Tag #9: DIY-Bloggers Tag

DIY tag
Zaterdag kwam ik op de blog van MinkeMaria.nl een door haar bedachte nieuwe tag tegen die op mijn lijf geschreven is :-). De bedoeling van de tag is, dat je deze invult als deze je aanspreekt. Dus vandaag op mijn blog de DIY-Bloggers Tag!


Waarom ben je DIY-blogger geworden?
Mijn blog ben ik begonnen in mei 2014. De belangrijkste reden om mijn blog te beginnen was omdat ik graag mijn enthousiasme deel op het gebied van knutselen, freubelen, vormgeven en fotograferen. Ik hoop dat mijn blog mensen inspireert en daardoor ook lekker aan de slag gaan om creatief bezig te zijn.

Wat was de eerste DIY op je blog?
Mijn allereerste DIY was een lieveheersbeestje van vilt. Een tutorial met een gratis patroon en uitgebreide uitleg. Elke maand plaats ik een nieuwe tutorial, vaak een beestje van vilt.
sfeerfoto lieveheersbeestje vilt
lijn
Was je altijd al creatief?
Ja, eigenlijk al heel mijn leven. Ik kon uren paarden tekenen of plattegronden van maneges. Ik heb er al eens een artikel over geschreven, Jong geleerd is… . Op de middelbare school had ik tekenen in mijn eindexamen pakket. Daarna ben ik afgestudeerd als fotograaf en later als grafisch ontwerper.
tekening van vroeger
lijn
Welke hobby/techniek vind je het leukst?
Het liefst werk ik met vilt. Een fijn materiaal dat zich makkelijk laat bewerken.

Aan welke hobby/techniek heb je een hekel?
Haken…. Pfff, dat kan ik echt niet. Wel geprobeerd maar geen succes helaas.

Waar haal je je inspiratie vandaan?
Echt overal. Vaak loop ik de Action, HEMA, Xenos of een knutselwinkel binnen en zie daar nieuwe producten liggen. Ik vind het leuk om steeds iets nieuws uit te proberen.

Draag of gebruik je je eigen DIY’s?
Ja, echt wel! Veel vilten beestjes die ik maak krijgen eerst een plekje in huis (waarna ze in een doos verdwijnen ;-)). Daarnaast maak ik ook dingen voor in huis.
totaal af huisje
lijn
Aan mijn sleutel van mijn auto heb ik een speciale sleutelhanger met haar van mijn oude verzorgpony die helaas is overleden. Niet prefect maar wel zelfgemaakt. Daarnaast heb ik ook nog een kettinkje en een armband gemaakt. Deze draag ik eigenlijk nooit meer, maar weggooien doe ik natuurlijk nooit.
lucky_foto_9_10
lijn
Wat was de goedkoopste DIY op je blog?
De meeste DIY’s op mijn blog zijn goedkoop te maken. Ik koop namelijk de meeste spullen zelf vaak bij de Action of HEMA.

En wat was de duurste?
Mijn moederdag DIY, maar dat lag meer aan de inhoud ;-).
moederdag cadeau DIY
lijn
Wat voor hobby/techniek wil je nog graag eens doen/leren?
schilderen, helaas heb ik daar echt geen talent voor :-(.

Mislukken er wel eens DIY’s voor je blog?
Natuurlijk gebeurt dat wel. Ik ben een echt perfectionist. Sommige dingen verdwijnen daarom wel eens in de prullenbak.

Tag overnemen

Vind je deze tag leuk, neem hem dan vooral over. Wil je dan wel MinkeMaria noemen al bedenker?

lijn

Gerelateerde artikelen:

Tag #8: 10 Food confessions tag
Tag #7: Sharing is Caring
Tag #6: Your favorite tag
Tag #5: Life is a song TAG
Tag #4: Evaward
Tag #3: De blogspiratietag
Project Positief Challenge 2.0
#Secretvalentijn
Liebster Award
Tag #2: De blog top 3 tag
Mijn eerste tag #1: “The Questions of Life” tag

© Nobody ELSe

Tags: ,

23 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. DIY Bloggers Tag | | 14 augustus 2015
 1. Ilona Wielinga schreef:

  Leuke tag! Ik doe ‘m binnenkort ook op mijn blog denk ik 🙂

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  Leuk om te lezen. Vooral omdat ik zelf helemaal niet handig ben. Ik sla vaak steil achterover van wat mensen voor leuke dingen weten te maken!

 3. Morgaine schreef:

  We delen het haken, hahahahahaha dat laat ik dus doen door mijn moeder 😉

  En wat betreft dat schilderen, dat snap ik niet helemaal, ik zie een stel prachtige tekeningen voorbij komen die jij gemaakt hebt, maar dat kun je niet omvormen in een schilderij? Ik zou zeggen, we hebben hotels hier etc. kom eens een dagje bij mij, wedden dat je het daarna wel kunt? Zoals je zegt, jong geleerd is… maar ook oefening baart kunst!

  X

 4. Cuisine Céline schreef:

  oh, dit is een leuke tag vol inspiratie!

 5. Wat leuk zeg! Dat lieveheersbeestje wat schattig!

 6. Myriam schreef:

  Leuke tag en vooral fijn om je antwoorden te lezen. 🙂

 7. minkemarianl schreef:

  Leuk om mijn eigen tag te zien! 🙂 Ik heb meteen ook even door geklikt naar je ‘jong geleerd..’ artikel, wat tekende je mooie paarden! En die plattegronden vond ik wel grappig! Hoe je het verzint als kind.

 8. Michelle schreef:

  Wat een leuke tag! Sluit ook geweldig aan bij je blog, wat een leuke dingen maak je

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top