Snijplotter #1: Eindelijk een Cricut gekocht

21 Responses

 1. Heidi schreef:

  Wat leuk is deze.
  Je kan er echt super leuke dingen mee maken.

 2. Petra Vanspauwen schreef:

  Oo hier ga je geen spijt van krijgen ! Zo leuk en verslavend om te doen! Wat je er jammer genoeg niet bij kunt kopen is TIJD 😅veel plezier en hopelijk zien we nog meer werkjes van je verschijnen ! Veel succes

 3. Bertha Corbier schreef:

  Grafik-Teka is een site op Facebook.

 4. Bertha Corbier schreef:

  Hallo Els, hier ga je echt veel van genieten. Er is bij Action veel leuk Design karton van 30 X 30 cm. Daar kun je leuke doosjes van maken. En op Grafik- Teka kun je gratis veel bestanden downloaden. En Creativa Fabrica daar heb ik een abonnement op, en zoveel mooie afbeeldingen gedownload. Ik heb ook veel zeflgemaakte kaarten op mijn facebook pagina staan, als idee wat je ermee kunt maken CreaCorbier op Facebook.Heel veel succes. Groetjes Bertha Corbier

 5. Els schreef:

  Goed gezien om de aankoop te combineren met het maken van je eigen huwelijkskaarten. Je eerste testen zijn al een succes en ik ben er zeker van dat jij daar veel plezier aan gaat beleven en mooie dingen creëren.

 6. Heike schreef:

  Wat leukk dat je tot zoiets komt Else maar je hebt gelijk om zelf een heel mooi huwelijkskaart te maken want huwelijkskaarten zijn ook duur en zelf maken is dan nog veel mooier en koester je nog meer en ben benieuwd hoe je ze gaat maken en veel plezier ermee.

  Liefs Heike.

 7. lifestylemommys schreef:

  Wat gaaf!! Ik zou er best een willen, maarja ik wil zoveel haha dus ik wacht even in een hoekje tot het over is hahaha.

 8. Florina schreef:

  Oh wat fijn dat je erover schrijft! Ik wil er al heel lang een kopen maar weet niet goed of het écht wat voor me is. Beetje huiverig of het niet te ingewikkeld is of te mooi voorgedaan op filmpjes enzo. Ik wil er onder meer sjablonen mee maken voor het werken met mijn Gelli plates. Na het lezen van je eerste ervaringen ben ik (bijna) om . Dank je wel en ik kijk nog even uit naar je eventuele vervolgblogs over je gebruikservaring.

 9. Willy schreef:

  Al erg leuke dingen gemaakt👍Heel veel succes verder🍀 Ik (61) heb sinds een paar maanden ook een cricut maker 3 en samen met onze dochter ( 28) al verschillende dingen uitgeprobeerd.

 10. Elly schreef:

  Heel gaaf, lijkt mij ook ontzettend spannend om met zoiets te starten, zie het wel steeds meer voorbijkomen op fb. Leuk je ervaringen te lezen en dat het ook gelukt is. En zeker voor jullie een mooie aanschaf om zelf alles te maken voor jullie huwelijk.
  Groetjes Elly

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.