Reclame

Wat neem ik mee op vakantie aan knutselspullen?

Knutselspullen
Reclame

Knutselspullen
Na de tips die ik gaf voor vakantiefoto’s, kwam ik op het idee om een blog te schrijven over welke knutselspullen ik meeneem op vakantie. Helaas kan ik natuurlijk nooit alles meenemen :(. Dus maak ik altijd een strenge selectie.

Afhankelijk van de locatie en de duur van de vakantie neem ik spullen mee. Een paar weken geleden ging ik een weekje naar een bungalowpark met mijn vriend. Ideaal om te laten zien wat ik mee nam die keer.

Omdat we met de auto gingen had ik eigenlijk best veel ruimte om knutselspullen mee te nemen. Maar ik heb me beperkt tot één doosje (Action).

Knutselspullen
Als eerste stap ben ik gaan kijken welke patronen ik leuk vond om te gaan maken. Deze vakantie koos ik voor de schildpad en een paarden patroon.

Advertentie

Na het kiezen van de patronen heb ik gekeken welke kleuren ik wilde gaan gebruiken. Ik nam 5 losse vellen vilt mee en een standaard pakket van de Action met 8 verschillende kleuren. Dit was ook handig voor als ik meer wilde knippen.
lijn
Knutselspullen
Naast vilt had ik voor het paard ook wol nodig voor de manen en staart.

Natuurlijk kan mijn doosje met naalden, borduurgaren, labels en scharen niet ontbreken.
lijn

Knutselspullen
Gevolgd door vulling en lijm.

Daarnaast nog 2 verschillende lintjes om aan de viltenfiguurtjes te hangen en dat waren wel de standaard benodigdheden die ik mee nam. Ik liet de versierspullen thuis, denk aan glitterlijm, oogjes, plakparels enzovoorts. Na thuiskomst kan ik de figuurtjes die ik heb gemaakt altijd nog versieren.

lijn

Advertentie

Knutselspullen
Als laatste in de doos nog wat losse zakjes voor als ik meer knip dan in elkaar zet. Zo komt alles niet door elkaar. Soms ben ik in een knipbui en blijf ik maar knippen ;).

Doos dicht. Ik had zelfs nog ruimte over ;). Wat neem jij zoal mee voor knustelspullen? Heb jij nog handige tips?
lijn

© Nobody ELSe

Reclame

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.