Tag #8: 10 Food confessions tag

8 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Hahahaha van die zuurkool, weet je dat ik al zeker 2 personen aan de zuurkool heb gekregen, zonder kaas… die het nooit moesten of lustten? 😉 Misschien moet je toch maar eens van de winter deze kant opkomen dan… en voor de reserve maak ik een 2de stamppot als blijkt dat je het nog niets vindt 😀

  X

 2. Sammie schreef:

  Mijn vriend kookt ook bijna altijd, ik vind er niks aan en kan het ook niet zo goed, heb me er nooit in verdiept 🙂 Pasta koken kan ik dan weer wel en dat ga ik vanavond doen 🙂

 3. Michelle schreef:

  Zuurkool lustte ik eerder ook niet. Maar met wat spekjes en een portie appelmoes ( vreemd, maar zo lekker! ) kan ik het wel weer waarderen. Een keertje eten in een sterrenrestaurant lijkt me ook wel wat.. Wel compleet met een mooie jurk etc hé 😉

 4. Anita | Mindjoy schreef:

  Zuurkool is idd ook geen favoriet van mij, sushi daarentegen kan ik ook vaak eten. Alleen de kilo’s zullen er dan wel aanvliegen ben ik bang. Leuke confessions!

 5. Vlijtig Liesje schreef:

  Mijn kinderen vinden zuurkool ook niet te pruimen. Ik vind het zelf best lekker. En het is zo goedkoop dat ik het zelfs biologisch koop!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.