Voorbeelden van de tutorial dino van vilt

Voorbeeld dino van vilt
Op 6 september plaatste ik een tutorial hoe je een dino van vilt maakt. Ik heb zelf natuurlijk ook niet stilgezeten en heb diverse dino’s geknutseld. Deze wil ik graag met je delen.

Net zoals bij de walvissen ben ik benieuwd naar wat je van mijn dinosauriërs vindt en misschien heb je nog tips? Een reactie wordt zeer gewaardeerd.

Deel jouw gemaakte viltenbeestjes

Heb je zelf ook dino’s gemaakt, dan ben ik daar ook heel benieuwd naar. Je mag altijd een foto plaatsen op mijn Facebookpagina of via Twitter @NobodyELSeNL. En misschien staat jouw foto dan binnenkort ook in een blog met foto’s van bezoekers.

Voorbeeld dino van vilt

Voorbeeld dino van vilt

Voorbeeld dino van vilt
lijn

Gerelateerde artikelen:

Voorbeelden van walvissen van vilt

© Nobody ELSe

Tags: , , ,

4 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Ancella Klunne schreef:

  Wat een ontzettend leuke dino’s! Mijn zoon van 8 gaat er nu eentje maken. Hartelijk dank voor het patroon en de inspiratie.

  Groeten, Ancella Klunne

  • Els schreef:

   Dank je wel voor je lieve reactie :-)! Veel plezier met het maken van een dino :-)! Mocht je het leuk vinden, kun je me altijd een foto sturen. Eens in de zoveel tijd maak ik een artikel met foto’s van bezoekers en hun creatie.

   Liefs Els

 2. Jennifer schreef:

  Oh wat een leuke beestjes! Ik was zomaar wat op zoek naar wat leuke DIY’s voor de baby en kwam via pinterest op je site terecht. Thanks for sharing! 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top