Zoek
Sluit dit zoekvak.

Budgettip: Action verzenddoosjes en/of cadeaudoosjes

Budgettip Action verzenddoosjes pakket cadeaudoos
Reclame

Budgettip Action verzenddoosjes pakket cadeaudoos
Vandaag heb ik een artikel met een handige budgettip. Ik kwam iets tegen in de Action waar ik zo blij mee ben, namelijk verzenddoosjes en speciale verzendenveloppen met bubbeltjes plastic, die je ook nog eens kan gebruiken als cadeaudoosjes! Ik kocht 3 verschillende setjes en laat vandaag ook zien hoe ik één doosjes al gebruikte.

Pakketje verzenden

Zoals je misschien al eerder op mijn blog hebt gezien doe ik best vaak mee met cadeautjes uitwisselprojecten, denk aan #Echtepostiscool en Twitfeestjes. En soms wil ik ook wel eens iemand verrassen met een pakketje. Om een goede doos voor het pakket te vinden, vond ik altijd best lastig. Het moest een mooie doos zijn, maar ja, stiekem wilde ik daar ook niet zoveel geld aan uitgeven ;-).

En toen kwam ik bij de Action…

En toen zag ik bij de Action opeens pakketdozen in diverse formaten en designs. Ik kocht 3 verschillende maten. Er waren ook nog verzendkokers (€ 0,68), maar die gebruik ikzelf eigenlijk niet.

Envelop pakketdoos (A4), 2 stuks € 0,99
Action envelop pakketdoos brievenbus post

Advertentie

Pakketdoos, 17x24x8 cm, 2 stuks € 0,99 (misschien niet helemaal goed onthouden)
Action pakketdoos verzenddoos post budgettip

Bubbel-envelop, C5, 2 stuks € 0,59
Action bubbel envelop versturen

Een echt feestje maken van een pakket

Bij de Action probeer ik tegenwoordig pas iets te kopen als ik het ook gelijk nodig heb. Lukt niet altijd hoor ;-). Maar deze doosjes kwamen echt goed van pas. Ik gebruikte al een doosje als cadeaudoosje voor een vriendin.

Natuurlijk hoef je de doosjes niet extra te versieren, maar ik vind het leuk om te knutselen en daardoor een persoonlijke touch aan het cadeaudoosje te geven. Voor een vriendin haar verjaardag versierde ik de doos extra van binnen in het thema tropisch. Ik gebruikte plaatjes van een flamingo, toekan en bladeren die ik nog had liggen. ‘Happy Birthday party’ komt uit een luxe papierblok van de Action.

Met washi tape versierde ik de onderkant. Verder maakte ik nog vlaggetjes. Deze kun je heel gemakkelijk maken met washi tape. Je pakt een stukje touw, vouwt daar washi tape overheen en knipt vervolgens een punt.
Action cadeaudoos versieren washi tape

Action budgettip verzenddoosjes cadeaudoosjes

Stuur jij vaak pakketjes met de post?

Advertentie

© Nobody ELSe

12 reacties

  1. Oh, die doosjes zijn leuk! Ik heb ze nog niet gezien bij onze Action, meestal als ik mee doe met zo’n uitwisseling kijk ik wel even, maar uiteindelijk kom ik meestal toch weer bij een standaard doos uit.

  2. Die envelop dozen had ik daar eens gekocht toen ik mee deed aan een swap. Ideaal!! En wat je heb je die doos leuk versierd, zeg. Een cadeautje om al gewoon te krijgen.

  3. Wauw, zo is post al helemaal geweldig leuk om te ontvangen! Wat een leuke pakketjesdozen! En versierd op zo’n leuke en vrolijke manier zien ze er al helemaal geweldig uit!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.