Voorbeelden van de tutorial hondjes van vilt

hondjes van vilt knutselen
Op 5 september plaatste ik een tutorial hoe je een hondje van vilt kunt maken. Natuurlijk heb ik zelf ook niet stil gezeten :-). Vandaag laat ik je meer mijn hondjes zien die ik nog meer heb geknutseld!


Alle hondjes die je in dit artikel ziet zijn gemaakt in kleuren die hondjes ook kunnen hebben. Misschien niet zo verrassend ;-).
grijze hond vilt
lijn
witte hond vilt
lijn
hond van vilt zwart bruin
lijn
hond bruin wit
lijn

Deel jouw creaties!

Heb je ook door middel van mijn tutorials of DIY’s vilten beestjes of iets anders gemaakt? Zou je die willen delen? Ik vind het erg leuk om creaties van bezoekers van mijn site te zien :-). Daarnaast plaats ik ook regelmatig foto’s van bezoekers op mijn blog. Dus vind je het leuk om in een artikel genoemd te worden stuur dan vooral je foto naar me op, dat kan via Facebook, Twitter @NobodyELSeNL of Instagram @NobodyELSeNL.

lijn

Gerelateerde artikelen:

Voorbeelden van de tutorial vogels van vilt
Voorbeelden van olifantjes
Voorbeelden van dino’s van vilt
Voorbeelden van walvissen van vilt

© Nobody ELSe

Tags: , , , , ,

16 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Florentine schreef:

  Aah ik vind deze geweldig! ❋
  Je maakt altijd zúlke leuke dingen!

 2. Myriam schreef:

  Ze zien er stuk voor stuk zo schattig uit! Ook mooi afgewerkt trouwens.

 3. saskia schreef:

  Ooh die zijn echt heel erg leuk. Ik vind het zo leuk om dit soort vilten creaties bij jou te zien, ik krijg er steeds meer zin in om het zelf ook eens te gaan proberen.

 4. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vind ze erg leuk! Het is net een kleine kudde honden : )

 5. De Dotties schreef:

  Ach hoe cute is dit! Super leuk dat je dit zelf kunt maken!

 6. Nee ik heb (nog) geen vilten hondjes gemaakt maar ik vind het elke keer wel heel leuk als ze op jouw blog tevoorschijn komen.

 7. Morgaine schreef:

  Ook weer lief en leuk! en ja honden kunnen heel veel kleuren hebben, hahaha zag gisteren een ras die op een chow chow lijkt, de honden met blauwe tong, maar dan in de kleuren van een poolhond is ook weer een ras op zich en er zijn er maar 40 van in Nederland… vertelde de vrouw mij.

  X

 8. Connie schreef:

  Wat zijn ze weer leuk! Mooi gedaan,Els !

 9. Lizzy schreef:

  Awh wat cute! Echt heel knap gedaan! Ik denk niet dat ik dit zou kunnen maken. Ik wou dat ik ook zo creatief als jij was!

 10. Marion schreef:

  Dit toverde een lach op mijn gezicht. How cute!!!!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top