DIY String Art voor kerst #16

19 Responses

 1. Angelique schreef:

  Heel gaaf, dit wil ik ook zeker nog een keer maken!

 2. Daenelia schreef:

  Dit doet me zo ontzetten denken aan mijn basisschooltijd! Hartstikke leuk om te doen, en misschien wel een ideetje om weer eens te doen. Ik heb nog plankjes hout liggen. En veel van die ikea-spijkertjes. Hmmm.

 3. Florentine schreef:

  Een en al leuk en schattig! Je hebt altijd van die leuke ideeën ! 😀

 4. Ysanne schreef:

  Wat leuk! Die spijkertjes lijken wel glitters, komt meteen goed uit 🙂

 5. Connie schreef:

  Ziet er wederom weer erg leuk uit, Els!

 6. Michelle schreef:

  Ik heb nog nooit zoiets gemaakt, maar wat gaaf zeg! Wat een leuke, creatieve ideeën heb je toch steeds! =)

 7. Saskia schreef:

  Ik vind het heel leuk en creatief. Het lijkt me best een werk maar het resultaat is heel leuk en bijzonder.

 8. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vind het mooi en origineel! Grappig dat je zoiets kunt maken met spijkers en draad!

 9. Super leuk! En ik wist tot voor kort niet eens wat string art was.

 10. Anita | Mindjoy schreef:

  Heel gaaf! Vroeger was het ‘in’ maar nu zie ik het bijna nergens meer. Leuk dus!

 11. Morgaine schreef:

  Ontzettend leuk maar wel monikkenwerk zo, hahaha Je hebt wel iets moois en blijvends. Ik weet nog dat ik dit op de lagere school al deed met handarbeid. Toen maakten we vooral paradoxen eigenlijk, wat we nu met zentangle doen, rijtje spijkers tegenover elkaar is dan genoeg 😉 Hele mooie effecten kun je dan maken, vooral als je het met nog dunner draad doet zoals naaigaren deden wij het mee.

  X

 12. M.Th. schreef:

  Heel leuk!!

 13. Hilde schreef:

  Wat een ontzettend leuk resultaat!! 😀

 14. Oh deze is gaaf zeg. Mooi kerst kleurtje ook!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.