Reclame

Zelf kaartjes maken #15: Action Hobbykaart magazine

kaarten maken Action hobbykaart magazine
Reclame

kaarten maken Action hobbykaart magazine
Eind april plaatste ik een budgettip over het magazine Hobbykaart die heel goedkoop te verkrijgen was bij de Action. Ik kocht twee magazines van elk € 0,99. Elk tijdschrift bevatte 30 kaarten om zelf te maken. In het eerste artikel maakte ik al 4 kaarten, vandaag laat ik je 8 nieuwe kaarten zien die ik heb gemaakt. Benieuwd?

Aan de slag met het tijdschrift Hobbykaart

In mijn eerste artikel vertelde ik al dat er veel verschillende soorten kaarten in staan voor uiteenlopende gelegenheden. Het kiezen van nieuwe kaarten om te maken was dan ook niet zo moeilijk. Ik koos gelijk 8 kaarten uit en heb de plaatjes allemaal rustig voor de TV lopen knippen… want helaas zijn het geen voorgestanste afbeeldingen :-(. Het maken van de kaarten ging weer erg makkelijk verder. In het magazine staat ook een korte uitleg hoe je elk kaartje maakt.

Mijn eigen gemaakte kaarten
Zomerse verjaardagskaart
Kaarten maken action zomer flamingo

Vakantiekaart
Kaarten maken action vakantiekaart

Advertentie

Beterschapskaart
Kaarten maken action beterschapskaart

Vakantiekaart
Kaarten maken action zomaar

Veel liefs
Kaarten maken action veel liefs

Trouwkaart
Kaarten maken action trouwkaart

Vakantiekaart wintersport
Kaarten maken action wintersport

Advertentie

Zomaar
Kaarten maken action lente

Eigenlijk ben ik nog steeds super enthousiast over deze koopjes. Een tijdschrift waarmee je 30 verschillende kaarten kan maken voor € 0,99 is natuurlijk sowieso geweldig ;-).

Wat vind jij van deze kaartjes?

Gerelateerde artikelen:

Zelf kaartjes maken #14: Mixed Media
Zelf kaartjes maken #13: Kaarten maken met Clear Stamps
Zelf kaartjes maken #12: Kaarten maken met vilt
Zelf kaartjes maken #11: Washi tape
Zelf kaartjes maken #10: Double Do XL
Zelf kaartjes maken #9: Kerstkaarten 2016 #2
Zelf kaartjes maken #8: Kaarten maken met vilt

© Nobody ELSe

Reclame

10 reacties

  1. Spotgoedkoop, dat kaartenknutselboek. Toevallig heb ik afgelopen week ook wat kaarten gemaakt uit een soortgelijk boek. Ik moet bekennen dat het niet echt mijn ding is, dat knippen en plakken. Maar je hebt er wel een leuk resultaat van.

  2. Wat zijn ze weer leuk!! Vandeweek toch maar weer eens van de zolder halen. Heb zoveel materialen om kaarten te maken dat ik af en toe van gekkigheid niet weet waarmee ik aan de slag ga. Wel allemaal action of andere aanbiedingen en ik knutsel er ook gezellig mee met de tweeling 😀

  3. Wat zijn ze stuk voor stuk onwijs leuk geworden! Wat een koopje, dit tijdschrift! Ideaal als je hiermee snel (op het knippen na dan) veel kaartjes kunt maken.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.