Reclame

Tip! Het boek: The imaginary world of…

the imaginary world keri smith
Reclame

the imaginary world keri smith
Vandaag een boek waar ik zelf echt zo enthousiast over ben dat ik het met je moet delen. Het boek heet The imaginary world of… en is van Keri Smith. En nee, het is geen standaard boek. Benieuwd wat het dan wel is, lees gauw verder.

keri Smith

Misschien herken je het boek of de schrijver al? Over deze schrijver en haar boeken heb ik al eens 2 artikelen op mijn blog geplaatst, Inspiratie: Boeken Keri Smith en een artikel over Wreck This Journal. Ik ben echt dol op deze creatieve doeboeken. Laatst was ik aan het surfen op internet en ontdekte ik dat er weer een nieuwe boek is. Gelijk besteld en vol spanning gewacht tot het werd bezorgd.

The imaginary world of…

Of vertaalt De fantasie wereld van. Ik heb gekozen voor de Nederlandse versie, maar de originele Engelse versie is ook gewoon in Nederland te bestellen. Vol verwachting opende ik het boek en ik werd niet teleurgesteld. In dit boek staan allemaal creatieve opdrachten om je eigen wereld te bedenken en vorm te geven. De eerste pagina’s zijn een uitleg over het boek en staan ook vol met inspiratie. Ook leg je je eigen database aan met ideeën en dingen waar je van houd.
Intro boek de fantasie wereld van
lijn
begin the imaginary world of
lijn
Na het intro kom je bij het begin, hierna volgen de diverse opdrachten. Ik zal je een paar foto’s laten zien van de binnenkant, maar niet te veel. Het moet wel een verrassing blijven. Je kunt op deze foto’s goed zien, hoe de opdrachten worden weergegeven en de ruimte die je hebt om deze in te vullen.
begin boek
lijn
de eerste bladzijde
lijn
creeer je eigen huis
lijn
geef je wereld een naam
lijn

Doe je mee?

En wat vind je van dit boek? Spreek je het ook aan om je eigen wereld te gaan maken? Ik kan niet wachten om te beginnen! Over ongeveer 2 maanden zal ik een artikel plaatsen met mijn uitwerkingen van sommige opdrachten. Doe je mee? Ik ben namelijk ook heel benieuwd wat jij bedenkt.

lijn

Gerelateerde artikelen:

Knutselen: Wreck This Journal
Inspiratie: Boeken Keri Smith

© Nobody ELSe

Reclame

16 reacties

 1. Mijn dochter heeft wreck this journal liggen nog, en ze doet er niets meer mee, ik vroeg het nog laatst, of ze hem nu vol heeft weet ik niet, maar ze wil opnieuw beginnen geloof ik, maar dit klinkt ook erg leuk, ze is in mei jarig dussssssssss 😉

  X

 2. Ik denk dat ik het snap, maar als ik al een wereld wil maken, dan doe ik dat bijvoorbeeld doro Dungeons & Dragons te spelen, of zoals wij onze wereld in Steamhawke hadden gemaakt, met andere schrijvers. Ik denk dat een voorgeprogrammeerd boekje voor mij niet zo zou werken. Zinnen als ‘denk aan je favo film en baseeer daar je ideetjes op’, dat limiteert me, heb ik het idee.
  Maar! Als je nog nooit aan world-building gedaan hebt, is dit misschien wel een leuke binnenstapper!

 3. ik heb een aantal boeken van Keri Smith, en deze staat op mijn lijstje…
  wilde hem nog eens goed inkijken om te zien of het echt wat is..
  Ik als mega dagdromer moet toch iets met zo’n boek kunnen

 4. Dat ziet er ontzettend leuk uit. Ik heb hier nog een vergelijkbaar iets liggen. This is me! Geen idee van wie dat is, maar ik ga dat boek eens opzoeken. Volgens mij heb ik er nog bar weinig mee gedaan. Ben benieuwd hoe deze jou gaat bevallen!

 5. Ik heb wreck this journal liggen en heb er nog veel te weinig mee gedaan. Concept is super leuk maar ik pak het er te weinig bij. Grote kans dat ik dat bij een ander boek van haar ook zal hebben. Veel plezier met het uitvoeren van de opdrachten 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL