Winactie KreaDoe 2016 (afgelopen)

42 Responses

 1. Leone schreef:

  ik zou graag mijn zus een inspirerende dag geven, als dank dat zij mij gesteund heeft in het afgelopen jaar waarin ik zocht naar een baan en mijzelf beter leerde kennen, leerde omgaan met afwijzing (of dat in ieder geval probeerde), leerde mijzelf te verkopen (zonder rood hoofd) en uit mijn comfortzone moest komen om zaken te regelen (uitkering, UWV, kinderopvangtoeslag perikelen). Mijn zus zorgde regelmatig voor een opbeurende kaart, een uitgewerkte, mooie quote, snailmail en zelfs een planner-kit toen ik dé nieuwe baan vond. Graag geef ik haar iets terug, zoals zij mij mijn zelfvertrouwen teruggaf

 2. Anita Dijk schreef:

  Goedenavond! 😀 Voor uren creatief plezier! Op de KreaDoe en daarna het hele jaar thuis (Y) En weet je wat zo geweldig is? Mijn man vind het ook leuk om hier mee heen te gaan! Dus als ik win en jullie zijn daar ook en zien daar een man & vrouw die breed lachend rondlopen……… dan zijn wij dat! 😀 Groetjes, Anita

 3. Nadia schreef:

  KreaDoe is super leuk! Ik zou graag dit jaar met een vriendin naartoe gaan. Ik doe graag mee.

 4. Morgaine schreef:

  Absoluut leuk dat je dit mag doen, ik sla even over, gezien ik nu met poging 2 babymuts aan het haken ben, whahaha die eerste, wow…. past een volwassene 😉

 5. Martine schreef:

  Leuke actie. Ik wil graag naar de beurs. Dat zou de eerste keer zijn.

 6. Zanoni Huggers schreef:

  Ik doe heel graag mee! Lijkt me heerlijk om te kijken, kopen en inspiratie op te doen!

 7. Marijke schreef:

  Wat een leuke actie is dit! Ik ga altijd graag naar de KreaDoe maar heb nog geen kaarten gekocht dus ik doe graag mee. Leuk om met een vriendin te gaan.

 8. Irm schreef:

  Mijn dochter en ik gaan ieder jaar naar verschillende hobby beurzen. Mijn hobby is handwerken en mijn dochter is graag creatief met papier en foto’s. Dus ik doe graag mee om de kaarten te winnen. Altijd leuk een moeder-dochter dagje samen.

 9. Tiffany schreef:

  Wat een leuk dat je kaarten kan winnen! Ik doe graag mee. Ik zou ontzettend graag met mijn tante naar de KreaDoe gaan, wij zijn allebei dol op knutselen en gaan altijd samen naar creabeurzen. Ben nog net optijd om mee te doen zie ik 🙂

 10. Simone schreef:

  Oh ik doe graag mee! Dan ga ik weer samen met mijn moeder. Gezellig een moeder-dochterdagje 🙂

 11. Leonie schreef:

  Ja leuk, ik doe graag mee! Het is al weer een paar jaar geleden dat ik op de KreaDoe was, dus hoog tijd om weer te gaan!

 12. Suzanne schreef:

  Mijn dochter paula woont sinds kort op kamers en samen inspiratie opdoen op de kreadoe om haar kamer te pimpen is natuurlijk super gezellig.

 13. Florentine schreef:

  Wat gaaf! Het lijkt mij ook leuk om mee te doen:-)

 14. Angelique schreef:

  Ik zou supergraag die kaartjes winnen. Ik ga al een aantal jaren met mijn zus heen en dit jaar is het financieel niet makkelijk. Zelf ben ik mijn baan kwijt en mijn man zit al lange tijd ziek thuis. Voor ons is de Kreadoe altijd het dagje uit van het jaar geweest en ik zou enorm graag weer gaan!!

 15. Sarina Fassaert schreef:

  Oh wat leuk!
  Mocht ik winnen zou ik meteen mijn moeder meevragen. Zij is een echte creabea en geniet daarvan met volle teugen! Op dit moment kleurt ze veel en haakt ze enorme dekens voor alle kleinkinderen in mijn oma. Bofkonterig voor mij haakt ze een verjaardagsvlaggenlijn ☺️
  Met haar de beurs afstruinen zou dus een leuk moeder-dochter uitje zijn !?

 16. Monique schreef:

  Ik wil heel graag kans maken op de Kreadoe kaarten. Ik wil er graag met mijn moeder er naar toe. Om leuke ideeën op te doen voor de wintermaanden. En om mijn moeder te verrassen natuurlijk!

 17. Bea schreef:

  Ik ga graag met mijn zus voor een gezellig dagje crea

 18. Angela schreef:

  Ik zou hier heel graag met mijn tante naartoe willen. Superleuk uitje om samen nieuwe dingen te ontdekken en inspiratie op te doen.

 19. Dhini schreef:

  Wat leuk! Ik doe mee

 20. Anja schreef:

  Ik doe graag mee, kan ik weer wat ideeen opdoen

 21. Robin schreef:

  Meld me vrijwillig aan, leuk!

 22. Michelle schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik doe niet mee, ik geef graag de kans aan een ander om hier naar toe te mogen 😉

 23. charlotte schreef:

  heyyyy
  ik ben er gek op om creatief bezig te zijn, maar door mijn nieuwe hbo studie heb ik hier de laatste tijd niet meer veel tijd voor 🙁 . het zou geweldig zijn om weer allerlei leuke nieuwe ideeën op te kunnen doen bij de kreadoe, zodat ik weer helemaal op kan gaan in de creatieve sfeer!!
  groetjesssssss

 24. Anita H. schreef:

  Ik doe graag mee.

 25. Lieke schreef:

  Wat een toffe actie. Ik doe graag mee want ben altijd graag creatief bezig dus kan altijd nieuwe inspiratie gebruiken. 🙂

 26. Leuk winactie en helemaal passend hier! Ik pas en gun het een anders van harte!

 27. Anita | Mindjoy schreef:

  Leuke winactie!! Misschien dat dit mij weer een boost kan geven om meer creatief bezig te zijn. Dus ja, ik doe mee!

 28. M.Th. schreef:

  Lijkt me leuk om met mijn zus heen te gaan!

 29. Rowan schreef:

  Wauw wat een super leuke winactie! Ik ben een creabea, dus ik doe heel graag mee!

 30. jeapiebel schreef:

  Wat leuk is dit zowel de prijs als de activiteit. Om een nieuw, oud of truc en techniek bij te leren en dan ook nog een hobby genoot tegenkomen.

 31. schreef:

  Ik doe ook graag mee!

 32. Wat een leuke winactie! Ik ben zelf niet zo van de crea dus gun het iemand anders 🙂

 33. Nicole Orriens schreef:

  Komen daar nou ook veel mannen? Op de foto zie ik er eentje zitten. Of is dit toch vooral iets voor vrouwen?

 34. Cindy schreef:

  Gezellig. Heb geen knutselmaatje anders had ik meegedaan.

 35. Connie schreef:

  Superleuk! Jaren geleden dat ik er geweest ben. Lijkt me erg leuk om weer nieuwe ideeen op te doen! Ik doe dus graag mee met de winactie.

 36. Lief meisje schreef:

  Wat leuk. Ik waag graag een kansje om mee te doen. Ik heb er net over gehad met mijn haakvriendinnetjes om er heen te gaan.

 37. Romy schreef:

  Oh wat tof! Ik zou heel graag met mijn moeder gaan om nieuwe scrapbookspullen te scoren en weer ideetjes voor andere leuke hobby’s op te doen.

 38. Yvonne schreef:

  ja leuk! Ik loot graag mee!!

 39. zazazoobeauty schreef:

  Wat superleuk!! Ik doe heel graag mee! Lijkt me ontzettend leuk en gezellig!! Xx

 40. Inge schreef:

  Oh wat leuk, Els! Hier wil ik al lang naartoe maar het is er helaas nog niet van gekomen. Ik maak daarom graag kans 🙂

 41. Nicole schreef:

  Ja ja ja ja!! Hier wil ik al naartoe sinds ik project life heb ontdekt en stiekem hoop ik dat een bezoekje hieraan me nieuwe inspiratie geeft om er weer mee aan de slag te gaan. Als ik win neem ik Anita mee en dan wil ik jou ook zien deal Els? ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.