DIY Pasen Kuikentjes op tak #7

DIY Pasen kuikentjes
Reclame

DIY Pasen kuikentjes
Het is bijna Pasen dus nog net op tijd voor een 2de simpele DIY met schattige kuikentjes (zie eerdere DIY kuiken in pot). Leuk als tafelversiering of decoratie voor in huis. Ik zag deze kuikentjes namelijk altijd in de winkel en ik wist nooit zo goed wat ik er mee moest doen. En nu heb ik eindelijk iets bedacht, waardoor ik ze kon kopen :-).

Aan de slag

1. Het “moeilijkste” van deze DIY zijn de benodigdheden verzamelen ;-). Als eerste heb je natuurlijk kuikentjes nodig. Mijn kuikentjes komen van de Xenos en kostte € 1,69.
2. Daarnaast heb je nog een tak nodig. Deze kun je gaan kopen bij een tuincentrum, maar het is natuurlijk leuker om een tak te gaan zoeken in het bos bij een heerlijk lente zonnetje. Formaat is naar wens. Laat de tak wel goed drogen en veeg al de viezigheid er goed vanaf.
benodigdheden
lijn
3. Als laatste heb je lijm nodig om de kuikentjes op de tak te lijmen. Ik was begonnen met secondelijm, maar uiteindelijke werkte de gewone alleslijm bij mij toch het beste.
4. Je kunt de tak ook eventueel nog verven. Ik heb dat niet gedaan.
kuikens lijmen
lijn
5. Laten we beginnen :-). Lijm de kuikentjes op de tak.
kuikens
lijn
6. Laat alles goed drogen en je bent al klaar. Eventueel kun je aan het takje nog een touwtje maken om het takje te kunnen ophangen.
Kuikens
lijn
DIY tak kuikens
lijn

Fijne Paasdagen gewenst :-)!

lijn

Gerelateerde artikelen:

DIY Pasen Kuiken in pot #6
DIY Pinterest Haasje #5
DIY Bloempotjes versieren #4
DIY Herinneringsbord 2015 #3
DIY Kersttafereel in een potje #2
DIY String Art #1

© Nobody ELSe

13 reacties

  1. Wat een schatjes zijn dat. Ik heb ze een paar gebruikt voor traktaties op school. Zo had ik Kuikentje op een Tak (kuikentje op een wortel) en kuikentje op een Vliegende Schotel: (kuikentje op een eierkoek).

    Je moet toch wat als je niet zo culinair aangelegd bent.

  2. Oooh dit vind ik leuk!! Mijn moeder wil niet zo veel paasversiering, maar misschien dat ik dit in elkaar flans wanneer ze op haar werk is, haha!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.