Haken #208: Okke de Olifant, gratis haakpatroon

12 Responses

 1. C.E. Forster schreef:

  Wat een schatjes allemaal! Door de slechte toestand van mijn handen kan ik helaas zelf niet meer haken (ouderdom), maar ik kan het niet laten om bij alle haakpatroontjes even te kijken. Als ik nog zou kunnen, zou ik gelijk aan één van die moppies van jou beginnen. 😍

 2. Rosi schreef:

  Alweer zo een mooi patroon. Bedankt

 3. Connie schreef:

  Steeds weer een nieuw patroon! Hoe krijg je het voor elkaar. 👌🏻

 4. Heike Bos schreef:

  Wat een schatje <3

 5. Lies schreef:

  Wat is ze schattig!

 6. lifestylemommys schreef:

  Dat is ook alweer zo’n schattig knuffeltje om te zien 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL