Zelf kaartjes maken #5: Kaarten met vilt

25 Responses

 1. Liliy schreef:

  Bedankt voor het patroontje van de cupcake, ga ik zeker eens proberen !!! Mooie site trouwens !

 2. Sammie schreef:

  oh wat een leukerds! Die met de katten en honden, zo cute!

 3. Michelle schreef:

  Wat een super schattige kaartjes! Een feestje om te krijgen..

 4. Ik vind je blog zo via via en wat ben ik blij dat ik ‘m gevonden heb! Wat ontzettend leuk dit!

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Ik word blij van die kaartjes. Vooral die met dat paardje is leuk : )

 6. Daniëlle schreef:

  Oeeh, wat leuk! Vroeger maakte ik zelf ook weleens kaartjes, nu helaas niet meer! Tof gedaan hoor Els!

 7. DisneyChicks.nl schreef:

  Wat leuk weer gedaan, Els! Die met het zeepaardje en de poes is zo leuk! 🙂

 8. writingmonique schreef:

  Oh wat ongelooflijk lief! 🙂 Die cupcake kaart vind ik geweldig!

 9. jeapiebel schreef:

  Wat is dit super leuk en dat je ook nog gratis patronen ermee kunt vinden via de link. Ik vind het altijd leuk om zelfgemaakte kaartjes te krijgen. Wat je maakt is echt niet standaard wat veel mensen maken. 🙂

 10. Wat een supermooie en leuke kaarten zeg! Vroeger maakte ik ook zelf kaarten, maar dan in 3D. Vond ik erg leuk om te doen. Nu ik deze kaarten bij jou zie lijkt het mij heel leuk om zulke kaarten te maken 🙂

 11. Ah die diertjes vind ik heel lief om te zien en dit terwijl ik normaal gesproken niet veel met mini diertjes heb 😉

 12. M.Th. schreef:

  Super, die kaarten, Els!

 13. Anita | Mindjoy schreef:

  Prachtig weer! Door jou ben ik in gaan zien wat je allemaal wel niet met vilt kan doen 🙂 En dat is veel!

 14. Morgaine schreef:

  Oh dat zeepaardje, en de poesjes ook natuurlijk maar dat zeepaardje? Overigens heb ik ook al een patroon gevonden om zeepaardjes te haken, niet dat ik het snap, maar… hahahaha

  en even… lieverd ik weet dat je het weet… maar echt, dank je wel <3 je bent zo'n schat!

  Ik kom even off topic vertellen dat ik je niet vergeten ben, maar ik moet nu echt al mijn aandacht en concentratie vestigen op mijn ‘verplichte’ traject van de gemeente. Mocht je niet weten waar ik het over heb, dat kun je lezen op mijn blog. Het mag, hoeft niet, maar dan weet je wel waarom ik er even niet ben zoals je gewend bent van mij.

  Het slurpt al mijn energie op en aankomende maandag start ik in het Ouderencentrum en ga ik 8 uur per week erbij werken dus werk ik vanaf volgende week 10 uur en dan nog mijn verplichte huiswerk en gesprekken op het stadhuis wekelijks en een huishouden.
  Ik weet even niet hoe het bloggen gaat verlopen, ik hoop binnenkort mijn nieuwe ritme te hebben gevonden en gewoon weer er te kunnen zijn.

  X
  PS, dank je wel dat jij wel trouw blijft komen en reageren, dat doet echt heel veel goed!

 15. Connie schreef:

  Wat zijn ze weer mooi!!! Zou niet kunnen kiezen welke ik zou willen ontvangen…….?

 16. Rita schreef:

  Leuk Els! In de voetsporen van je moeder!!

 17. Nicole schreef:

  Oh wat mooi zeg! De cupcake vind ik erg gaaf ? Ik maak ook wel eens kaarten maar heel amateuristisch ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.