Zelf kaartjes maken #20: Schudkaarten #2

17 Responses

 1. Lisa Kosters schreef:

  Echt super leuk, ik kon het helemaal alleen.
  Lisa (9 jaar)

 2. Wilma schreef:

  Wat een schattige kaartjes die ga ik ook proberen.

 3. marijke schreef:

  waar vindt je dat plastiek voor schudkaarten te maken?

 4. Morgaine schreef:

  Wat zijn ze weer super geworden lieverd en even totaal wat anders?

  Serieus, ik kreeg een kerstkaart, zelf gemaakt en ik las als afzender Es… ik dacht aan mijn collega die Esther heet, maar tegelijk vond ik dat ook wat raar, maar ik was even niet bij zwemmen en toen ik het vroeg vorige week.. zei ze nee? Ik heb nog even moeten denken om dan ineens mijzelf te realisteren ELS!!!!!!

  Lieverd, dank je wel daarvoor, ook al had ik de verkeerde in mijn hoofd eerst, hahaha sorry! maar ik heb zelf niet gestuurd nog, komt weer ooit 😉 Het heeft vanaf het moment dat ie kwam tot ver na kerst op tafel gestaan samen met de andere 3 kaartjes die nog aangekomen zijn.

  X

 5. Heidi schreef:

  Wat mooie kaartjes zijn het…

 6. Myriam schreef:

  Schattige kaartjes!

 7. Nesrin schreef:

  Keilief! Grappig dat schudden, het lijkt mij een feestje als er zo een kaart binnen komt.

 8. Super mooi weer, Els! Ik geraak nu pas op je blog om het je effectief in een reactie te zetten!

 9. Sammie schreef:

  Erg leuke kaartjes en niet eens zo moeilijk. Misschien dat ik straks ook weer eens aan de knutsel ga als ‘mijn’ kamertje af is.

 10. Leuk! Ben ook nog steeds super blij met mijn lieve schudkaartje die ik van je kreeg<3

 11. M.Th. schreef:

  Origineel; zo koop je ze niet in de winkel.

 12. Els schreef:

  Dit zijn kaartjes die ik bij de Action heb gekocht :-). Dus helemaal kant en klaar.

 13. Charel schreef:

  Deze zijn echt mega schattig!

 14. DinjaDONUT schreef:

  Wat zijn ze leuk en schattig zeg! Binnenkort wil ik ook weer beginnen met kaarten maken (omdat ik mijn andere hobby’s heb weggedaan, daarvoor had ik gewoon teveel materiaal nodig en qua ruimte lukt dat gewoon even niet)… Ik begin eerst met ATC kaartjes maken maar misschien kan ik deze techniek ook daarvoor gebruiken 🙂

 15. lifestylemommys schreef:

  Deze kaartjes zijn zo schattig, een waar feestje om te zien 😀

 16. Nynke schreef:

  Hartstikke leuk weer! Wat voor karton gebruik jij voor de gekleurde basiskaart?

 17. Melanie schreef:

  Lieve kaartjes. Ik wil het ook nog eens proberen. Moet aleen het plastic zoeken.

 18. Romy schreef:

  Wat een ontzettend leuke kaartjes! Ik vind dat schudeffect echt heel leuk gedaan. Zeker voor kinderen is zo’n kaart een feestje om te ontvangen, denk ik 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL