Voorbeelden van de tutorial walvis van vilt

walvis van vilt
Reclame

walvis van vilt
Op 2 augustus plaatste ik een tutorial hoe je een walvis van vilt maakt. Natuurlijk heb ik zelf ook meerdere walvissen gemaakt. Deze wil ik graag met je delen.

Ik ben benieuwd wat je van mijn walvissen vindt en misschien heb je wel tips. Deze kun je achterlaten onder dit bericht :).
walvis van vilt
lijn

Deel jouw gemaakte viltenbeestjes

Heb je zelf ook walvissen van vilt gemaakt (of andere viltenfiguurtjes), dan ben ik daar ook heel benieuwd naar. Ik vind het erg leuk om foto’s te ontvangen van bezoekers. Je mag altijd een foto plaatsen op mijn Facebookpagina of via Twitter @NobodyELSeNL. En misschien staat jouw foto dan binnenkort ook in een blog met foto’s van bezoekers.
lijn
walvis vilt

walvis vilt

walvis vilt

Advertentie

walvis van vilt

© Nobody ELSe

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.