Twitkerst 2017, cadeautjes uitwisselproject

Twitkerst 2017Vandaag weer een nieuw cadeautjes uitwisselproject, Twitkerst 2017. Ik laat zien wat ik kocht, hoe ik het verpakte en natuurlijk laat ik zien wat ik kreeg :-). Deze editie vond ik weer een groot succes!

Wat is Twitkerst?

Twitkerst wordt georganiseerd door Cecilia via Twitter. Je schrijft je in, op een bepaalde datum worden door haar de lootjes getrokken. Via de mail krijg je dan informatie over je lootje met leuke weetjes en wensen. Dan kan je aan de slag met cadeautjes kopen en leuk inpakken. Het budget van de cadeautjes is € 12,50 excl. verzendkosten.

Mijn ontvangen twitkerstpakket

Natuurlijk begin ik eerst met mijn ontvangen pakket. Dit pakket kreeg ik van Jenniek.

Wat een feestje aan de binnenkant :-).

En dit heb ik gekregen. Ik ben benieuwd naar de Magic Fibers. Dank je wel Jenniek :-)!

Mijn verstuurde twitkerstpakket

Toen ik mijn lootje kreeg moest ik wel even schrikken. Ik kreeg namelijk Cecilia. Zij is de organisatie van dit project. Dat legde de lat hoog en ik vond het dan ook lastig te beginnen.

Mijn lootje gaf aan dat ze van knutselen hielt, maar liever niks kreeg van de Action omdat ze zelf daar al veel kocht. Dat herkende ik natuurlijk :-). Omdat ik het toch leuk vond om knutselspullen te geven natuurlijk, kocht ik bij de HEMA: een krijtstift, pennen om op kaarsen te schrijven/tekenen en stempels.
Verder stond er op het verlanglijstje thee en washi tape. Bij de HEMA kocht ik nog twee rolletjes washi tape en de andere glitter tape had ik nog liggen dus die deed ik er als extraatje bij.
De thee kocht ik bij Xenos. En bij thee hoort natuurlijk iets lekkers, ik kocht mijn eigen favoriete chocolade, Johnny Doodle Fudge & Brownie.

Als laatste deed ik er nog een zelfgemaakte kerstbal vogel bij van vilt en een eigen gemaakte kerstkaart.
Twitkerst 2017 gekochte cadeautjes
Bij het inpakken heb ik inspiratie opgedaan op het twitteraccount van Cecilia. Haar kerstboom was zwart/wit. Omdat ik verder nog wat kleur wilde gebruiken koos ik voor licht blauw. Geen roze, want dat vind Cecilia geen mooie kleur :-).

Ik heb veel verschillende dingen gebruikt om in te pakken, zoals je ziet. Zo gebruikte ik onder andere kerstballetjes, washi tape, lint, waxstempel, strikjes en eigen gemaakte cadeaulabels.
Twitkerst 2017 gekochte cadeautjes ingepakt

Twitkerst2017 speciaal inpakken kerst waxstempel

Twitkerst2017 kerstcadeau leuk inpakken

Twitkerst2017 cadeaulabels maken

Twitkerst2017 inpakken kerstbal honeycomb

Dank je wel Cecilia voor de organisatie :-).

Gerelateerde artikelen:

Echte post is cool #5
Echte post is cool #4
Twitkerst 2016
Twitherfst 2016
Echte post is cool #3
Twitzomer, een cadeautje geven en krijgen
#Echte post is cool #2
Twitspring
#Echte post is cool
Twitkerst

© Nobody ELSe

Tags: , , , ,

8 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Morgaine schreef:

  Dat was ook weer super gaaf en ook hier ooit 😉

  X

 2. Heidi schreef:

  Wat leuke geschenkjes zijn het meid.

 3. Charel schreef:

  Heerlijk toch dit soort pakketjes <3

 4. Connie schreef:

  Els, wat heb je er toch weer veel tijd, energie en fantasie in gestoken om Cecilia te verrassen!
  Erg leuk om zo’n verrassingspakket te ontvangen.

 5. Brilliantnails schreef:

  Wat zijn dit soort dingen toch leuk. EPIC blijft voor mij een toppertje maar dit is net zo leuk.

 6. M.Th. schreef:

  Cecilia boft toch maar met zo’n verrassingspakket; ziet er geweldig uit. Je hebt er echt veel moeite voor gedaan!

 7. Romy schreef:

  Wat een mooi pakket heb je ontvangen en je hebt ook erg leuke dingen gekocht voor je eigen lootje. Goed idee om naar Hema te gaan, want daar heb je inderdaad ook leuke knutselspullen de laatste tijd 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top