Review: Studio Light Gorjuss Craft Set card making set

13 Responses

 1. Jenn schreef:

  Jammer dat hij tegenviel. Ik snap de teleurstelling wel ja.

 2. kolibrie schreef:

  Wat mooie kaarten zijn het.

 3. Heike Bos schreef:

  Hallo Els.

  Ik vind je kaarten ook leuk maar inderdaad de kaarten wel wat duur maar zo leer je ook weer van je ervaringen en dat je deelt met ons dat is ook zeker fijn en dankjewel ervoor.

 4. Els schreef:

  Je hebt er uitgehaald wat mogelijk was en mooie kaarten gemaakt. Spijtig dat je tot de vaststelling moet komen dat het niet geworden is wat je ervan verwacht had. Een goede beoordeling voor diegenen die twijfelen.

 5. Trijn Petter schreef:

  Dank je wel voor deze revieuw. Ik begrijp jouw teleurstelling.
  Wel vind ik de gemaakte kaarten erg mooi.

 6. Connie. schreef:

  Wat jammer dat dit set je teleurstellingen opleverde. Idd voor €2,00 per kaart verwacht je wel meer grotere afbeeldingen! De kaarten zijn wel mooi geworden, maar niet het gewenste resultaat☹️. Maar gelukkig staan er nog heel veel voorbeelden op je site die erg leuk zijn om te maken👍🏻

 7. Germa Berkhof schreef:

  Fijn dat je dit soort ervaringen ook deelt. Ik heb zelf ook gorjuss stempels masking sheets, dat kan ik wel leuk combineren met mijn andere frobelspullen. Maar als je zoon set koopt verwacht je wel dat je ermee vooruit kan. Toch vind ik de kaarten die je gemaakt hebt erg leuk!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL