Winactie: Maak kans op een Action Handlettering boek! (gesloten)

83 Responses

 1. Wemeliena schreef:

  Op de valreep nog even een reactie waarom ik het boek zou willen hebben. Morgen is toevallig mijn dochter jarig, dit zou een heel leuk kado voor haar zijn. Op deze manier kunnen we samen kaartjes maken om andere mensen blij mee te maken

 2. Madeleine schreef:

  Ik waag de kans! Sinds even denken … mei ben ik begonnen met bullet journalling. Ik wil graag oefenen met Handletteren 🙂 dit boek zou ik willen hebben om te oefenen. Bij mijn Action zijn ze niet meer te verkrijgbaar 🙁 verder lijkt het mij een tof boek om mee tr starten!

 3. Ria Burgers schreef:

  Ik zou hem graag voor mezelf winnen om te kijken of dit een leuke hobby voor mij kan zijn.

 4. Anita Damsma schreef:

  Ik doe mee! Niet voor mezelf, ik ga em aan Silvia geven. Zij had een tijdje geleden een kreet op Twitter gedaan dat zij graag dit oefenboek wilde hebben.
  Ik zit me nu dus ook suf te denken hoe ik dit creatief in ga kleden. Helaas! Ik weet niets.

 5. Anke Mickers schreef:

  Ik wil dit gewoon voor mezelf! Ik ga geen prachtige gedichten schrijven hoor…..
  Loop dit boek al een poosje mis helaas. Het is gewoon leuk dat handletteren!

 6. Sheila @ beineffable.com schreef:

  Jaaaaah! Ik doe mee. Helpt het als ik dat in vijfvoudig herhaal? Ik heb namelijk bevallingsverlof. De kleine en haar grote broer van 2,5 houden me druk bezig. Ik moet mezelf dus wel dwingen om even iets leuks voor mezelf te doen. Zo’n boek gaat natuurlijk heel goed helpen. Dan kan ik namelijk een super mooi bord ontwerpen met daarop: nu even niet!

  Heb ik ook al gezegd dat ik het boek heel graag wil winnen? Maar dan echt heel graag?

 7. Cora van Dijk schreef:

  Ik ben boekrecensent en wil wel eens iets anders dan verplicht lezen. Ben hard toe aan ontspanning; daarbij komt dit boek goed van pas!

 8. isa schreef:

  superleuk dit boek ik heb zelf niet zo`n heel mooi handschrift dus ik vind dit boek erg leuk ik heb het vaker gezien en ik wil het heel graag 🙂

 9. Bodil schreef:

  Erg gaaf! Tijdens het knutselen met mijn dochters kom ik er steeds meer achter dat ik het zelf ook wel leuk vind om creatief bezig te zijn. Een persoonlijke verjaardagskaart of mooie inspirational poster zelf maken lijkt me super! Of vrolijke lunchtrommel kaartjes, voor als ze straks kunnen lezen (heb ik nog heel even de tijd om te oefenen 😉

 10. Karin schreef:

  Mijn kleindochter van 4 is gek op knutselen, en ik hoef niet perse mee te doen, maar ze vindt het wel altijd heel gezellig als ik erbij kom zitten…..hiermee zou ik stiekem toch wel mee willen doen.

 11. Shivana schreef:

  Het ziet er zo mooi uit en ik ben benieuwd of ik en mijn dochter dit ook kunnen.

 12. Marja schreef:

  Ik heb deze ook laatst gezien bij Action, maar uiteindelijk niet gekocht. Ze hebben zoveel leuks dat je toch meestal iets voor kinderen of hele gezin kiest. Maar deze wil ik echt voor mezelf

 13. Sophia Grootjans schreef:

  Lijkt me heel leuk om zelf te leren, Dus ik waag een gokje

 14. Marcha schreef:

  Heel graag voor mezelf ? om lekker creatief bezig te zijn. Even lekker ontspannen als de Kids op bed liggen. Even m’n hoofd leegmaken met handlettering.

 15. Marian schreef:

  Ik wil dit boek graag winnen voor mijn puberdochter, dan krijg ik vast een grijns te zien!

 16. van erum maria louisa schreef:

  dat lijkt me leuk zo van alles uit te proberen ik hobby graag

 17. Saskia van Zanten schreef:

  Handletteren, ja dat word een hobby voor mij (dacht ik). Maar wat blijkt, mijn dochter is er veel beter in. Voor haar doe ik mee aan deze winactie. En wie weet wordt ik hierdoor ook beter in handletteren.

 18. doorke schreef:

  Ik wil dit boek graag winnen voor een vriendin die al goed op weg is met de handlettering en een poging deed mij daar ook warm voor te maken. Gewoon omdat het zo’n geode vriendin is <3

 19. Leandra schreef:

  Wauw!! ja leuk! ik doe mee, voor mijzelf! en een beetje voor mijn buurmeisje/oppasser. Ik vind het heerlijk om lekker bezig te zijn, onze oppasser vertelde dat zij ook leuk vind en die werd helemaal blij dat ik dat ook doe. Mocht ik de gelukkige zijn ga ik iemand heel blij maken 😀

 20. lottie schreef:

  WAUW! Prachtig en creatief boek, super leuk voor de zomermaanden!

 21. Nicky Feijen schreef:

  Jaaa!! Handlettering ziet er zo cool uit. Ik ben net een bulletjournal begonnen en ik wil graag de crea pagina’s mooi maken met verschillende lettertypes. Graag win ik dit boek om het goed te leren 🙂

 22. AR Neuteboom schreef:

  Lijkt me echt iets voor mijn stiefdochter, een echte creatieveling!

 23. jacolien schreef:

  pennen…check
  kaarten…check
  vakantie…check

  De pennen liggen al klaar. Leuk om op een andere manier kaartjes te kunnen maken om mensen op te beuren die het moeilijk hebben. Nog 3 avondjes werken en dan lekker vakantie dus kan ik heerlijk aan de slag:-)

 24. Ik denk dat ik de enige vrouw in Nederland ben, die dit nog niet kan. Dit boek is dus meer dan welkom!

 25. Daan schreef:

  Leuk om te doen tijdens de zomervakantie!

 26. Bettie schreef:

  Ik zat er al een tijdje over na te denken om dit boek te kopen, maar nog nooit gespot in de Action hier. Maar ik zou het handletteren gebruiken voor zelfgemaakte kaartjes (die ik naar andere mensen kan sturen).

 27. TypischKim schreef:

  Wat onwijs leuk dat je deze winactie doet! Ik ben online heel veel dingen over handlettering tegengekomen, maar heb het nog nooit zelf geprobeerd. Ik zou het wel eens dolgraag willen proberen!

 28. Anna B schreef:

  Dit boek lijkt mij zo leuk,kan ik mooi schrijven in de fotoalbums

 29. Lyn schreef:

  Leuk voor tijdens de vakantie!

 30. Anneliese de Waal schreef:

  Heel erg leuk, ik ben ook al bij de Action wezen kijken, maar ze waren uitverkocht, erg leuk, ik doe graag mee voor me zelf !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 31. May Verberne schreef:

  Wat een leuke give away ! Ik ben dol op schrijven, maar dat kwam er natuurlijk weinig van met de komst van de pc en de emails. Maar geen nood…alles komt op zijn pootjes terecht… Handlettering is here !!! Ik zou dit graag leren. X May

 32. Bep H schreef:

  ik ben al een paar keer in de winkel geweest, maar was helaas uitverkocht.

 33. Yvon schreef:

  Ik wil het gewoon voor mezelf winnen. Ben op zoek naar een andere hobby en dit lijkt me enig!

 34. Anouk Snel schreef:

  Wat ontzettend leuk om een boek weg te geven! Ik ben zelf al zovaak gaan kijken, maar het boek is steeds uitverkocht. Het lijkt mij heel ontspannend om te doen, en ik heb al zoveel goede verhalen gehoord over dit boek. Misschien heb ik bij deze winactie geluk 🙂

 35. lievelyne schreef:

  Ik wil het zogezegd voor mijn dochtertje van 9! ZE ging al meermaals naar de Action om het boek te vinden, zonder succes. Tranen rollen over de wangen? Heerlijk om eindelijk die stabilo pastel markers te kunnen testen in HAAR bullet journal ? Succes iedereen ! ?

 36. elisabeth maria martina schreef:

  mijn kleindochter gaat uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 37. Miranda schreef:

  O wat super lief van je.

  Ik ben net als vele anderen al een tijdje op zoek naar dit boek en nog steeds niet gevonden.

  Ik zou het graag willen gebruiken tijdens mijn werk.
  Ik ben juf en het lijkt mij super leuk en oa feestelijk om met mooie letters verjaardagskaarten, uitnodigen en afscheidsprensentjes te mogen voorzien van mooie teksten met mooie letters.

 38. Anita H. schreef:

  Voor mijzelf! Een nichtje is al een tijdje bezig met handlettering. Zooo leuk, ze maakt nu ook borden op verzoek, voor foodtrucks en dergelijke. Dat wil ik ook wel.

 39. Shannon schreef:

  Oooh wat leuk! Ik zou ‘m graag voor mijn vriend willen winnen. Dan kan ik hem tijdens de vakantie achter de Playstation vandaan trekken, want stiekem houdt hij heel erg van creatief bezig zijn. 😀

 40. Oma Will schreef:

  Wat een leuk boekje. Handlettering, had er nog nooit van gehoord.
  Graag doe ik mee voor mijn oudste kleindochter, die een echte knutselsmurf is en erg creatief.
  Een beetje haar handschrift verbeteren is ook wel goed.
  Dat kun je er toch mee.. of niet.
  Graag maak ik een kansje.

 41. anja schreef:

  ik schaam me niet om te zeggen dat ik zelf erg zou ontstpannen en genieten van dit boek

 42. MarjonS schreef:

  Ik schaam me niet dus jaja ik doe mee voor mezelf!
  Afgelopen veel bij Action geweest maar telkens waren de boeken weg. Dus dan is deze kans om mee te doen zeker leuk.

 43. Nina schreef:

  Superleuk doe graag mee. Als juf lijkt het mij leuk om dit als eerste zelf onder de knie te krijgen en daarna het aan mijn leerlingen te leren. in deze digitale tijd lijkt het mij geweldig om kinderen weer aan het schrijven te krijgen en te enthousiastmeren.

 44. Jenn schreef:

  Ik heb hem al, dus ik laat de winactie aan me voorbij gaan 🙂 Maar ik heb hem gedeeld!

 45. Peggy Palm- Elizen schreef:

  Ik zou het graag voor mijn 11 jarige dochter Kimi winnen, door haar Hypemobiliteit moet ze veel oefenen met kleuren en schrijven voor haar fijne motoriek. Dit zou een leuke afwisseling zijn voor haar.

 46. Katrien Knulst schreef:

  Ik zou het boek graag willen hebben ,lijkt mij en heel mooi en leerzaam boek ,ik maak ook veel kaarten en lijkt mij ook heel leuk om mijn kaarten een andere look te geven .

 47. Gea Jager schreef:

  Dit lijkt mij een heel leuk boek. Ik doe graag mee

 48. Meike schreef:

  Ik begin inmiddels te denken dat het filiaal van de Action bij mij in de buurt hem niet verkoopt. Ik zou hem heel graag willen winnen om nog wat meer te kunnen oefenen. Tenminste, ik hoop dat ik daar straks nog tijd voor heb tussen de poepluiers door.

 49. janneke schreef:

  dit boek had ik graag willen kopen, maar het boek was steeds uitverkocht, zou deze graag willen winnen en hoop uit dit boek veel te leren

 50. Jolanda schreef:

  Wat leuk! Mijn zus is helemaal into het handletteren, dus dit zou een leuke verrassing en aanvulling zijn om te oefenen en nieuwe dingen te leren.

 51. jacqueline de Waal schreef:

  Wat een super leuk en lief boekje!
  Voor een heel leuk klein meisje.

 52. Miekske Dingens schreef:

  Ik zou graag willen meedoen, zodat ik het scrapbook van onze kapoen leuk kan opvrolijken!

 53. Ik heb al 4 pogingen gedaan om dit boek te kopen; maar het is steeds (weer) uitverkocht. Grrrr! Ik doe dus heel graag mee. Ik zit nu thuis met zwangerschapsverlof en wil graag creatief bezig zijn als de meisjes in bed liggen! ?

 54. Wat zou ik die graag voor mezelf winnen. Ik ben inmiddels al een keer of 5 naar de action gefietst om te kijken of hij er ligt. Steeds grijp ik mis. De kinderen worden al moe als ik weer naar de action wil, want we zijn toch pas nog geweest. Dus je zou niet alleen mij maar ook de kinderen een groot plezier doen. Niet meer naar de action voor dit zo gewilde boek.

 55. Maaike tH schreef:

  Wat leuk! Ik zou hem graag willen winnen, zodat ik in de zomervakantie in de zon heerlijk hiermee bezig kan… Lijkt me echt iets om vrolijk en ontspannen van te worden 🙂

 56. Leuk, leuk erg leuk. Ik doe mee voor ons ( mijn dochter en ik) wij knutselen de laatste tijd veel. Ben erg nieuwsgierig hoe ze dit dan vind.

 57. Nicole schreef:

  Allereerst superleuk dat je dit boek weggeeft. Ik zou het boek graag voor mijzelf winnen ! Ik ben al bij verschillende actions langs geweest en heb het helaas nog steeds niet kunnen bemachtigen.. het zou voor mij echt een tijdverdrijf zijn in de vakantie: mijn ouders gaan op vakantie en mijn vriend is aan het bijkomen een operatie van zijn hernia dus ergens heen gaan zal er voor mij niet veel inzitten deze vakantie, helaas maar soms is het niet anders! Het werkboek handlettering van Karin Luttenberg is al gekocht dus fingers crossed voor deze leuke versie van de action !

 58. Maria schreef:

  Ik wist niet dat de Action dit ook verkocht, toch maar eens gaan kijken en vaker jouw blog lezen doe ik ook!

 59. Connie schreef:

  Erg leuk dat je een boek weg wilt geven, maar ik heb gelukkig, na ik denk meer dan 10x naar de action gefietst te zijn, het boek handlettering kunnen kopen. Ik gun het dus iemand anders.
  Ben er in begonnen, maar het is best moeilijk. Maar aldoende leert men.

 60. Yvonne schreef:

  Ik doe ook graag mee voor mezelf. Het lijkt me super gaaf om het handletteren onder de knie te krijgen, gewoon om het te kunnen! En het lijkt me super om het te kunnen gebruiken bij het scrapbooken/Project Life! Staat vast heel erg mooi! Tevens, mijn nichtje trouwt begin september, dan zou ik graag de tekst van ‘hun liedje’ mooi voor ze willen ‘handletteren’!

 61. zazazoobeauty schreef:

  Keileuk weer. Ik doe heel graag mee (voor mezelf). Zou het namelijk heel graag willen leren ?

 62. Yessica Leidner schreef:

  Hoi hoi wat leuk zeg ik doe heel graag mee ik ken deze boek niet en ben erg benieuwd naar deze mooie boek volg je op alle manieren

 63. Cindy Jerphanion schreef:

  Wow wat zou mijn creativiteit op hol doen slaan.
  Zou al heel lang dit boek willen.
  Maar omdat aan de prijzig kant is!!en ik mama ben van 3 kinderen .
  Ik nu hoop x te winnen.
  Om savond als hun op bed liggen!!
  Ff dit kan doen! Zou super supergaaf zijn!!

 64. A. schreef:

  Nou ik kan wel een creatieve noot gebruiken in mijn letters 😉

 65. lifestylemommys schreef:

  Aangezien ik hem zelf al heb zou ik er graag de dochter van een vriendin blij mee maken. Zij heeft een vorm van autisme en ik denk dat dit haar enorm kan ontspannen. 🙂 groetjes linda [email protected]

 66. byhermiej schreef:

  Oehhhhhh graag voor Joyce!! Dan is ze weer even zoet?????

 67. Natascha schreef:

  Ik zou hem heel graag willen winnen omdat ik zelf ook blog en voor mijn blog wil ik wat creatiever gaan doen en ben zoiezo al dol op knutselen en alles wat ermee te maken heeft en wil daarom een keer iets nieuws proberen, het handletteren dus.

 68. DinjaDONUT schreef:

  Okee mag ik zeggen dat ik hem graag voor m’n verjaardag wil winnen 😀 ? Ik had eigenlijk een handletterboek op mijn verlanglijstje staan maar bedacht me omdat ik een workshop had gevolgd, nu doe ik er een tijdje niks mee omdat mijn creatieve brein even geen inspiratie meer heeft. Ik balen natuurlijk. Ik denk dat het boek me weer op ‘het goede pad’ zal brengen zodat ik weer fijn bezig kan gaan met handletteren 🙂
  Om een lang verhaal kort te maken, ik doe graag mee aan je winactie!
  (voor het geval dat, mijn e-mailadres: [email protected])

 69. Kristina de bruin schreef:

  Ik zou hem heel graag willen omdat het me ontzettend leuk lijkt om te doen, en helaas hier in gouda grijp ik altijd mis op die bijzondere dingen van de action. zo ook op dit boek, en bij andere winkels is die voor mij te duur.

 70. Myriam schreef:

  Laatst had ik calligraphy stiften gekocht in de Action, omdat ik zelf ook eens sierlijke letters wilde tekenen, maar … ik ben er slecht in! Het handlettering boek zal mij hierbij ongetwijfeld helpen en geloof mij, ik kan alle hulp gebruiken. 🙂

 71. Marleen schreef:

  Wat een lief en leuk gebaar! Ik waag een kansje en zou dit boek heel graag voor mezelf willen winnen. Hoe graag? Nou, ik woon in Portugal en heb zowat de halve familie al naar Action gestuurd om zo’n exemplaar voor mij te bemachtigen. Alle inspanningen ten spijt, houd ik nu ‘my fingers crossed’ 😉 Warme groet vanuit Portugal

 72. M.Th. schreef:

  Wat aardig van je, Els, om dat boek weg te geven. Ik gun het alle anderen die het graag hebben van harte!

 73. Lesley schreef:

  Oooeee leuk! Ik doe graag mee! Na je review direct de action in gedoken maar helaas hier niet meer te vinden.

 74. Janneke schreef:

  Graag voor mezelf

 75. Romy schreef:

  Oh wat leuk dat je een exemplaar weggeeft! Ik ben net begonnen met (stuntelen met) handletteren en alle oefening is welkom. Helaas ben ik tot nu toe nog niet geslaagd voor dit boek bij Action, dus ik zou het heel graag winnen 🙂

 76. Nicole schreef:

  Haha, natuurlijk voor mezelf. Heb al een handlettering-boek gekocht, maar ben er nog steeds niet aan toe gekomen om er ook wat mee te doen. Ik heb al heel veel goede reacties gezien op dit boek van de Action, dus wilde er zelf al een gaan halen. Uitverkocht. Als ik nu heel hard voor mezelf ga duimen… 😉

 77. Kirsten schreef:

  Ooo je hebt er gewoon nog een gevonden! Ik ben heel wat Actions afgeweest zonder resultaat. Ik ben met begonnen met een bullet journal en zou heel graag het handletteren willen toepassen! Ik doe dus graag mee! Kan ik tijdens mijn zwangerschapsverlof lekker freubelen ?

 78. Sylvia van der Spek schreef:

  Mijn pennen smeken om werk, mijn copic markers kijken verlangend naar me op vanuit hun houten huisje en mijn liniaal klappert van verwachting….
  Maar ik moest hun teleurstellen……

 79. Yolanda schreef:

  Oh, Ik zou het ook graag voor mij zelf willen winnen. Ik heb ook nog niet gevonden. Ben zo benieuwd naar het boekje.

 80. Natasja schreef:

  Voor mezelf, ben al tig keer naar de action geweest om het boek te kopen. Telkens van alles gevonden en gekocht, maar helaas het handlettering boek was er steeds maar niet…

 81. Morgaine schreef:

  Uhhhh ik was gisteren bij de Action? Nu ik dit lees, en echt… ik kom thuis met kattenvoer en douche spullen, en mixed fine garen… en ik vergeet te kijken naar… juistum, whahahaha

  Maar ik laat het aan anderen over, ik had al gezegd, ga even kijken voor mijn dochter, maar dit zit toch midden in haar verhuizing 😉

  X

 82. Henne schreef:

  Voor mezelf , zodat ik eindelijk , na 60 jaar , eens mooi ga schrijven !

 83. els de kok schreef:

  had dit boek willen kopen voor mijn kleindochter maar was het vergeten , ze was afgelopen maandag jarig .zou het leuk vinden om het boek te winnen zoniet ga ik zelf nog op pad.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.