Reclame

Zelf kaartjes maken #5: Kaarten met vilt

Zelfgemaakte kaarten van vilt
Reclame

Zelfgemaakte kaarten van vilt
Al eens eerder plaatste ik op mijn blog een artikel met kaartjes die ik zelf heb gemaakt met vilt. Omdat mijn kaarten bijna op waren heb ik weer nieuwe kaarten gemaakt. Dit keer ook weer met vilt. Een van mijn favoriete materialen om mee te werken :-). Benieuwd naar de nieuwe kaartjes die ik heb gemaakt? Lees dan gauw verder :-).

Mijn zelfgemaakte kaarten

Alle kaarten in dit artikel heb ik gemaakt met eigen ontworpen patronen. Ik zal bij elk kaartje een link plaatsen waar je dit gratis patroon kunt vinden, mocht je ook een kaart willen maken :-). Verder maakte ik gebruik van washi tape, een zwarte fineliner, stickervellen waaruit ik met ponsjes figuurtjes stanste, lintjes, borduurgaren en natuurlijk vilt.

Verjaardagskaart met een cupcake
Voor deze kaart gebruikte ik: vilt, borduurgaren, zwarte fineliner, washi tape en vilt.
Klik hier voor het patroon van de cupcake
verjaardagkaart cupcake

Advertentie

Kaartje met paard
Voor deze kaart gebruikte ik: vilt
Klik hier voor het patroon van het paard
kaartje met paard

Kaartje met zeepaardje
Voor deze kaart gebruikte ik: vilt, lintjes en borduurgaren
Klik hier voor het patroon van het zeepaard
Kaart met zeepaard

Kaartje met eekhoorn
Voor deze kaart gebruikte ik: vilt, lintjes en borduurgaren
Klik hier voor het patroon van het eekhoorntje
kaart met eekhoorn

Kaartjes met poesjes
Voor deze kaart gebruikte ik: vilt, lintjes, washi tape, ponsjes, stickervel en borduurgaren
Klik hier voor het patroon van het poesje
kaart met poes

Kaart met poes

Advertentie

Kaartjes met hondjes
Voor deze kaart gebruikte ik: vilt, zwarte fineliner, ponsjes, stickervel en borduurgaren
Klik hier voor het patroon van de hond
zelfgemaakte verjaardagkaart vilten hond

verjaardagskaart zelfgemaakt hond

verjaardagskaart met hond

verjaardagskaart hond

Vind je het ook leuk om zelf kaarten te maken en/of te ontvangen?

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Zelf kaartjes maken #4: Pop up kaarten
Zelf kaartjes maken #3: Kerstkaarten
Zelf kaartjes maken met vilt #2
Zelfgemaakte kaarten
Ontwerp: Ons verhuiskaartje

© Nobody ELSe

Reclame

25 reacties

 1. Wat is dit super leuk en dat je ook nog gratis patronen ermee kunt vinden via de link. Ik vind het altijd leuk om zelfgemaakte kaartjes te krijgen. Wat je maakt is echt niet standaard wat veel mensen maken. 🙂

 2. Oh dat zeepaardje, en de poesjes ook natuurlijk maar dat zeepaardje? Overigens heb ik ook al een patroon gevonden om zeepaardjes te haken, niet dat ik het snap, maar… hahahaha

  en even… lieverd ik weet dat je het weet… maar echt, dank je wel <3 je bent zo'n schat!

  Ik kom even off topic vertellen dat ik je niet vergeten ben, maar ik moet nu echt al mijn aandacht en concentratie vestigen op mijn ‘verplichte’ traject van de gemeente. Mocht je niet weten waar ik het over heb, dat kun je lezen op mijn blog. Het mag, hoeft niet, maar dan weet je wel waarom ik er even niet ben zoals je gewend bent van mij.

  Het slurpt al mijn energie op en aankomende maandag start ik in het Ouderencentrum en ga ik 8 uur per week erbij werken dus werk ik vanaf volgende week 10 uur en dan nog mijn verplichte huiswerk en gesprekken op het stadhuis wekelijks en een huishouden.
  Ik weet even niet hoe het bloggen gaat verlopen, ik hoop binnenkort mijn nieuwe ritme te hebben gevonden en gewoon weer er te kunnen zijn.

  X
  PS, dank je wel dat jij wel trouw blijft komen en reageren, dat doet echt heel veel goed!

  1. Ik snap dat je nu even minder tijd heb :-). Succes de komende weken. Hopelijk vind je snel weer een fijn ritme!

   En echt, ik blijf je volgen hoor :-)!
   Fijn weekend!

   1. Andersom dito lieverd al is het om mijn eigen creativiteit ook op orde te houden, hahahaha <3 (wist je trouwens dat jij altijd in de spam map bij mij terecht komt? ik krijg je er niet uit!)

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.