Zelf kaartjes maken #21: Kaarten maken met Clear Stamps 3

10 Responses

 1. Yova schreef:

  Daar kun je mooie kaarten kopen bij Aliexpress. Wat heb je mooi gemaakt. Wij hebben gordijnen en vitrage ook gekocht. Heel mooi! Daar is goedkoop. Leuke spullen. Maar alleen moet wel geduld voor hebben wanneer krijgt. Duurt wel lang. Fijne dag.

 2. Leonie schreef:

  Ik vind dit er iedere keer zo leuk uit zien, dat ik het ook steeds wil proberen. Ben er tot nu toe alleen nog niet aan toegekomen terwijl ik al 100 materialen heb haha. Hoe knip jij het gestempelde uit? Met een schaar of heb je van alle stempels ook een stans?

 3. M.Th. schreef:

  Wat zien ze er goed uit, je kaarten. Ze kunnen concurreren met de grote merken die je in de winkel koopt.

 4. Myriam schreef:

  Leuk zeg, mooie stempels!

 5. Sammie schreef:

  Wat een schatjes allemaal! Iedere x als ik dit zie bedenk ik me dat het zo leuk is om te doen en dat ik weer eens tussen mijn spullen moet duiken. Kan er op de één of andere manier de inspiratie niet voor vinden.

 6. Petra Traag schreef:

  Wat zien ze er leuk uit, goede combinaties ook!

 7. lifestylemommys schreef:

  Wat zijn deze kaartjes weer mooi! Ik heb ze meteen opgeslagen op onze pinterest op “jouw” bord. Ikzelf ben momenteel echt van het handletteren maar ik probeer het te combineren met andere materialen en stempels ?

 8. Romy schreef:

  Wat een onwijs schattige stempels en het resultaat ziet er ook supermooi uit. Leuk gedaan!
  Zelf werk ik eigenlijk niet zo vaak met stempels op de kaarten die ik maak. Mijn favoriete materialen zijn, denk ik, chipboardfiguren en versiersels van hout.

 9. Connie schreef:

  Wat schattig! Altijd leuk resultaat met clear stamps.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.