Kleuren voor volwassenen: Mijn geheime tuin

Kleurboek mijn geheime tuin voorbeelden
Misschien weet je nog dat ik in Noorwegen (zie reisverslag vakantie Noorwegen) een kleurboek heb gekocht: Den Hemmelige Hagen. Ik vond het leuk om een kleurboek met Noorse teksten te hebben als souvenir. Dit kleurboek voor volwassenen is ook in Nederland te koop en heet dan Mijn geheime tuin. Natuurlijk heb je dan niet de leuke Noorse teksten die ik wel heb ;-). In een kleurboek moet gekleurd worden :-). Vandaag laat ik je mijn ingekleurde kleurplaten zien.


Voor het inkleuren van deze kleurplaten heb ik gebruik gemaakt van Action Twinmarkers. Deze heb ik ongeveer een half jaar geleden daar gekocht. Het zijn stiften op alcoholbasis en ik ben erg erg blij mee. Nu hebben ze weer nieuwe setjes met veel meer kleuren zag ik laatst! Een aanrader!
action twinmakers stiften

Mijn ingekleurde kleurplaten van Mijn Geheime Tuin

kleuren voor volwassen mijn geheime tuin

kleuren voor volwassen mijn geheime tuin bloemen

kleuren voor volwassen mijn geheime tuin boeket bloemen

kleuren voor volwassen mijn geheime tuin cirkel met bloemen en planten

Korte review Mijn geheime tuin

Wat vond ik het toch moeilijk om een kleurplaat te kiezen… In veel kleurboeken die ik heb, staan toch veel kleurplaten die ik echt niet mooi vind. In dit boek staan eigenlijk alleen maar tekeningen die ik erg graag wil gaan inkleuren. Ik denk dan ook niet dat het bij deze 4 kleurplaten gaat blijven :-). Oke, stiften drukken weer door, maar ja, bij welk kleurboek is dat nu niet ;-). Ik ben dus erg blij met deze aankoop in Noorwegen.

Heb jij laatst nog een leuk kleurboek gekocht?

Gerelateerde artikelen:

Kleuren voor volwassenen: tips en voorbeelden
Kleuren voor volwassenen: kleurboek zomer
Kleuren voor volwassenen inlijsten
Kleuren voor volwassenen
Kleurboek voor volwassenen Bloemenmagie
Update 1! Voorbeelden Creatief kleurboek voor volwassenen
Budgettip! Creatief kleurboek voor volwassenen van Action

© Nobody ELSe

Tags: , , , , , ,

15 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Fleur schreef:

  Mooi geworden Els! Ik heb die twin markers ook, je zou er ook hele mooie verloopjes mee moeten kunnen maken, maar dat lukt mij nog niet zo goed 🙁

 2. lifestylemommys schreef:

  oh wauw! Wat een mooi boek en wat een mooi kleurgebruik van je. Top 😀

 3. Evelyne schreef:

  In mijn kindertijd heb ik vaak en graag gekleurd, maar deze boeken zeggen mij niet echt iets.. Ik ben meer voor het grotere tekenwerk, denk ik 🙂 Maar wel knap gedaan!

 4. Jeanine schreef:

  Wauw wat een prachtige kleurplaten. Ik zelf koop dit soort dingen nooit omdat ik er niet echt geduld voor hen maar vind het mooi om te zien.

 5. TypischKim schreef:

  Wat een leuk kleurboek zeg! Ik heb op dit moment een kleurboek voor volwassenen genaamd
  “Steden”. Heel leuk, en gewoon gekocht bij Action!

 6. Michelle schreef:

  Ik heb het boek zelf ook, prachtige kleurplaten staan erin! Het ligt helaas alweer een paar jaar in de kast en ziet eigenlijk nooit het daglicht. Een dilemma van teveel hobbies en te weinig tijd hebben 😉 hihi

 7. Mooi boek! Zelf is het alleen niets voor mij. Wel eens gekocht maar ik word er totaal niet ‘zen’ van …Ziet er wel prachtig uit wat je hebt gekleurd.

 8. Charel schreef:

  Dit is echt een guilty pleausure voor mij haha!

 9. DinjaDONUT schreef:

  Wat een mooie platen, en je hebt goed gebruik gemaakt van de kleuren! Ik wist trouwens niet dat ze weer nieuwe kleuren twinmarkers hadden, ik dacht dat het dezelfde collectie was :’)
  Toch maar eens binnenkort weer een kijkje nemen bij de Action!

 10. TA schreef:

  Hoi Els , het ziet er weer fris en gezellig uit . Zelf vind ik kleurplaten 3 erg mooi. Daar wordt je helemaal vrolijk van.

 11. Morgaine schreef:

  De geheime tuin, maar dan een andere denk ik, heb ik aan mijn moeder gegeven een aantal jaren terug, die zijn ook erg leuk! En nee, ik heb er zoveel nu en doe er op dit moment weinig mee, zoals je weet, blog, beheren haakhoekje, alles bijhouden en dan ook nog zelf haken, whahahaha maar wie weet komt het wel weer, ik heb nog een hele collectie staan die totaal leeg zijn en anderen nog amper in gekleurd…

  X

 12. M.Th. schreef:

  Mooi!! Ziet er allemaal heel fris uit deze goed gekozen kleuren.

 13. Jenn schreef:

  Mooi kleurboek! Ik begreep dat het doordrukken aan de twinmarkers ligt, omdat ze op alcoholbasis zijn, en niet aan het kleurboek. Met gewone stiften heb ik nog nooit doordrukkers gehad.

 14. Connie schreef:

  Leuk gedaan hoor Els. Mooie kleurencombinaties.

 15. zazazoobeauty schreef:

  Wat leuk. Ik word altijd heel zen van dit kleuren haha.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top