Zelf kaartjes maken #21: Kaarten maken met Clear Stamps 3

kaarten zelf maken met stempels knutselen
Reclame

kaarten zelf maken met stempels knutselen
Zoals je misschien weet, vind ik het erg leuk om kaarten te maken met behulp van Clear stamps (doorzichtige stempels). De plaatjes had ik al eerder gemaakt voor eigen gemaakte schudkaarten, maar ik had er veel over. Zonde om weg te gooien, dus besloot ik om mijn derde serie kaarten met clear stamps te maken.

Basis voor de alle kaarten, clear stamps

Voor deze kaarten gebruikte ik in de basis clear stamps (gekocht bij AliExpress). Deze stempels heb ik met watervaste inkt aangebracht op aquarelpapier en vervolgens ingekleurd met aquarel verf. Andere knutselspullen die ik heb gebruikt zal ik per kaart benoemen.

Kaart 1 en 2
Achtergrond: Voorgestanst papier van de Action.
Voorgrond: Lintje en strikje. Wil je ook zelf een strikje maken van een lintje, klik hier voor een tutorial ->
Zelf maken kaarten clear stamps Action
Kaart 3 en 4
Achtergrond: Action Washi sheets
Voorgrond: Alleen gebruik gemaakt van de clear stamps
Zelf maken kaarten clear stamps goud folie
Kaart 5 en 6
Achtergrond: Papier van een papierblok met aquarelpatronen, gekocht bij de Action
Voorgrond: Fineliner voor het zwarte lijntje.
Zelf maken kaarten clear stamps aquarel achtergrond
Kaart 7 en 8
Achtergrond: Niks extra’s.
Voorgrond:Fineliner voor het zwarte lijntje.
Zelf maken kaarten clear stamps strak
Kaart 9 en 10
Achtergrond: Papier met een houtpatroon gekocht bij Boekenvoordeel, papier met driehoekjes gekocht bij Action.
Voorgrond: Lintjes en zwarte fineliner.
Zelf maken kaarten clear stamps grafisch
Kaart 11 en 12
Achtergrond: Washi sheets van de Action
Voorgrond: Lintje en zwarte fineliner
Zelf maken kaarten clear stamps action washi sheets

Als je kaarten maakt, met welk materiaal werk je graag?

Gerelateerde artikelen:

Zelf kaartjes maken #20: Schudkaarten #2
Zelf kaartjes maken #19: Kerstkaarten 2017 #2
Zelf kaartjes maken #18: Kerstkaarten 2017 #1
Zelf kaartjes maken #17: Halloween griezelige kaarten
Zelf kaartjes maken #16: Kaarten maken met Clear Stamps 2
Zelf kaartjes maken #15: Action Hobbykaart magazine
Zelf kaartjes maken #14: Mixed Media
Zelf kaartjes maken #13: Kaarten maken met Clear Stamps
Zelf kaartjes maken #12: Kaarten maken met vilt
Zelf kaartjes maken #11: Washi tape

Advertentie

© Nobody ELSe

10 reacties

  1. Daar kun je mooie kaarten kopen bij Aliexpress. Wat heb je mooi gemaakt. Wij hebben gordijnen en vitrage ook gekocht. Heel mooi! Daar is goedkoop. Leuke spullen. Maar alleen moet wel geduld voor hebben wanneer krijgt. Duurt wel lang. Fijne dag.

  2. Ik vind dit er iedere keer zo leuk uit zien, dat ik het ook steeds wil proberen. Ben er tot nu toe alleen nog niet aan toegekomen terwijl ik al 100 materialen heb haha. Hoe knip jij het gestempelde uit? Met een schaar of heb je van alle stempels ook een stans?

  3. Wat een schatjes allemaal! Iedere x als ik dit zie bedenk ik me dat het zo leuk is om te doen en dat ik weer eens tussen mijn spullen moet duiken. Kan er op de één of andere manier de inspiratie niet voor vinden.

  4. Wat zijn deze kaartjes weer mooi! Ik heb ze meteen opgeslagen op onze pinterest op “jouw” bord. Ikzelf ben momenteel echt van het handletteren maar ik probeer het te combineren met andere materialen en stempels ?

  5. Wat een onwijs schattige stempels en het resultaat ziet er ook supermooi uit. Leuk gedaan!
    Zelf werk ik eigenlijk niet zo vaak met stempels op de kaarten die ik maak. Mijn favoriete materialen zijn, denk ik, chipboardfiguren en versiersels van hout.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.