet meer. Ik ken zelfs de tijd van de cassettebandjes nog… en dat ik voor de radio zat en muziek opnam van de radio. Oh ja, natuurlijk met een geprinte lijst van de top 40 op zaterdag. Ik word oud :-P.

Als er nog geen internet bestond (geen Spotify, YouTube, downloaden)… Welke CD zou je dan kopen?
Pfffff…. ik denk geen enkele cd. Als ik nu muziek luister is het vaak in de auto of op het werk via de radio. Dat vind ik leuk, beetje afwisseling. Thuis hou ik meer van stilte en zou ik niet gauw muziek opzetten.

Welke artiest of welk nummer is een guilty pleasure van jou? (Wel eerlijk zijn hè!)
Ten eerste natuurlijk alle nummers van Westlife. Maar daarnaast luister ik ook graag nummers van de jaren 90. Het foute uur op Qmusic is wel een favoriet van mij. Hele herkenbare muziek uit mijn jeugd en heel heel soms zing ik dan wel eens vrolijk mee. Denk dan aan de Spice Girls, Boyzone, Britney Spears enzovoorts.
Stapel cd Westlife
lijn
Welke artiesten heb je live gezien?
Het meest heb ik Guus Meeuwis live gezien. Ik ben een keer naar een stadion concert geweest en 2x naar een theatertour concert in de schouwburg. Allebei was het erg leuk en gezellig :-).

Van wat voor muziek of welk nummer word je emotioneel?
Ik word niet zo snel emotioneel van muziek.

Aan welk nummer heb je een speciale herinnering? Welke herinnering brengt dit nummer bij je naar boven als je het luistert?
You’ll never walk alone vind ik echt een fantastisch mooi nummer. De tekst is gewoon zo pakkend. Altijd als ik het nummer hoor moet ik denken aan een vol stadion met mensen die luid meezingen. Ook wordt het vaak gezongen bij Willem II en dat is vaak als er iets te vieren is. Muziek verbroedert dan, en dat is gewoon heel mooi om te zien.

lijn

Taggen

Ik tag even niemand voor de tag. Vind je de tag leuk neem hem gerust over :-).

lijn

Gerelateerde artikelen:

Tag #4: Evaward
Tag #3: De blogspiratietag
Project Positief Challenge 2.0
#Secretvalentijn
Liebster Award
Tag #2: De blog top 3 tag
Mijn eerste tag #1: “The Questions of Life” tag

© Nobody ELSe

Tags: ,

17 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Life is a Song TAG | 24 juni 2015
 1. Morgaine schreef:

  Ja, toch heb ik mijn eigen idee bij die guilty pleasures hoor, ze bestaan gewoon niet 😉 hahaha

  Westlife, ik was meer van de Backstreet Boys in die tijd, vond mijn 9 jaar jongere nicht helemaal niet erg! hahahaha toen… Spice girls hebben trouwens prachtige teksten gezongen, wie ze dan ook geschreven heeft, 2 become 1, oh zo mooi! Viva Forever…. Mama, zo nu en dan, heerlijk!

 2. Paul schreef:

  Westlife, dat eerste album, heb ik ook veel geluisterd. Flying Without Wings kan ik nog steeds moeiteloos meezingen! Lekker.

 3. Lieke schreef:

  Wat leuk! Nog iemand die gek is van foute muziek. Het liefst rijd ik altijd nog een extra rondje als er weer een lekkere meezinger op de radio is. 😉

 4. quintyschoot schreef:

  Erg leuke tag, je hebt hem ook erg leuk ingevuld. Deze tag ga Ik binnekort zeker overnemen haha

 5. Xaviera schreef:

  Leuk om je antwoorden te lezen, heel fijn dat je nog steeds zo kunt genieten van de muziek van Westlife!

 6. Dina schreef:

  Ooooh zo leuk dat je de TAG hebt ingevuld. Ik vind altijd dat je best veel te weten kan komen over mensen, op basis van muzieksmaak of herinneringen aan bepaalde muziek, dus ik vind het heel leuk om je antwoorden te lezen. Oh en inderdaad wat je zegt, zó mooi als muziek verbroederd en mensen samen brengt en één laat voelen!

 7. Nathalie schreef:

  Leuk om deze tag zo te lezen!

 8. Northflix schreef:

  Wat leuk dat je hem hebt ingevuld!
  Westlife ken ik ook nog, net als Britney Spears, Spice Girls…
  En Guus Meeuwis is inderdaad erg gezellig live! Kedeng kedeng 😉

 9. Anita | Mindjoy schreef:

  Hier staat hij ook nog op mijn to do lijstje om in te vullen! Westlife, nooit echt mijn muziek geweest. Ik was meer van de BSB. En idd voor de radio zitten en de leuke nummers opnemen. Vandaag heb ik het er toevallig ook over op mijn blog 😉

 10. Angèlique schreef:

  Wat leuk om deze tag te lezen! Ik zet meestal ook gewoon de radio aan, die gaat de hele dag door gewoon zijn gang!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top