Budgettip: Action Creative handlettering Dutchbook

Action creative handlettering dutchbook
Reclame

Action creative handlettering dutchbook
Ja, het houdt maar niet op met leuke nieuwe creatieve producten bij de Action. Dus ik heb vandaag weer een EXTRA artikel :-). Al eens eerder schreef ik over een handlettering boek van Decotime, maar nu heeft de Action twee nieuwe boeken, ‘creative handlettering’ van Dutchbook. In dit artikel vertel ik je meer over deze nieuwe handlettering boeken.

Handlettering boeken van Dutchbook bij de Action

Een paar weken geleden kwam de Action met een nieuw handlettering boek voor beginners (deel 1), maar nu hebben ze inmiddels ook deel 2 voor gevorderden in de winkel liggen. Alle twee de delen zijn echt nog volop te verkrijgen (bij de Action in Tilburg dan 😉 ).

De handlettering boeken van Dutchbook kostten maar € 1,29 per stuk. Dus ideaal voor sinterklaas en kerst om cadeau te geven. Maar zo geprijsd dat het zelf nog in de schoen kan of in een surprise :-). Elk boek heeft 64 pagina’s met uitleg en opdrachten.
Action creative handlettering boeken dutchbook

Voorbeelden van de inhoud van de boeken

Boek één Basisboek voor starters
Laat ik beginnen met deel 1. Deel 1 is echt een basisboek voor starters met handletteren. Er wordt echt begonnen met uitleg met wat is handletteren en hoe kun je het leren. In het boek staat ook wat je nodig hebt (dit staat ook in deel 2).
Action handlettering boeken uitleg

Advertentie

Het boek begint daarna snel met kleine opdrachten om simpele letters en cijfers na te tekenen.
Action handlettering boeken letters oefenen

Verder gaan de schrijvers van dit boek verder in hoe je leuke makkelijke banners, pijltjes, kaders en quotes maakt. Kortom een leuk beginners boek!
Action handlettering boeken quote

Boek twee voor gevorderden
In het begin van het boek krijg je ook weer wat basis uitleg en staat erin wat je nodig hebt. Maar al snel beginnen de opdrachten. De eerste opdrachten zijn erop gericht om moeilijkere letters en cijfers te leren tekenen.
Action handletteren schaduwletters

De vervolgopdrachten zijn eigenlijk te vergelijken met boek 1. Alleen zijn de banners, kaders en quotes nu wat ingewikkelder.
Action handlettering kaders banners

Wil je gaan starten met handletteren of ben je al meer geoefend?

Ik raad je zeker aan om deze boeken te kopen. Er staan echt veel verschillende opdrachten in waarbij je nog meer kunt leren over handletteren en ook het oefenen vind ik altijd leuk om te doen. Zoals je zag nu helaas nog geen tijd voor gehad, maar ik ga de boeken zeker snel uitproberen. En ja, voor de prijs van € 1,29… een heel leuk boek!

© Nobody ELSe

15 reacties

  1. Onze dochter geeft binnenkort een handlettering kinderfeestje voor kinderen van 10-11 jaar). Als cadeautje zou ik hen een handlettering boek van de Action mee naar huis willen geven. Welk boek zou je adviseren?

  2. Wat leuk is dat… Ik vrees dat ze hier in de Action in België niet zal hebben. Altijd als ik der heen ga zoek ik naar zo boeken met vergeef dat ze der gewoon niet liggen.. Lijk met andere producten die ik wil hebben, hebben ze meestal ook niet..

  3. Deze boeken zijn inderdaad zo fijn! Ik heb alleen deel 1 en ben daar erg blij mee. Een koopje en er staan veel leuke ideeën in!

  4. Ik heb ze ook. Voor dat geld kon ik ze niet laten liggen.. Staan erg nuttige tips in. Persoonlijk vind ik deel 2 leuker. Ondanks dat ik nog een beginner bent.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.