Laat ik mijzelf even voorstellen: ik ben Els Franken, 38 jaar en de schrijver van deze creatieve blog. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als grafisch ontwerper, hou ik van paardrijden, woon ik al heel mijn leven in Tilburg, ben ik fan van Willem II, trek ik er in het weekend vaak op uit om te geocachen, ben ik gek op smoothies en lekker eten, kan uren kletsen, maar het belangrijkste, ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn in mijn werk en vrije tijd. Dit kan van alles zijn bijvoorbeeld haken, vilten beestjes maken, sieraden maken, kleuren, fotograferen, ontwerpen en cupcakes maken.

Tekenen, knutselen, knippen en plakken

Eigenlijk ben ik al heel jong begonnen met tekenen, knutselen, knippen en plakken. Ik kon echt uren maneges tekenen, met alles erop en eraan, honderden stallen, bakken en meerdere poetsplaatsen. Dit deed ik graag in mijn schriften op de basisschool :P. Paarden tekende ik ook graag. Al was ik niet zo’n tekentalent. Maar ik deed mijn best ;). Na de MAVO heb ik dan ook gekozen om een creatieve opleiding te gaan volgen. Dat werd Fotonica, hier studeerde ik af als fotograaf. Op de opleiding Fotonica had ik het vak vormgeving, dit vond ik zo leuk dat ik na Fotonica begonnen ben op de kunstacademie in Tilburg met de opleiding Visuele Communicatie. En zo studeerde ik af als grafisch ontwerper.

Nobody ELSe

Mijn blog ben ik begonnen in mei 2014. De belangrijkste reden om mijn blog te beginnen was omdat ik graag mijn enthousiasme deel op het gebied van knutselen, freubelen, vormgeven en fotograferen. Ik hoop dat mijn blog mensen inspireert en daardoor ook lekker aan de slag gaan om creatief bezig te zijn.

Liefs Els

nl_NLNL