Diamond painting #13: Kerst Diamond painting Action 30×40 cm, 2022

7 Responses

  1. Els schreef:

    hoi Els, wilde ook een reactie geven op jouw leuke kersthuisjes, deze kon niet geplaatst worden door Akismet. Jammer hoor.

  2. Els schreef:

    Hoi Els, wat ben ik blij dat ik jouw site heb. Ben vanmiddag direct naar “mijn Action”geweest. Meestal hebben ze daar niet veel, maar, gelukkig wel. Deze mooie ijsbaan van diamant painting. Ben zo blij, er lag er nog net een voor mij! Zit in een rolstoel zit, dus kon er niet zo bij gelukkig was er een mevrouw die mij met geduld wilde helpen. Heerlijk, ga zo meteen beginnen.

  3. lifestylemommys schreef:

    Ze zijn wel ontzettend gaaf! Ik ga deze week met Eva een diamond painting kaart maken voor mijn tante, maar niet zo’n grote als hierboven haha

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.