Reclame

Budgettip: Action Stickerboekjes voor volwassenen & inspiratie

Action planner stickers bullet journal
Reclame

Action planner stickers bullet journal
Vroeger als kind vond ik ze al geweldig, stickerboekjes. Nu zag ik bij de Action 4 verschillende stickerboekjes liggen en heb deze uiteraard gekocht. De stickers zijn ideaal voor in een agenda, planner of bullet journal! Maar ook bij het kaarten maken of knutselen komen ze goed van pas :-). In dit artikel show ik de 4 verschillende boekjes en laat ik zien wat ik al met de stickers heb gedaan.

De vier verschillende stickerboekjes

Alle vier de stickerboekjes hebben holografische folie op sommige stickers. Dit vind ik zelf de mooiste kleur folie. Daarnaast zitten in alle vier de stickerboekjes banners, labels, vlaggetjes, stickers met quotes, stickers met cijfers en stickers met dagen van de week. Verder varieert de inhoud van de boekjes heel erg. Het zijn dus niet 4 verschillende boekjes met dezelfde pagina’s alleen dan in een andere kleur. Ze zijn echt allemaal verschillend. Per stuk kosten ze € 0,89.
Action stickers planner agenda bullet journal assortiment

Boekje 1 “Chill is the only chaos”
Dit boekje heeft vooral veel heldere kleuren. Er wordt in dit boekje veel gebruik gemaakt van tekst, maar er zijn ook veel stickers met een grafisch patroontje.
Action stickers planner bullet journal

Advertentie

Boekje 2 “You got this!”
Dit boekje heeft meer pastel tinten. Hierin zitten ook veel stickers met cactussen.
Action stickers masha planner agenda bullet journal

Boekje 3 “What a beautiful day”
In dit boekje zitten veel heldere kleuren die in elkaar overlopen. Daarnaast hebben veel stickers een aquarel achtergrond. Dit boekje vind ik voor mijzelf het meest geschikt voor in mijn bullet journal.
Action stickers voor mascha planner agenda bullet journal

Boekje 4 “Yay!”
Voor zwart-grijs-wit liefhebber is dit het ideale boekje! Dit boekje bevat verder veel grafische patronen en hier en daar een sticker met een marmer achtergrond.
Action stickers planner agenda bullet journal

Hoe heb ik de sticker tot nu toe al gebruikt

Bullet journal
Zoals ik al eerder aangaf ga ik veel stickers verwerken in mijn bullet journal. Vooral boekje 3 past helemaal bij mijn stijl. Natuurlijk heb ik al een pagina gemaakt. Ik wilde ze gewoon gelijk gebruiken :-). Voor de eerste keer gebruikte ik mijn nieuwe stickers voor de pagina van onze aankomende vakantie, weer in Friesland. Later vul ik deze pagina nog aan met foto’s en tekst. En natuurlijk met meer stickers :-).
Action stickerboekje bullet journal vakantie

Action stickers planner agenda bullet journal weekly

Advertentie

Kaarten maken
De stickers komen ook erg goed van pas bij het kaarten maken. Bij de eerste kaart die ik maakte gebruikte ik het stickerboekje “You got this!”. Verder gebruikte ik clear stamps, vellum papier en een blanco kaart van de Action. De clear stamps heb ik ingekleurd ditmaal met kleurpotloden. De clear stamps gebruikte ik bij elke kaart.

Tip: Vellum papier is een beetje doorzichtig. Wil je deze netjes opplakken gebruik dan een lijmroller. Ook weer te koop bij de Action.

Action stickerboekje volwassenen kaarten maken

De tweede kaart maakte ik hetzelfde als kaart 1. Ik gebruikte stickers uit het boekje “Chill, it’s only choas”.
Action stickerboekje volwassenen kaarten maken DIY

Bij kaart 3 maakte ik weer gebruik van het boekje “You got this”. Ik maakte een vlaggenlijn met de stickers. Verder gebruikte ik een sticker als label. De achtergrond bij deze kaart is gewoon papier.
Action stickers pastel plakken
Kaart 4 maakte ik hetzelfde als kaart 3. Ik gebruikte wel een ander stickerboekje “Chill, it’s only choas”.
Action stickers planner agenda bullet journal verjaardagskaart

Is zo’n stickerboekje ook iets voor jou?

© Nobody ELSe

Reclame

12 reacties

 1. Leuke kaarten maakte je! Je hebt echt een leuk blog! Tips en gebruik van Actionspullen is zo welkom, ik heb er ook alles van. Ik zag dat je ook het papier uit bepaalde set gebruikt had.

  Wat jammer dat ik die stickerboekjes maar niet te pakken krijg hier. Ik ben zo vaak geweest en ze zijn hier gewoon niet geweest of maar een setje en meteen verkocht… Niemand kent ze… Heel de maand augustus al aan het proberen. Men zegt dat er meer soorten Actions zijn en niet iedereen hetzelfde assortiment heeft. Nu denk ik huh met zulk soort producten?

  Mocht iemand ze wel in Terneuzen hebben gekocht hoor ik het graag.

  Wie heeft een setje van 4 boekjes voor mij te koop?

  groetjes Petra

 2. Och ik ben gek op stickers velletjes. Daar kun je mee versieren en schrijven. Deze zijn heel leuk om te zien. Wat heb je leuke kaartjes gemaakt. Het ziet heel goed uit. Fijn weekend.

 3. Ik ga vanmiddag gelijk kijken. Ze zien er echt geweldig uit. En ik moet toch nog heen ;), goede reden dus om even te kijken.

 4. Wat een ontzettend leuke kaartjes! Je hebt de stickers op een mooie manier gebruikt. Deze stickerboekjes kende ik nog niet, maar vooral het boekje met de zwart-witte banners ziet er erg leuk uit.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.