Review: Action Paint markers (Acrylverf markers)

43 Responses

 1. Erwin Molenaar schreef:

  Inmiddels zijn meerdere kleuren te verkrijgen. Naast de creatieve activiteiten, gebruik ik het om kleine beschadigingen bij te werken. Bv behang, verf blusjes etc . Erg makkelijk en goedkoop.

 2. renske schreef:

  ja wij hebben ze op stenen gebruikt en werkte prima

 3. Stefanie schreef:

  Werken deze stiften ook op stenen?

 4. Priscilla De swart schreef:

  Kan dit ook eventueel op ramen als versiering, voor sinterklaas ,kerst en Nieuwjaar? Mvg

 5. Pl schreef:

  Kan iemand mij vertellen of je er ook mee op textiel, in dit geval sport sokken, kunt tekenen?

 6. Jacqueline Basset schreef:

  Ik heb de verstoffen gisteren gekocht, maar krijg er niks uit… wat die ik fout???

 7. Katrien schreef:

  Ze zijn echt heel leuk Els! Bij de action hebben ze nu ook waterverf pennen, aqua brushes. Daar doe je zelf verf in, dus kan je elke kleur gebruiken die je wilt.

 8. Katrien schreef:

  Heel leuk Els! Ze hebben bij de action nu ook aqua brushes (waterverf pennen) waar je zelf waterverf in kan doen. Dan kan je elke kleur gebruiken die je wilt en hoef je niet te wachten op nieuwe kleuren.

 9. Jessica1 schreef:

  dat zou ik echt niet doen nee, dan zou je echt voor andere stiften moeten gaan waar chalkboad bij staat.. acryl kan je er uitiendelijk wel afkrijgen als het echt moet.. maar grote kans dat je je schoolbord verpest

 10. Stephanovic schreef:

  Doe er als je klaar bent vernis op,,,klaar ?

 11. Marleen schreef:

  En als je de bordjes bakt? Gaat de verf er dan nog steeds af?
  Ik heb namelijk paint markers van artistro en daar staat op de verpakking dat je bordjes, mokken etc. In de oven kunt bakken om de verf waterbestendig te maken. Ze kunnen dan nog niet in de vaatwasser maar dan kun je er wel gewoon van eten.

  De verf 24 uur laten drogen na het aanbrengen. Daarna oven aanzetten op 180 graden en gelijk het bordje erin zetten. Een uur erin laten staan. Dan oven uitzetten en laten afkoelen met het bordje er nog in. Ik laat ze dan nog 24 uur rusten voordat ik ze gebruik.

  Ik ben benieuwd of dit ook werkt met de paint markers van de action.

 12. Peggy schreef:

  Goede review! Heb net ook een setje meegenomen, om ze uit te proberen. Mijn kids tekenen graag op stenen en gebruiken nu steeds mijn Posca’s. Daar wordt ik niet altijd heel blij van…… Dus als deze net zo goed dekken, zijn we allemaal weer blij hier thuis 😉

 13. Nikki schreef:

  Enig idee of dit werkt op een schoolbord? Normaal gebruik ik krijt, maar dit lijkt me veel mooier! Alleen moet het er wel af te halen zijn..

 14. Poser schreef:

  Ik gebruik al jaren paintmarkers voor bijna alles. In mijn schetsboeken voor details over inkt en op canvas in combinatie met spuitbus en airbrush. Ik gebruik over het algemeen molotows one4all en uni poscas. Deze markers kosten normaal 3-8 euro per stuk (verschillend per dikte van de markers). Vandaag kwam ik deze markers ook tegen bij de action en gelijk alle 8 doosjes die er nog lagen meegenomen. Ik was positief verrast over de kwaliteit want meestal zijn goedkope paintmarkers te waterig. In de toekomst hoop ik dat er meer kleuren komen maar vooral ook fine points en de nog dikkere. In elk geval kan ik dit elke (graffiti)kunstenaar aanraden! Vooral voor mensen die nog nooit paintmarkers hebben gebruikt is dit een mooi product om ermee te experimenteren.

  • Els schreef:

   Wat een enorm leuke reactie! Fijn om te lezen dat je er ook zo blij mee bent :-). Stiekem hoop ik ook op nieuwe kleuren. Hard duimen. Veel knutsel plezier :-).

 15. Els schreef:

  Een paar keertjes de punt van de verfstift in duwen :-).

 16. Noa schreef:

  Misschien ben ik heel dom, maar hoe werkt t .. en hoe pomp ik de verf zodar ik t kan gebruiken?

 17. Mel schreef:

  Ooh leuk leuk ! Idd, weeral hup naar Action. Ni te doen hoeveel keer ik daar langs ga haha. En leuke dingetjes al direct mee gemaakt he. Zalig zo creatief bezig zijn.

 18. MarjonS schreef:

  Wat een super leuke tips! Erg leuk gemaakt, bedankt voor de review. Ik ga morgen naar Action ?

 19. M.Th. schreef:

  Mooie toepassingen, Els, en zoveel verschillende!

 20. Die bordjes vind ik echt super tof<3
  Ik ga zeker even kijken of ik ze ook kan aanschaffen 🙂

 21. Yova schreef:

  Wat gaaf soort verfstiften. IK wist niet dat ze hebben. Heel erg leuk gedaan met spulletjes maken.

 22. Poohbeer schreef:

  Wow, die zijn erg mooi! Wat maak je weer leuke dingen er mee!
  Ja meer kleuren is dan al snel welkom, dat begrijp ik wel! Ze lijken op Posca’s.
  Weer naar Action dus, pas geweest voor de embossingset, ook heel gaaf.
  Gelukkig waren die er wel.
  Misschien komen er nog andere kleuren? Soms gebeurd dat wel, net als die handletterstiften, lagen altijd alleen zwarte, nu nog grotendeels. Ik trof een mettallic roze en een gouden verschillende keren, ook maar 1 setje…
  Vaak er heen gaan en goed kijken.

  Bedankt weer voor je info, we gaan er voor kijken!

  groetjes Petra

 23. lifestylemommys schreef:

  Wat heb je dat weer leuk gedaan!! Ik denk dat ik die ga gebruiken voor de kurken onderzetters van Ikea ?

 24. Connie schreef:

  Wat leuk allemaal. Ben geneigd om deze markers te gaan kopen……..maar heb al zoveel spulletjes. De voorraadpotjes zijn leuk voor in de keuken.

 25. Yolanda schreef:

  Oh, deze markers zoek ik al heel lang! Maar eigenlijk om ook voor buiten te gebruiken. Maar als ik het goed lees zijn ze niet waterbestendig?

 26. Simone schreef:

  Wat ziet dat er allemaal leuk uit zeg! Ik vind die onderzetters ook wel heel erg leuk!

 27. Krista Steenbergen schreef:

  Bedankt voor je super leuke voorbeelden! Ik vroeg me af, zou de verf mooi blijven zitten als je de bordjes in de oven afbakt? Net als met porseleinstiften..

 28. Jacqueline Roumen schreef:

  Mn vingers jeuken al om iets met deze markers te maken , leuke voorbeelden heb je gemaakt!?

 29. Diana schreef:

  Wat leuk dat je al deze voorbeeldjes laat zien , het brengt me vanzelf op meer ideetjes.
  je hebt me heel enthousiast gemaakt

 30. Carolien schreef:

  Wat super leuk! Ik heb ze nog niet gezien maar ga er zeker eens naar kijken. Je voorraadpotjes zijn super leuk geworden!

 31. Romy schreef:

  Wauw, wat zijn deze markers leuk en wat dekken ze inderdaad goed! Je hebt er onwijs mooie dingen mee gemaakt. Ik denk dat ik morgen na mijn werk ook maar op een holletje naar Action ga om ze te halen 🙂

 32. Jenn schreef:

  Dat ziet er leuk uit! Ik ga eens kijken of ze die hier ook hebben.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL