Review / budgettip: Twinmarkers Action, alcoholstiften

41 Responses

 1. Astrid schreef:

  Kan je er dus eigenlijk alleen mee op papier kleuren. Het is dus niet watervast en niet op porselein of kleding schilderen?

 2. Aron Wijnen schreef:

  Ik gebruik ze ook… Maar de nummer komen niet qua kleur overeen… De 167 is niet de 167 qua kleur. Totaal verschillend. Weg tekening.

 3. Mwa Goossen schreef:

  Haha ik heb een kleurenkaart gemaakt van alle kleuren die er nu zijn. Dus mocht je belang hebben… hoor ik het wel.

 4. Goossen schreef:

  Op dit moment liggen we nieuwe kleuren bij de action

 5. jan schreef:

  ik gebruik deze veel en al langere tijd, liggend bewaren !

 6. Sabien Wenda schreef:

  Fijne stiften kleuren lekker soepel. Ik heb er schilderijtjes met glitter van de action mee ingekleurd

 7. Patricia schreef:

  Kun je ze ook op hout gebruiken ?

 8. Renate schreef:

  Ik wil er graag mee airbrushen. Weet iemand of de inkt schadelijk is?

 9. Mrs Vox schreef:

  Heb er al vaak naar staan kijken maar twijfelde.. maar vandaag overstag gegaan en 2 va de dozen van 36 stuks gekocht. Ben heel erg benieuwd!

 10. Mrs Vox schreef:

  Ik dacht dat er van decotime zelf ook een kleurenkaart was.. als ik de link nog weer tegenkom zal ik hem delen!

 11. Sleepwalker schreef:

  Els… hoeveel zijn t er in totaal? Ze zijn deze week weer in de folder, 36 pack!
  Ik neem aan 144 in total ?

 12. Harold schreef:

  Enig idee of deze markers los te verkrijgen of te bestellen zijn, bv bij de fabrikant of een website?

 13. Hilda schreef:

  Wat een leuk artikel. Ook hier in huis vinden we ze geweldig. Mijn dochter van 7 kleurt haar kleurplaten ermee in. Mama dan zie ik de strepen van de stift niet dit is veel mooier. Zelf kleur ik mijn stempel afdrukken ermee in. Misschien een tip…. een kleurenkaart. Ik kon ze niet vinden op decotime action twinmarkers maar als je zoekt op : chinhan touch twin marker chart, dan kom je een goeie tegen. Werkt met kleuren erg fijn!

 14. Inge schreef:

  Oh dit is een dupe van de (dure) Copic Markers! Ik heb er een paar gehad, maar ik gebruikte ze nooit en heb ze in de eerste EPIC editie weggegeven. Deze zijn in ieder geval een stuk fijner geprijsd. 🙂

 15. Michelle schreef:

  Wat fijn dat je er zo blij mee bent! De Action is zo’n handige winkel, voor alles en nog wat eigenlijk. Wij komen er ook met enige regelmaat.

 16. Melanie schreef:

  De kleuren zijn heel mooi. Maar jammer dat alcohol de basis is. Drukt werkelijk door al mijn papier heen. Als ik er mee kleur moet ik er iets onder leggen anders zit mijn tafel onder. Schriften kan ik meerdere bladzijden uittrekken zo erg drukt het door. Dus voor mij een nee.

  • Els schreef:

   Ja, doordrukken doen ze wel. Maar ik kleur vaak op een apart vel en knip ze daarna uit en plak ze ergens op. Dan werkt het wel fijn. Maar ik het snap het hoor, ik heb ook een hekel aan doordrukken.

 17. Carolien schreef:

  Super tip! Ik wilde vandaag toch al naar de Action voor inpakpapier, maar ga ook even kijken of ze de set met pasteltinten hebben.

 18. Heidi schreef:

  Wat leuk is dat, ik zelf heb zaterdag die pakje gekocht van 2 kleuren zwart en grijs en ik moet zeggen ik ben der echt super blij mee. Ga me der zeker nog bij kopen.

 19. TypischKim schreef:

  Wat een leuke en handige tip!

 20. Lies schreef:

  Ik ben ook zeker fan van deze twinmarkers! Ik heb dan wel niet deze doosjes, maar de setjes van drie stiften die ze als eerste verkochten. Deze setjes zag ik nog wel liggen vorige week, maar ik ben streng tegen mezelf geweest dat ik ze niet mee mocht nemen. Er zijn wat andere dingen die nu even belangrijker zijn haha.

 21. Jenn schreef:

  Ik heb ze al een tijdje, ik heb de eerste 4 sets van 12. Die sets van 24 en de sets van 12 die nu in de winkel liggen geven een hoop dubbelen helaas. Maar ik ben er erg blij mee!

 22. lifestylemommys schreef:

  Ik heb ze en ben groot fan. Cream is zeker de goede kleur qua huis zoals je zegt. Verder heb ik ook die metallic serie voor de feestdagen maar ook voor geboortekaartjes aangezien ik er de roze en blauwe ook van heb. Leuke en vooral handige review ?

 23. Yolanda schreef:

  Ik heb een klein pakje gekocht van 3 kleuren. De kleuren zijn erg mooi maar ze drukken heel erg door. Ik heb ze dus nog niet verder gebruikt.

 24. Connie schreef:

  Ik heb de stiften ook en ben er erg blij mee. Mooi resultaat, elke keer weer.

 25. Kreanimo schreef:

  Uiteraard heb ik ze al.. ?
  Ook de cream.

 26. Ik twijfelde deze te halen. Twijfel nog steeds haha. Zien er zo leuk uit maar ik ben bang dat ik ze te weinig gebruik. Nog even overnam denken dus haha

 27. Romy schreef:

  Wat leuk om hier een review over te lezen! Ik heb de twin markers in sets van 16 gekocht in alle kleuren, maar heb ze nog nauwelijks gebruikt. Na het lezen van jouw review ben ik vastbesloten om ze er snel eens bij te pakken 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL