Tag #9: DIY-Bloggers Tag

23 Responses

 1. Ilona Wielinga schreef:

  Leuke tag! Ik doe ‘m binnenkort ook op mijn blog denk ik 🙂

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  Leuk om te lezen. Vooral omdat ik zelf helemaal niet handig ben. Ik sla vaak steil achterover van wat mensen voor leuke dingen weten te maken!

 3. Morgaine schreef:

  We delen het haken, hahahahahaha dat laat ik dus doen door mijn moeder 😉

  En wat betreft dat schilderen, dat snap ik niet helemaal, ik zie een stel prachtige tekeningen voorbij komen die jij gemaakt hebt, maar dat kun je niet omvormen in een schilderij? Ik zou zeggen, we hebben hotels hier etc. kom eens een dagje bij mij, wedden dat je het daarna wel kunt? Zoals je zegt, jong geleerd is… maar ook oefening baart kunst!

  X

 4. Cuisine Céline schreef:

  oh, dit is een leuke tag vol inspiratie!

 5. Wat leuk zeg! Dat lieveheersbeestje wat schattig!

 6. Myriam schreef:

  Leuke tag en vooral fijn om je antwoorden te lezen. 🙂

 7. minkemarianl schreef:

  Leuk om mijn eigen tag te zien! 🙂 Ik heb meteen ook even door geklikt naar je ‘jong geleerd..’ artikel, wat tekende je mooie paarden! En die plattegronden vond ik wel grappig! Hoe je het verzint als kind.

 8. Michelle schreef:

  Wat een leuke tag! Sluit ook geweldig aan bij je blog, wat een leuke dingen maak je

 1. 14 augustus 2015

  […] het blog van Els van NobodyELSe zag ik een leuke tag, de DIY Bloggers Tag, voorbij komen. En hoewel ik niet vaak een tag doe vond […]

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.