Reclame

Update 1! Voorbeelden Creatief kleurboek voor volwassenen

action kleurboek
Reclame

action kleurboek Op 30 september plaatste ik een budgettip op mijn blog: het Creatief kleurboek voor volwassenen van Action. Inmiddels ben ik op vakantie geweest en heb ik een aantal kleurplaten ingekleurd. Benieuwd naar wat ik van het kleuren vind en hoe het mij is bevallen, lees gauw verder.

UPDATE 1: Nieuwe voorbeelden toegevoegd :-).

Aan de slag

kleurpotloden Action
Allereerst heb ik bij de Action potloden en een puntenslijper met gum gekocht. In de verpakking zitten 12 verschillende kleuren. Eigenlijk is dat veel te weinig voor deze kleurplaten. Omdat ik het kleuren voor volwassen nog nooit gedaan had en niet wist of ik het leuk vond, wilde ik niet zoveel geld uitgeven voor betere en meer kleurpotloden. Al moet ik zeggen dat ik niet ontevreden ben over deze potloden. Ze breken niet snel af en geven voldoende kleur af. Maar ja, ik kon helaas niet zoveel variëren in verschillende tinten.

Wat vind ik ervan

Advertentie

Inmiddels heb ik 5 kleurplaten af (zie hieronder) en kan ik niet anders zeggen dan dat ik het leuk vind om te doen. De ene kleurplaat spreekt me wat meer aan dan de andere, maar dat is smaak. Ik denk dat ik zeker de kleurboeken nogmaals pak om lekker te gaan kleuren. Even je hoofd leeg maken en toch creatief bezig zijn.

Kleurplaat lijnen
Deze kleurplaat kwam maar niet af. Ik dacht dat ik deze wel leuk zou vinden, maar dat was dus niet het geval ;-). Toch maar afgemaakt.
kleurplaat action
lijn
Kleurplaat bloemen
Bij deze kleurplaat kwam ik echt in de knoei omdat ik maar 12 verschillende kleurpotloden had. Zoals je in de detailfoto ziet, ben ik meerdere keren over sommige vlakken gegaan om zo kleuren te mengen.
nr2_bloemen-kleurplaat
lijn
Kleurplaat mandala
Deze variant vond ik het meeste lijken op een mandala. Ik vond deze ook erg leuk om te doen. Ik heb geprobeerd met meer en minder druk op de potloden kleurnuances aan te brengen, zoals je ziet in de detailfoto.
nr3_kleurplaat_action_volwassen
lijn
Kleurplaat kameleon
Een van mijn favorieten. Met het inkleuren heb ik geprobeerd om het verkleuren van de kameleon te laten zien. Eerst is hij hoofdzakelijk geel, oranje en rood, dan gaat de staart over naar blauw en groen.
nr4_action_kameleon
Kleurplaat paarden
En natuurlijk moest ik de paardenkleurplaat maken. Bij deze heb ik alleen gebruik gemaakt van rood en blauw. Eens wat anders ;-).
paarden action kleurplaat
lijn

UPDATE 1: nieuwe voorbeelden 22-12-14

Kleurplaat vis
vis kleurboek
lijn
Kleurplaat flamingo
flamingo
lijn
Kleurplaat soort van Mandala
mandala kleurplaat
lijn

Wat vindt jij van deze rage?

Heb je ook al een kleurboek in huis gehaald? Ben je ook al druk aan de slag met kleuren? Mocht je het leuk vinden om jouw creaties te delen, mag je me altijd een foto sturen via mijn Facebookpagina of via Twitter @NobodyELSeNL.

lijn

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Kleurboek voor volwassenen Bloemenmagie
Budgettip! Creatief kleurboek voor volwassenen van Action

© Nobody ELSe

Reclame

12 reacties

  1. Wauw, echt gaaf om te zien, ik vind dat de platen heel goed gelukt zijn! Dat is nog eens wat anders dan een bob de bouwer kleurplaatje 😉 Gaaf om met zoveel verschillende kleuren en zoveel verschillende vakjes te werken, zo krijg je echt een gedetailleerd plaatje. En Die plaat van de paarden is ook tof, heeft wel een leuk effect om met maar 2 kleuren te werken! X

    1. Dank je wel voor je uitgebreide reactie :-)! Heb nu een nieuw kleurboek en daar ga ik mee aan de slag met stiften. Daar wil ik ook nog een review van schrijven. Maar eerst lekker kleuren zodat ik ook wat voorbeelden heb te laten zien :-)!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.