Twitkerst, een cadeautje geven en krijgen

intro twitkerst
Vandaag een artikel over Twitkerst 2015. Voor mijn lieve bezoekers die niet weten wat het is, zal ik het even uitleggen. Op de website van twitkerst heb ik me ingeschreven samen met nog meer mensen. Na het inschrijven kreeg ik een lootje met daarop de persoon waarvoor ik een pakketje ging samenstellen. De bedoeling was dat je voor € 12,50 aan cadeautjes koopt/maakt en deze leuk inpakt. Dit pakketje stuurde ik op naar mijn lootje en degene die mij getrokken heeft stuurde mij een pakketje. Op kerstavond zijn alle pakketje tegelijk uitgepakt 🙂 In dit artikel laat ik het pakketje zien welke ik heb gemaakt en welke ik mocht ontvangen.

Het pakketje wat ik heb ontvangen

Als eerste laat ik je het leuke pakket zien wat ik heb ontvangen. Dit pakketje kreeg ik een week van te voren opgestuurd. Dus een week wachten voordat ik het mocht uitpakken.
pakketje ingepakt
Toen ik de doos helemaal open had gemaakt trof ik deze mooi ingepakte cadeautjes aan :-). Spannend!
ingepakte cadeautjes
De meeste cadeautjes hadden een heel leuk label.
label op cadeautje
En toen kon eindelijk het uitpakken beginnen! En wat was ik verrast met al deze cadeautjes. Eigenlijk vind ik alles gewoon heel leuk! Ik hou van vilt, washitape, stickers, stempels en alles zat gewoon in het pakket :-). Degene die dit pakket heeft samengesteld heeft het echt heel goed gedaan :-).
Twitkerst_ont_inhoud
Erg toevallig was dat ik voor Sinterklaas graag een boek wilde met dingen die je allemaal kan doen met washi tape. Toen niet gehad en nu zat deze gewoon in mijn pakket van de twitkerst :-). Hoe leuk!
Twitkerst_ont_boek
Wie het pakketje samengesteld heeft voor mij, bleef nog even onduidelijk. Op het kaartje dat in het pakket zat stond geen naam. Gelukkig bood Twitter uitkomst met sneak previews :-). Dus bij deze Saskia, heel erg bedankt!

Het pakketje met cadeautjes die ik heb verstuurd

Ik was erg blij met mijn lootje dat ik kreeg, ik mocht een pakketje maken voor Rianne. Ze had voor mij een heel fijn en uitgebreide omschrijving gemaakt wat ze doet en wat ze leuk vind. De cadeautjes kopen was daarom niet zo moeilijk.

Dit zijn de cadeautjes die ik kocht. Een notitieblok, kaarsje en sticky notes van de HEMA, Tony Chocolonely karamel zeezout en 2 koperen lepeltjes van de Xenos. Deze werden op het lijstje speciaal genoemd. Met de lepeltjes had ik heel veel geluk, het waren de laatste 2 :-).
gekochte cadeautjes

Daarna het leukste om te doen… het inpakken van de cadeautjes en het versieren van de doos. Voor het inpakken heb ik echt van alles uit de kast getrokken. Allereerst natuurlijk inpakpapier met een chevron patroon en A4tjes van craftpapier. Na het inpakken wilde ik graag de cadeautjes nog extra versieren. Ik gebruikte daarvoor washi tape, lintjes, vilt en stickers.
ingepakte cadeautjes

De doos heb ik aan de binnenkant nog bekleed met een velletje papier met een kerstpatroontje.
het pakketje

Toen gingen alle cadeautjes in de doos samen met een eigen gemaakte kerstkaart
pakketje ingepakt.

Als laatste de doos nog versiert en toen was het pakketje klaar om te versturen.
pakketje klaar om te versturen twitkerst
Gelukkig kreeg ik een leuke reactie op mijn gemaakte pakketje :-).
reactie twitkerst

Leuk om mee te doen

Het was de eerste keer dat ik met zoiets mee deed, en ik moet zeggen ik vond het erg leuk. Doe jij dit ook wel eens? Of lijkt het je ook leuk om te doen?

Fijne tweede kerstdag gewenst :-)!

Tags: , , ,

18 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. jackie schreef:

  wat een ontzettend leuk pakket heb je ontvangen, maar ook verstuurd…
  Ik vind het altijd leuk om dit soort dingen te doen, maar het laatste jaar helemaal geen tijd voor gemaakt… Toch maar voornemen voor 2016 om weer af en toe dit soort dingen te doen

 2. Morgaine schreef:

  Wat ontzettend leuk dit weer, en nee zoiets heb ik nog nooit gedaan wie weet kan ik er ooit eens aan meedoen een volgende keer. Of gewoon wat bloggers verrassen, hahaha

  X

 3. Northflix schreef:

  Wat tof om hier aan mee te doen! Ik heb het op Instagram ook wel eens gezien, maar zelf heb ik er nog nooit aan mee durven doen.

 4. Super leuk dit. Het ziet er ook allemaal erg mooi uit, het lijkt mij echt leuk om zoiets uit te pakken.

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Wat superleuk zeg! Dit is dan weer echt een van die superleuke kanten van het internet! En ook hartverwarmend.

 6. zoutenpeper schreef:

  Leuk geblogd! :). Nogmaals graag gedaan!

 7. Michelle schreef:

  Wat een leuk idee zeg! Dit ga ik eens onthouden voor volgend jaar kerst. Leuke cadeautjes heb je gekregen én verstuurd. Mooi ingepakt ook! Echt een feestje om uit te pakken zo..

 8. Lieke schreef:

  Je bent goed verwend en wat heb je zelf de cadeautjes super mooi ingepakt. Enuh wat heb je er een leuk artikel over geschreven! 🙂
  Ik heb ook heel veel plezier beleeft aan deze Twitkerst.

 9. Anita | Mindjoy schreef:

  Leuk pakket heb je verstuurd maar ook ontvangen. Ik heb al 2x met plezier meegedaan aan de twitswaps. Ook aan de instaswap deed ik een keer mee. Altijd leuk om mee bezig te zijn 🙂

 10. Inge schreef:

  Wat een leuke dingen heb je ontvangen en heb je gegeven! Ik had mij ook opgegeven, maar moest er toch vanaf zien. Volgend jaar doe ik hopelijk wel mee!

 11. Connie schreef:

  Wat leuk gedaan, alletwee!!!
  Kadootjes krijgen is leuk, maar Kadootjes geven is zeker zo leuk. Jullie hebben alletwee veel moeite gedaan om een ander blij te maken en dat is zeker gelukt als ik het zo zie! 👍🏼👍🏼👍🏼
  Wij kregen ook onverwachts leuke Kadootjes en zijn er ook blij mee.
  Geniet van de tweede kerstdag🎄🎄🎄

 12. twitkerst schreef:

  Wat heb je dat leuk beschreven. Leuk om te zien wat je gedaan hebt met je cadeautjes.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top