Reclame

DIY Waxinelichthouder voor kerst #18

Reclame

kerst DIY simpel en goedkoop
Het is al bijna kerst! Ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen? Heb je nog een cadeautje nodig of kan je nog wat last minute extra kerstdecoratie gebruiken dan is deze budget DIY misschien wel iets voor jou :-). In dit artikel laat ik je zien hoe je op 3 simpele manieren een saai waxinelichthouder omtovert in een eigen creatie.

Benodigdheden:

– Waxinelichthouders, ik kocht er 3 voor € 0,39 per stuk bij de Action.
– Schaar
– Lijm en/of dubbelzijdige tape
– Versiering, kijk eens goed in je kast wat je allemaal nog hebt liggen. Ik had nog kerst washi tape, lintjes, touw en kerstboompjes. Maar je kunt ook denken aan pompons, glitters, stickers enzovoorts.
benodigdheden DIY kerst

Aan de slag

Ik ben mijn houders tegelijk gaan versieren. Eerst heb ik de washi tape aangebracht. Na twee waxinelichthouders beplakt te hebben met tape in kerstkleuren, wilde ik voor nummer 3 wat anders. Ik had ook nog gouden kerstboompjes en deze heb ik met dubbelzijdige tape op de houder geplakt.
kerstboompjes plakken

Omdat ik het toch leuk vond om nog wat extra’s te doen, heb ik om alle 3 de kaarsjes nog een lintje of touwtje gedaan.

Let op!

Mocht je ook aan de slag gaan met het maken van waxinelichthouders, let dan wel op de brandveiligheid. Ik werk het liefst met nep kaarsjes, wel zo veilig!
DIY kerst lintje

Het eindresultaat

Hieronder 3 foto’s van mijn waxinelichthouders. Wat vind je ervan? Is het ook iets voor jou om nog te gaan maken?
DIY kerst waxinelichthouder

DIY kerst waxinelichthouder

DIY_kaars_nummer_1

lijn

Gerelateerde artikelen:

DIY Cadeaukaartjes strijkkralen voor kerst #17
DIY String Art voor kerst #16
DIY Kerstboom maken met lintjes #15
DIY Een kerstschaal maken #14
DIY Herfst Dennenappels schilderen #13
DIY Stempel maken #12
DIY Canvas Kraamcadeau #11
DIY Roosjes van vilt #10
DIY Etagère #9
DIY Moederdag cadeau #8

Meer DIY, klik hier >

© Nobody ELSe

Reclame

17 reacties

  1. Ontzettend leuk, zo heb ik van de week van brooddeeg op mijn werk een waxinelichtjes houder helemaal zelf gekneed en gemaakt, hahaha ik ben heel erg benieuwd wat er van geworden is na het bakken, of dat goed is gegaan, dat weet ik donderdag 😉

    x

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL