Tekenen #43: Action Magnetische canvasdoeken

Tekenen review Action Magnetische canvasdoeken
Reclame

Heb jij al eens bij Action magnetische canvasdoeken gezien? Ik nog nooit. Tijd om deze dus te proberen :-). In dit artikel vertel ik alles over deze magnetische canvassen en maak ik mijn eigen magneten.

Action Magnetische canvasdoeken

Bij Action verkopen ze nu ‘Magnetic canvasses set’, merk AVEC. Een doosje met 4 magnetische canvasdoeken kost € 0,89. Geen geld toch? In de set zitten 2 hartvormige canvasdoeken, een cirkel en een vierkant.
Action Magnetische canvasdoeken inhoud

Aan de slag met Action Magnetische canvasdoeken

Magnetische canvasdoek, cirkel met vosje
Ik koos als eerste voor de cirkel. Uit het boek ‘Schattige diertjes, teken je zo’ van Paperfuel tekende ik een vosje na. Ik maakte een schets met potlood op het canvas. Met Action paintmarkers (AVEC) en Action acrylic twinmarkers (DecoTime) (zie Shoplog: Action shoplog knutselspullen (April 2024)) kleurde ik het vosje in.
Avec Magnetische canvasdoeken paintmarkers
Met een zwarte fineliner maakte ik de omlijning van het vosje. Met geel, paars en roze acrylic Twinmarkers maakte ik nog bloemetjes in het gras.
Action Magnetische canvasdoeken tekenen schilderen inspiratie

Magnetische canvasdoek, hart met meisje
Deze magneet maakte ik op dezelfde manier en met dezelfde tekenmaterialen als de cirkel met het vosje. Mijn inspiratie haalde ik dit keer uit het boek ‘Cartoonmeisjes, teken je zo’ van Paperfuel.
Action Avec Magnetic canvasses set

Magnetische canvasdoek, hart met bloemen
Bij dit magnetische canvas ging ik zonder schets aan de slag. Ik besloot om meerdere bloemen te tekenen. Ook bij dit canvas gebruikte ik Action paintmarkers (AVEC) en Action acrylic twinmarkers (DecoTime).
Magnetische canvasdoeken action uitleg

Advertentie

Magnetische canvasdoek, vierkant met tekst
Hou je nu niet van tekenen? Op deze magneet maakte ik een spraakballon met de tekst ‘HEY’’. Past toch mooi op een viezer of koelkast? Ook bij dit canvas gebruikte ik Action paintmarkers (AVEC) en Action acrylic twinmarkers (DecoTime).
Magnetische canvasdoeken uitleg voorbeelden Avec

Korte review Action Magnetische canvasdoeken

Het maken van deze magneten met de magnetische canvasdoeken vond ik erg leuk om te doen. Op de canvassen kon ik goed werken met potlood en verschillende soorten paintmarkers. Het resultaat vind ik erg leuk geworden. Helaas hier alleen geen koelkast of viezer waarop de magneten kunnen plakken, daarom even op de verwarming gepakt.
Action Magnetische canvasdoeken inspiratie voorbeelden review

Heb jij al eens gewerkt met magnetische canvasdoeken?

Gerelateerde artikelen

Tekenen #42: Gouden lijntjes tekenboek #4, meer tekenopdrachten maken
Tekenen #41: Paperfuel Doodle Your Day #2
Tekenen #40: Gouden lijntjes tekenboek #3, nog meer tekenopdrachten maken
Tekenen #39: Paperfuel Doodle Your Day
Tekenen #38: Gouden lijntjes tekenboek #2, aan de slag met tekenen
Tekenen #37: Huisportretjes tekenen, diverse huizen #9
Tekenen #36: Gouden lijntjes tekenboek, info en voorbeelden
Tekenen #35: Tekenboek ‘Magische & mythische Chibi’s tekenen’ #2

Meer artikelen over tekenen, klik hier >

De Action Magnetische canvasdoeken heb ik gekregen.

© Nobody ELSe

9 reacties

  1. Omdat ik niet kan tekenen denk ik erover om het eens te proberen met een stempel, dat zou toch ook moeten lukken.
    Ik moet er straks toch zijn, dus……

  2. Blijven ze goed hangen? het lijkt me anders een leuk moederdag cadeaut’tje voor de grootmoeders .. 😀

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.