Voorbeelden van de tutorial vogels van vilt

vogeltjes vilt
Reclame

vogeltjes vilt Vandaag show ik mijn vogeltjes die ik heb gemaakt naar aanleiding van mijn tutorial over hoe je vogeltjes van vilt maakt. Dit heb ik ook al eens eerder gedaan met mijn dino’s, olifanten en walvissen.


Hieronder foto’s van mijn vogels. Ik ben benieuwd wat je ervan vind! Wil je deze vogeltjes ook maken klik dan hier voor de gratis tutorial met patroon.
lijn
vogel blauw vilt
lijn
vogel geel
lijn
roodborstje voeren vilt
lijn
Vogels_vilt_voorbeeld_4
lijn vogel vilt
lijn

Deel jouw gemaakte viltenbeestjes

Heb je zelf ook vogeltjes gemaakt (of andere viltenfiguurtjes), dan ben ik daar ook heel benieuwd naar. Je mag altijd een foto plaatsen op mijn Facebookpagina of via Twitter @NobodyELSeNL. En misschien staat jouw foto dan binnenkort ook in een blog met foto’s van bezoekers.

lijn

Gerelateerde artikelen:

Voorbeelden van olifantjes
Voorbeelden van dino’s van vilt
Voorbeelden van walvissen van vilt

Advertentie

© Nobody ELSe

20 reacties

  1. Wat een leukerds weer! Vilt ben ik nog steeds niet aan begonnen, terwijl het volgens mij helemaal niet zo ontzettend moeilijk is!

  2. ohhhhhh die blauwe, hahaha nu is dat mijn lievelingskleur en als ik de roze zie, denk ik direct aan mijn dochter, hahaha

    Ze zijn weer ontzettend gaaf!

    X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.