Budgettip en mini review: Action Decotime Aquamarkers

15 Responses

 1. Daniël schreef:

  Ik wil ze voor mijn verjaardag vragen.

 2. Ellie Knol schreef:

  dat hangt echt af van je papier, niet van welke marker of verf dan ook.

 3. Marjo schreef:

  Zou je deze stiften ook kunnen gebruiken om op steen te kleuren

 4. ellen schreef:

  kan je ze ook bijvullen als ze leeg zijn?

 5. Ja leuk! Ik heb ze ook en gebruik ze zeker wel als ik dingen aan het maken ben of wil op pimpen.

 6. Geke schreef:

  Ohh zo verleidelijk… vroeger kleurde ik mijn stempelafdrukjes in met aquarelverf. Maar door de twinmarkers daarmee gestopt en ook wel omdat het papier wel vaak wat krulde en niet meer mooi plat was op het einde. Is dat met deze stiften ook zo, of blijft alles even netjes als bij de twin markers?

 7. Morgaine schreef:

  So much junk… komt in me op, hahaha uit Dirty Dancing, echt hoor… Ik zou wel willen maar weet nu al niet waar ik mijn huidige paar hobby’s moet laten, laat staan dat ik er ruimte voor heb, ik zou een loods hier in Friesland moeten aanschaffen of zo en dan…. daar werk ruimte van maken voor hobby’s 😉

  Groot respect voor jou, dat je dit allemaal kunt en doet!
  X

 8. Jenn schreef:

  Klinkt goed! Ik ben ook fan van de twinmarkers, die gebruik ik heel veel. Ik ben wel benieuwd welke nou beter zijn? Of zijn ze zo anders dat je ze gewoon beide gebruikt voor verschillende doeleinden?

 9. Annet de jong schreef:

  Drukken ze ook door. Vind ze zo gaaf

 10. Shenur schreef:

  Ik ga deze ook gauw kopen. Leuke review. Ik moet weer gaan tekenen en kleuren.

 11. lifestylemommys schreef:

  Wat een handige stiften zeg, ze zijn erg gaaf ?

 12. Peter's Treasury schreef:

  Denk je dat ze geschikt zijn om er achtergronden mee te maken? Vind waterverf daarvoor ook altijd wel tof, maar ook vaak zo’n geknoei… Dit zou het wel makkelijker maken?

  • Els schreef:

   Helaas nog geen tijd gehad om dit te proberen. Maar ik denk wel dat het makkelijker gaat. Kijk eens op youtube daar staan technieken met een plastic vel en brush pennen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.