Mijn vreugdesprongetjes van de tweede helft 2017

16 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Hahahaha ja van de Action, geweldig toch! Dat vond ik het mooiste van jouw jaar eerlijk gezegd omdat je het al eerder hebt vertelt 😉

  En ook de rest, heerlijk, voor mij even bijlezen, zoals je merkt, jij en Sabine komen nog altijd in de reclame map binnen en daardoor vergeet ik ‘jullie’ vaak, ik krijg het ook niet veranderd…. grrrrrrrrr

  x

 2. Heidi schreef:

  Wat leuke half jaar overzicht meid…

 3. smurfige knutselfan schreef:

  Wat leuk dit artikel. Zo zie je maar weer wat je allemaal kunt met jouw leuke ideen en je leuke blog. Je maakt ook zo’n leuke diy’s. Dank je wel hiervoor!

 4. Jenn schreef:

  Wat een leuke vreugdesprongetjes!

 5. Saskia schreef:

  Wat een toffe knutsels komen hier voorbij! Leuke vreugdesprongetjes, leuk dat je dit met ons deelt<3 Op naar een prachtig en creatief 2018!

 6. Sammie schreef:

  Leuke vreugde sprongetjes 🙂 Greetz, ik heb daar al zo lang niet meer gekeken terwijl het inderdaad de ideale plek is om iets te bestellen voor een ander. Toch weer is eens neuzen op de site.

 7. Yolanda schreef:

  Heerlijk om zo creatief bezig te zijn! Ook ik lees je blog met veel plezier. Ben heel benieuwd wat je allemaal gaat maken in dit jaar.

 8. lifestylemommys schreef:

  Wat grappig om jouw persoonlijke geluksmomentjes te lezen zeg en lief dat je ons erin vermeld hebt. Jouw review in de Action fanpage is ook echt iets om trots op te zijn maar de kerstkaarten van je moeder vind ik toch ook een compliment waard.

 9. Linda Wijnbelt schreef:

  Else, allereerst de beste wensen en veel creativiteit voor 2018, leuk dat ik mijn schaapje terug zie, dank je wel.

 10. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat ben je veel uitgelicht en zijn er veel tutorials nagemaakt. Super om te zien!!

 11. M.Th. schreef:

  Wat een eer, Els, dat mijn giraffe op jouw blog staat. Veel succes gewenst komend jaar! Ik blijf je volgen en zal zeker weer meer inspiratie opdoen.

 12. Myriam schreef:

  Amai, wat een mooi overzicht van prachtige creaties! Ik kijk er alvast naar uit om jouw creativiteit in 2018 te bewonderen.

 13. Romy schreef:

  Wat leuk om hierbij stil te staan en ik kan me voorstellen dat je van al deze dingen een klein vreugdesprongetje maakte. Superleuk (en helemaal terecht :)) dat heel wat mensen lieve reacties stuurden, je berichten deelden of iets namaakten. Ik lees je blog ook met plezier en vind dat je altijd zulke leuke en creatieve ideeën hebt.

 14. Connie schreef:

  Wat leuk dat er zo veel mensen geïnspireerd worden door artikelen op jouw blog. En dat deze mensen foto’s sturen van hun creaties. Een teken dat je blog gewaardeerd wordt! Hopelijk volgen er dit jaar weer veel mensen jouw blog en komen er weer mooie zelf gemaakte dingetjes langs.
  Succes iedereen.

 15. Jolanda schreef:

  Ik volg al je berichten en vind ze allemaal echt leuk!

 16. Charel schreef:

  Zo leuk om al die creatieve knutsels voorbij te zien komen!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.