Review & Inspiratie: MUS Mijn bullet journal stickers

Review inspiratie MUS Mijn bullet journal Stickers
Reclame

Review inspiratie MUS Mijn bullet journal Stickers
Al eerder zag ik dit boek voorbij komen op een bullet journal Facebook pagina. Twijfel, twijfel wat te doen… en ik heb het boekje toch maar gekocht :-). Soms mag je jezelf best een cadeautje geven. In dit artikel laat ik pagina’s van de binnenkant zien, vertel ik wat ik ervan vind en natuurlijk wat ik er al mee heb gemaakt.

Mijn bullet journal stickers

Het boek kost € 9,99. Ik kocht het boek bij bol.com. Dat vond ik best veel voor een stickerboek, vandaar mijn twijfel. Maar het boek is wel heel dik. Ik heb het even opgemeten 1,3 cm. Het boek bevat ongeveer 60 stickervellen (de pagina’s zijn niet genummerd). Dat is dus nog geen 17 cent per vel. Het boekje ruikt wel erg naar stickers.
MUS mijn bullet journal stickers boek

Soorten stickers

In het boek staan verschillende soorten stickers, van strakke basis stickers voor een bullet journal tot stickers met afbeeldingen. De stickers zijn zeer geschikt om te gebruiken in een planner. En ik ben er echt heel blij mee!

Ik zal van de verschillende soorten stickers één pagina laten zien.

Zwart-wit stickers, basis stickers voor een bullet journal
MUS Stickers functioneel zwart-wit basis

Advertentie

Gekleurde stickers, basis stickers voor een bullet journal
MUS Stickers functioneel gekleurd basis

Pagina’s met banners
MUS Stickers banners

Pagina’s met kaders
MUS Stickerboek kaders

Pagina’s met tapejes
MUS Stickerboek strookjes voorbeeld pagina

Pagina’s met krijttekeningetjes
MUS Stickers krijttekeningen

Glanzende gekleurde stickers met afbeeldingen
MUS Stickers gekleurd glanzend

Advertentie

Gekleurde stickers met vrolijke afbeeldingen
MUS Stickers gekleurd afbeeldingen

Inspiratie

Tabbladen
Natuurlijk heb ik de stickers ook al gebruikt. Als eerste gebruikte ik de tabbladen stickers met de maanden erop. Kwam mooi van pas nu mijn Leuchttrum bijna vol is. Hierin staat precies één jaar. Van elke maand staan er 5 verschillende stickers in. Dus voor volgend jaar kan ik ze ook mooi gebruiken :-). En wat een geluk, er passen er precies 5 netjes langs elkaar aan de zijkant van mijn Leuchttrum!
MUS mijn bullet journal stickers tabbladen

Jaaroverzicht 2019
In mijn bullet journal van 2019 ben ik ook al begonnen met basis pagina’s. Voor het jaaroverzicht van 2019 kwamen de maand stickers goed van pas. Van deze setjes zitten er 5 verschillende designs in. Je moet nog wel even de data invullen. Daarnaast heb ik de pagina extra versiert met vrolijke stickers.
MUS Stickers inspiratie jaaroverzicht

Hoogtepunten blog 2019
In mijn bullet journal heb ik ook een gedeelte over mijn blog. Deze pagina maakte ik al voor volgend jaar. Hierop wil ik de hoogtepunten noteren. De banner, vlaggetjes en tapejes zijn uit het stickerboek. Het hertje heb ik zelf natekent vanaf Pinterest.
MUS bullet journal blog hoogtepunten

Is zo’n stickerboek ook wat voor jou?

Advertentie

© Nobody ELSe

8 reacties

  1. Ik zelf heb hem nog niet gekocht, maar denk wel dat ik hem wel zal kopen.. Want ik zelf koop die Bullet Journaal van Mus altijd, vind dat super fijne boeken om in te werken..

  2. Och ja, stickerboeken, was ik in de eighties zo gek op, maar het aparte is dan weer, dat ik het meestal zonde vond om te gebruiken, zou ik nu ook hebben 😉

    Ziet er top uit!

    X

  3. Wat een leuk stickerboek! Er zitten echt mooie vellen in. Mooie pagina’s heb je er ook al mee gemaakt! Ik vind het stickerboek ook wel wat prijzig (vooral vergeleken met Action :P), maar op zich krijg je voor dat geld wel heel wat leuke stickervellen inderdaad.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.