Heb je iets gemaakt door middel van mijn blog, een opmerking of iets anders dat je graag aan mij wilt vertellen, stuur dan een email naar [email protected]. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. Mijn blog is mijn hobby naast mijn baan, ik kan helaas niet op alle mailtjes met vragen een antwoord geven.

BELANGRIJK voordat je een mailtje stuurt:
1. Ben je een gratis haakpatroon aan het haken en kom je niet uit? Helaas geef ik geen les in haken en heb ik alles zo duidelijk mogelijk uitgelegd zoals ik het zal doen. De gratis haakpatronen zijn diverse malen gehaakt en kloppen. Helaas kan ik niet helpen bij vragen op deze gratis patronen, ze zijn enorm populair en ik heb helaas geen tijd om iedereen persoonlijk antwoord te geven als ze ergens niet uitkomen. Al deze mailtjes kan ik dan ook niet beantwoorden, sorry.

2. Bij elk artikel op mijn blog schrijf ik waar ik het (Gratis) patroon heb gevonden en vertel waar je deze kunt kopen/vinden. Vragen naar een patroon via mail heeft geen zin, ik kan natuurlijk geen kooppatronen doorsturen. Deze mailtjes beantwoord ik dan ook niet.

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Bericht (verplicht)