Review: Action Maak je eigen stoomboot van Sinterklaas

13 Responses

 1. Morgaine schreef:

  Ik zit mij nu af te vragen Els, serieus, ik had het net over zelf pieten plakken en maken voor op de ramen of deuren vroeger, wat doe jij met al dit spul als de periode weer voorbij is, gooi je het weg? Of bewaar je het allemaal? Bij ons ging het vaak weg, zeker Sint en Piet gerelateerd, kerststukjes gingen soms nog wel mee in de doos, tot ze na een aantal jaren niet meer om aan te zien waren bijv.

  Misschien eens leuk om daar een blog over te schrijven? Wat doe je met al die spullen voor thuis zelf gemaakt? Dit is namelijk EEN reden dat ik ook gestopt ben ergens met nu het zo mooie DIY gebeuren, tenzij, zoals het haken, het echt gebruiksvriendelijk is en blijft.

  X

 2. E.H. schreef:

  Ik heb er net twee wegge*&^^%%…

  Het is weinig geld, dus ik verwacht geen goede kwaliteit, prima. Maar het moet wel allemaal passen, en dat deed het dus echt niet. Eerst aan het dek de zijkanten gemonteerd, ging al wat stroef hier en daar, maar pakte ik de bodem er bij, zie je gewoon dat geen van de sleuven passen op de uitsparingen van het dek… Bij mij brak trouwens ook precies hetzelfde onderdeel van de schoorsteen, omdat je gewoonweg te veel kracht moet zetten/moet gaan zitten wrikken, omdat het allemaal niet passend is…

  Zag er uit als een leuk knutselproject voor in de schoen, reslutaat: twee teleurgestelde kinderen….

  Nogmaals, ik verwacht niet de wereld van zoiets, maar laat het op zijn minst passen!

 3. MetMirjam schreef:

  Dat was nog best aardig wat werk! Leuk om te zien hoe het geworden is 🙂 Jouw eigen Sint en Piet zijn inderdaad veel leuker hoor!

 4. M.Th. schreef:

  En dat voor die prijs; ongelooflijk. Een heel leuk resultaat.

 5. Marushi schreef:

  Ik vind jouw zelfgemaakte sinterklaas en zwarte piet veel leuker!

 6. zazazoobeauty schreef:

  Weer zo leuk!! Lijkt me wel een aardig werkje zeg

 7. Beauty45plus schreef:

  Wat ontzettend leuk zeg, het lijkt me nog een hele klus als ik dit zo zie.

 8. Gera schreef:

  Wat leuk! Ik zocht nog ideeën om te maken. Morgen moet ik toch naar de Action, ik hou hem zeker in gedachten!

 9. jeapiebel schreef:

  Het ziet er gezellig uit om te maken en kijk nou naar het resultaat. Leuk!

 10. Wat een super leuke activiteit weeral om met jonge kinderen te maken! Zeker voor die prijs en dan neem ik het breken van een stukje er wel bij. Leuk ook nog steeds je eigen Sinterklaas en Zwarte Piet 🙂

 11. Peachy Stories schreef:

  Hoe leuk is dit! Voor een goedkoop prijsje ben je toch wel eventjes ermee bezig, dat vind ik een pluspunt. Dat het plaatje brak is denk ik dan weer te wijten aan de verhouding prijs – kwaliteit. Maar toch zeer mooi gedaan!

 12. sarinafassaert schreef:

  Jammer dat er een plaatje brak! Wel tof dat je dit even uitprobeert om ons vervolgens tips te geven. Je vilten Sinterklaas en zwarte piet vind ik nog altijd het leukst ☺️

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.