Reclame

Diamond painting #13: Kerst Diamond painting Action 30×40 cm, 2022

Action Diamond painting Kerst 2022 30x40 cm
Reclame

Action Diamond painting Kerst 2022 30x40 cm
Speciaal voor kerst zijn er weer nieuwe diamond paintings bij Action. Ik ben helemaal fan van de diamond painting van Action. In dit artikel vertel ik er alles over.
 

Action Diamond painting speciaal voor kerst 30×40 cm

Bij Action verkopen ze nu 6 verschillende diamond paintings met het thema kerst voor € 3,99 per stuk. Hieronder zie je de 6 verschillende designs. 3 designs hebben lichtgevende steentjes (Glow in the dark) en 3 designs hebben steentjes in bijzondere maten.
Action Diamond painting kerst 30x40 cm verpakking
 
Inhoud Diamond painting Kerst 30×40 cm
De inhoud van deze diamond painting is bijna hetzelfde als alle andere diamond paintings set bij Action, namelijk: 

  • Vel met foto met patroon en lijmlaag
  • Steentjes
  • Speciale steentjes
  • Pen
  • Sorteerbak
  • Wax (om de steentjes makkelijk op te pakken met de pen)
  • Korte instructie

Action Diamond painting kerst inhoud
 

Hoe werkt Diamond painting?

 
Eigenlijk is diamond painten erg makkelijk en vooral ook ontspannend om te doen. Als eerste leg je het patroon met plaklaag voor je neer. Op de afbeelding zit een plastic beschermlaag en deze trek je voorzichtig los. Je kunt zelf kiezen waar je begint met het weghalen van de beschermlaag. Ik werk het liefst in rijen of vlakken bij grotere diamond paintings zoals deze. Ik haal de beschermlaag alleen weg op de plek waar ik ook de steentjes wil gaan plakken, zo heb je geen last van de plaklaag overal. Niks is vervelender bij Diamond painting dan met je hand op de plaklaag te blijven plakken ;-).
 
Op het patroon staan letters, tekens en cijfers, deze letters, tekens en cijfers komen overeen met de zakjes met de verschillende kleuren steentjes. Doe een paar steentjes van één kleur in het groene sorteerbakje. Met de pen met roze wax pak je een steentje op met de punt van het pennetje. Dit steentje plak je op de plaats waar het nummer van het zakje op het patroon staat. Hou de steentjes goed gesorteerd. Als ik klaar ben met de kleur, doe ik de steentjes weer netjes terug in het juiste zakje.
 

Aan de slag met diamond painting Action kerst 2022

Natuurlijk heb ik ook een diamond painting gemaakt. Alle designs vond ik wel leuk, maar het dorpje met lichtgevende steentjes was echt mijn favoriet. Deze besloot ik dan ook te maken. Hieronder het resultaat.

Action Diamond painting kerst 30x40 cm glow in the dark

Action Diamond painting kerst review

Ga jij nog een diamond painting maken speciaal voor kerst?

De Diamond painting in dit artikel heb ik gekregen.
© Nobody ELSe

Reclame

7 reacties

  1. Hoi Els, wat ben ik blij dat ik jouw site heb. Ben vanmiddag direct naar “mijn Action”geweest. Meestal hebben ze daar niet veel, maar, gelukkig wel. Deze mooie ijsbaan van diamant painting. Ben zo blij, er lag er nog net een voor mij! Zit in een rolstoel zit, dus kon er niet zo bij gelukkig was er een mevrouw die mij met geduld wilde helpen. Heerlijk, ga zo meteen beginnen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL