Reclame

Voorbeelden van de tutorial olifant van vilt

Sfeerfoto olifant van vilt
Reclame

Sfeerfoto olifant van vilt Vandaag heb ik mijn olifantenparade naar aanleiding van mijn tutorial over hoe je een olifant van vilt maakt. In deze blog kun je mijn olifantjes zien die ik heb gemaakt in diverse varianten. Dit heb ik ook al eens eerder gedaan met mijn gemaakte dino’s en walvissen.

Ik ben benieuwd wat je van mijn olifantjes vindt en misschien heb je wel tips. Deze kun je achterlaten onder dit bericht :).

Deel jouw gemaakte viltenbeestjes

Heb je zelf ook olifantjes gemaakt (of andere viltenfiguurtjes), dan ben ik daar ook heel benieuwd naar. Je mag altijd een foto plaatsen op mijn Facebookpagina of via Twitter @NobodyELSeNL. En misschien staat jouw foto dan binnenkort ook in een blog met foto’s van bezoekers.

Olifant vilt

Advertentie

Olifant vilt

Olifant vilt

Olifant vilt

Olifant vilt
lijn

Gerelateerde artikelen:

Voorbeelden van dino’s van vilt
Voorbeelden van walvissen van vilt

Advertentie

© Nobody ELSe

Reclame

28 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.