Gratis printable #1: Nationale complimentendag 1 maart

compimentendag 1 maart printable
Reclame

compimentendag 1 maart printable
Over een paar dagen is het 1 maart en dan is het nationale complimentendag. Dit jaar is het alweer de 15e editie van deze dag. En deze dag wil ik niet in stilte voorbij laten gaan. Want zonder jou bestond mijn blog niet.


Speciaal voor jou, mijn lieve bezoeker van mijn blog, heb ik een printable gemaakt. Om mijn waardering uit te spreken voor je bezoekjes aan mijn site, je lieve reacties, het delen van mijn berichten. Je bent mooi!

Hieronder vind je een kleine variant, wil je de printable printen? Klik hier voor een groter formaat. Natuurlijk kun je dit compliment ook aan iemand anders geven :-).

Zelf maken?

Wil je liever een persoonlijk compliment geven? Ik maakte een stap voor stap DIY om zelf zo’n quote te maken :-). Klik hier voor de uitgebreide uitleg.

nationale complimentendag printable

Advertentie

© Nobody ELSe

18 reacties

  1. Ik wil jou ook een compliment geven, Els: je geeft een extra, positief, creatief tintje aan je volgers. Goed gedaan en ga zo door.?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.