Jij bent BIJzonder

Reclame

je bent bijzonder
Vandaag is het voor de 13de keer Nationale Complimentendag. Op de website van deze dag staat aangegeven dat we eigenlijk te weinig complimentjes geven. De Nationale Complimentendag draait puur om oprechte ‘persoonlijke aandacht’ en ‘uitgesproken waardering’, staat er te lezen.

Natuurlijk wil ik niet achterblijven :-). Ik wil via deze weg mijn trouwe lezers en mensen die reageren laten weten dat ik jullie enorm waardeer. Jullie zorgen ervoor dat ik met veel plezier aan mijn blog blijf werken. Het inspireert me om steeds iets nieuws te bedenken en uit te werken. Je bent mijn motivatie :-). Je bent BIJzonder.

© Nobody ELSe

19 reacties

 1. Wat een mooi stuk! Jij ook bedankt trouwens voor de lieve comments op mijn blog! Ik heb er veel aan gehad tijdens mijn revalidatie 🙂
  Liefs
  Birgit x

 2. Wat een leuke lieve woorden, zeg!
  Ik ontdekte het gister te laat dat het Nationale Complimentendag was, shame on me 🙁
  Anders had ik er zeker ook iets meegedaan!

 3. Ahw, wat lief! Dank je wel. En ik heb net geleerd dat je een compliment niet af moet doen met een compliment teruggeven, dus ik zeg niks… 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.