Tip! Het boek: The imaginary world of…

16 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Mijn dochter heeft wreck this journal liggen nog, en ze doet er niets meer mee, ik vroeg het nog laatst, of ze hem nu vol heeft weet ik niet, maar ze wil opnieuw beginnen geloof ik, maar dit klinkt ook erg leuk, ze is in mei jarig dussssssssss 😉

  X

 2. daenelia schreef:

  Ik denk dat ik het snap, maar als ik al een wereld wil maken, dan doe ik dat bijvoorbeeld doro Dungeons & Dragons te spelen, of zoals wij onze wereld in Steamhawke hadden gemaakt, met andere schrijvers. Ik denk dat een voorgeprogrammeerd boekje voor mij niet zo zou werken. Zinnen als ‘denk aan je favo film en baseeer daar je ideetjes op’, dat limiteert me, heb ik het idee.
  Maar! Als je nog nooit aan world-building gedaan hebt, is dit misschien wel een leuke binnenstapper!

 3. Michelle schreef:

  Wat een leuk idee zeg! Ik had er nog nooit van gehoord. Lijkt me leuk om jouw ideeën en inspiratie straks te lezen.

 4. Ziet er erg leuk en creatief uit dit boekje. Ik ben erg benieuwd naar je opdrachten!

 5. jackiedeklerk schreef:

  ik heb een aantal boeken van Keri Smith, en deze staat op mijn lijstje…
  wilde hem nog eens goed inkijken om te zien of het echt wat is..
  Ik als mega dagdromer moet toch iets met zo’n boek kunnen

 6. dirk1heidi schreef:

  Wauw leuk me wel leuk.

 7. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik kende dit boek nog niet. Ik ga het eens bekijken in de boekhandel of ik het iets vind.

 8. Jenn schreef:

  Hij lijkt me erg leuk, ik ga hem onthouden.

 9. Connie schreef:

  Succes en veel plezier ermee!!!!

 10. Cuisine Céline schreef:

  oh, dit ziet er best wel leuk uit!

 11. Marion schreef:

  Dat ziet er ontzettend leuk uit. Ik heb hier nog een vergelijkbaar iets liggen. This is me! Geen idee van wie dat is, maar ik ga dat boek eens opzoeken. Volgens mij heb ik er nog bar weinig mee gedaan. Ben benieuwd hoe deze jou gaat bevallen!

 12. Anita | Mindjoy schreef:

  Ik heb wreck this journal liggen en heb er nog veel te weinig mee gedaan. Concept is super leuk maar ik pak het er te weinig bij. Grote kans dat ik dat bij een ander boek van haar ook zal hebben. Veel plezier met het uitvoeren van de opdrachten 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.