Twitspring, een cadeautje geven en krijgen

Twitspring
Een paar maanden geleden deed ik mee met Twitkerst. Nu was er een nieuwe editie, Twitspring waar ik weer aan mee heb gedaan :-). Het principe was weer het hetzelfde, je schrijft je in, ontvangt een lootje, koop/maakt voor € 12,50 cadeautjes, pak deze aankopen leuk in en verstuurt deze op tijd zodat iedereen op 26 maart het pakketje kan open maken. Benieuwd naar wat ik ontving en heb verstuurd, kijk dan gauw verder :-).

Wat ik heb ontvangen

Op dinsdag ontving ik mijn pakketje, dus ik moest echt nog even wachten voor ik deze mocht uitpakken.
pakketje twitspring ingepakt
Na het uitpakken van het pakket vond ik deze lief ingepakte cadeautjes.
cadeautjes lief ingepakt
Het uitpakken was erg leuk en ik was blij verrast :-).
cadeautjes uitgepakt
Is dit konijn niet schattig?
konijn
Bedankt Adri @Lupardi voor dit mooie pakket en je lieve woorden in het briefje wat in het pakket zat :-). Ik ben er erg blij mee :-).

Wat ik heb verstuurd

Mijn lootje was Malu. Op haar verlanglijstje stonden onder andere kaarsen, tekst kaarten/posters, nagellak en notitieboekjes. Daarnaast schreef ze dat ze ook hielt van knutselen.

Op de foto zie je wat ik voor Malu gekocht heb. Als eerste kocht ik 2 nagelslakjes bij Etos, vervolgens de kaarsen en de notitieboekjes bij HEMA. Bij Kwantum kocht ik een lijstje met een tekst. Om aan de € 12,50 te komen, kocht ik bij de HEMA ook nog stickers en Washi tape. Ik heb alleen producten gekocht gebaseerd op de kleuren van de nagellakjes zoals je ziet groen en roze.
cadeautjes gekocht
Voor het inpakken van de cadeautjes heb ik ook gekozen voor de kleuren groen en roze met daarbij nog wit. Ik heb met wol pompons en een klosje gemaakt. Verder heb ik de cadeautjes versiert met touw, lint en washi tape.
cadeautjes ingepakt
Twitspring_1_cadeau_detail
Daarna kon alles in de doos… het paste echt net :-).
cadeautjes in doos
Nog even het doosje dicht doen en het pakketje is klaar om te versturen. Altijd spannend wat de ontvanger ervan vindt!
klaar om te versturen

Heb je wel eens meegedaan met Twitspring/twitkerst?

Gerelateerde artikelen:

#Echte post is cool
Twitkerst

© Nobody ELSe

Tags: , , , , ,

21 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. DinjaDONUT schreef:

  Je hebt leuke dingen gekregen en ook gekocht! Ik vind het echt leuk dat je de spullen hebt uitgezocht op de kleuren van de nagellak. En volgens mij heb je het verstuurd in een Center Parcs welkomstkoffertje :p of lijkt dat maar zo?

 2. twinkelbella schreef:

  Wat ziet het er allemaal weer leuk en vrolijk uit. De kleuren die jij hebt gekozen, roze en mint groen zijn precies mijn favoriete kleuren!

 3. Judith schreef:

  Oh, dat ziet er super leuk uit allemaal! Het is echt een cadeautje over de post krijgen en versturen :o).

 4. Marushi schreef:

  Leuke dingen heb je gekregen. Ik vond dat inpakpapier al heel schattig hihi. -x-

 5. @Lupardi schreef:

  Al een aantal jaren doe ik mee met TwitSpring, TwitKerst, TwitZomer, TwitHerfst en vooral TwitSint.
  Een aantal jaren geleden is het allemaal begonnen met TwitSint. Ik weet nog goed dat ik blij verrast was met de geschenken die ik kreeg. Het was mij ook een genoegen om voor TwitSpring leuke geschenken voor Els uit te zoeken.

  Mocht je ook mee willen doen, hou dan deze site een de gaten: https://twitkerst.wordpress.com en anders volg op twitter @_twitkerst_ en @CeciliaStok om op de hoogte te blijven.
  De eerst volgende zal TwitZomer zijn.

 6. Tof zeg. Heb nog nooit meegedaan. Wel al met swaps dat is bijna hetzelfde.

 7. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vind dat je leuke dingen hebt gekregen. Die passen ook echt wel bij jou volgens mij.

 8. jackiedeklerk schreef:

  super super leuk, wat je ontvangen hebt maar ook wat je verstuurd heb…
  Na 2 teleurstellingen achter elkaar vind ik het ‘eng’ om mee te doen met deze dingen.. Al ga ik meestal toch weer overstag

 9. Michelle schreef:

  Wat een leuke cadeautjes heb je ontvangen én verstuurd. Erg leuk dit concept, ik doe ook voor het eerst me aan een swap. Erg leuk om te doen!

 10. Oh wat super leuk. De verpakking alleen al zeg.. Leuk concept dit.

 11. dirk1heidi schreef:

  Wat leuke spulletjes heb je gekregen meid.
  En wat leuke spulletjes heb jij verzonden, super leuk

 12. Oh wat heb jij het toch mooi ingepakt! Het ziet er allemaal zo leuk uit.

 13. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat heb je er weer een onwijs leuk pakket van gemaakt en ook gekregen!

 14. femininonl schreef:

  Wat een leuk idee, en wat is alles mooi ingepakt! Ziet er erg feestelijk uit allemaal.

 15. Sammie schreef:

  Wat heb je dat leuk bij elkaar geshopt, erg leuk allemaal in dezelfde kleuren, heel mooi pakket 🙂 Jij hebt ook leuke spulletjes gekregen!

 16. DisneyChicks.nl schreef:

  Wat ziet de inhoud er leuk en vrolijk uit! Met recht een cadeautje om te krijgen (of te geven). 🙂

 17. Morgaine schreef:

  Wat ontzettend gaaf, zowel wat jij gekregen hebt als wat je er zelf van gemaakt hebt, je brengt mij weer op een idee als ik even geen lint meer heb om een cadeau op te sieren, wol en katoen heb ik inmiddels genoeg in huis, hahahaha

  En nee nooit mee gedaan, je kent mijn situatie, maar ooit, hoop ik ook aan dit soort dingen mee te kunnen doen, of ik hoop niet, ik weet dat die tijd gaat komen later, binnenkort 😉

  OT, mijn blog van vandaag sta jij ook in 😉

  X

 18. jeapiebel schreef:

  Ik heb nog nooit meegedaan aan twitspring, wel zeker leuk om cadeau te geven of te krijgen. Je hebt het mooi verpakt.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top