Tip: Vitrinelijst HEMA

vitrinelijstje HEMA
Voor mijn verjaardag had ik een cadeaubon van de HEMA gehad. Super leuk natuurlijk! Laatst was ik in de HEMA om iets speciaals uit te zoeken voor deze bon en kwam ik een vitrinelijstje tegen. Ik vond het echt super leuk om herinneringen, knutseldingen en foto’s in op te hangen :-). Want ik zal eerlijk bekennen, veel van dat soort dingen zitten gewoon in een doos op zolder. Ik vind dat eigenlijk wel zonde. Dus dit lijstje ging mee naar huis.


Vitrinelijst_HEMA_1_verpakking

Algemeen

Het vitrinelijstje kost € 6,-. De buitenkant is zwart/grijs en van hout. De binnenkant is beige, met daarover 2 touwtjes met daaraan 10 kleine wasknijpertjes. De binnenkant is van zachte stof dus je kunt het ook gebruiken als een soort van prikbord. Aan sommige wasknijpers is al wat bevestigd, dit kun je makkelijk verwijderen.
vitringelijstje HEMA binnenkant
lijn

Aan de slag

Natuurlijk wilde ik de lijst niet zo laten. Ik heb namelijk nog zoveel zelfgemaakte spulletjes liggen. Dus hup, doos van zolder en uitzoeken maar. Ik heb gekozen voor een bloemetje, vogeltje, vlindertje, olifantje en paardje (klik op de link voor een uitgebreide tutorial waarmee je ze ook zelf kunt maken). Ik heb zoveel mogelijk gezocht naar diertjes in dezelfde kleuren. Zoals je ziet is nog niet alles gevuld met eigen herinneringen, ik wil de lijst steeds verder gaan aanvullen als ik iets leuks zie of maak. Wat vind je ervan? Is zo’n lijst ook iets voor jou?
Vitrinelijst HEMA Inhoud
lijn
olifant
lijn
paard
lijn
lucky
lijn

lijn
© Nobody ELSe

Tags: , , , ,

19 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. fleur schreef:

  Leuk! er zit waarschijnlijk geen glasplaat voor?

 2. Morgaine schreef:

  Wat een apart en bijzonder lijstje, die ga ik denk ik even onthouden voor een bijzonder gelegenheid over een aantal maanden bij ons in de familie 😀 nee ik zeg nog niet wat. 😛

  X

 3. Michelle schreef:

  Wat een leuk idee zeg! Geweldig om eigen gemaakte of hele persoonlijke dingen zoals herinneringen in te bewaren.

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Wat een leuk dingetje zeg! En een ideale manier om zelfgemaakte dingen tentoon te stellen.

 5. Lieke schreef:

  Jaaaa. Wij hebben deze precies ook gekregen met onze housewarming. Zo leuk. Ben er heel blij mee en hangt in de slaapkamer.
  ik wil er allemaal foto’s in doen van jordy en mij. Helaas is dat nog in ontwikkeling haha.
  goed dat jij er wel meteen iets mee doet haha!!

 6. Myriam schreef:

  Oh, wat leuk zo’n lijst. Zelf heb ik een letterbak ophangen aan de muur waar ik kleine dingen en knutsels in leg, maar zo’n lijst lijkt mij ook handig. Waarschijnlijk heb ik nog wel ergens een oude kader rondslingeren.

 7. Angelique schreef:

  Wat is ‘ie leuk! Ze hadden hem toen ook in een kleiner formaat, maar dit is veel leuker!

 8. twinkelbella schreef:

  Wat onwijs leuk om er een herinneringen lijst van te maken. Lijkt me leuk voor onze kinderkamers. Ik heb dit soort lijsten trouwens ook weleens bij de action zien liggen.

 9. Ans schreef:

  Heel leuk gedaan Els , ik had ook een bon van de Hema gekregen maar heb er deze week lipstick voor gekocht een paar zelf zodat ik vooruit kan , maar als ik dit eerder had gezien , maar kan nog altijd zelf kopen want het is wel erg leuk .
  Groetjes T.A.

 10. Anita | mindjoy schreef:

  Volgens mij ook best gemakkelijk zelf te maken zo’n lijst! Maar leuk dat er al wat quotes inzitten 🙂

 11. Connie schreef:

  Geweldig leuk, Els! Ik wil wel zo’n ” gevulde” vitrinelijst van de Hema ipv een Hema bon met mijn verjaardag. ??
  Weer erg creatief geweest.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top