Review: Chinees DIY knutselpakket

Chinees DIY pakket
Reclame

Chinees DIY pakket
Vandaag na een lange tijd weer een review. Al moet ik eerlijk zijn, een echte review is het niet. Want veel dingen aan dit leuke DIY pakket uit China kon ik niet lezen en dus ook niet beoordelen of het duidelijk was uitgelegd ;-). Benieuwd hoe ik het pakketje vond en hoe ik dit paard of beter gezegd een Pegasus heb gemaakt? Lees dan gauw verder :-).


Dit DIY pakketje heb je misschien al eens eerder voorbij zien komen in een shoplog. Ik kocht dit pakket op AliExpress.com voor € 10,47. Dus zeker niet goedkoop, in Nederland zijn zulke pakketjes ook te vinden voor minder geld. Maar ja, ik wilde gewoon heel graag zien hoe een Chinese DIY verpakking en uitleg er uitziet.
verpakking Chinees DIY pakket

Inhoud

Het openen van de verpakking was natuurlijk extra leuk. In de verpakking zat een handleiding, stof in twee kleuren met daarop het patroon gedrukt, garen, naalden, knoopjes en een touwtje voor het staartje.
Inhoud DIY pakket
Er zaten 2 handleidingen in de verpakking. Één handleiding bestond uit uitleg van de basissteken met afbeeldingen. Nou ja, dat denk ik dan ;-). Daarnaast zat er nog een speciale gebruiksaanwijzing bij voor het paard. Deze was natuurlijk helemaal in het Chinees, maar wel met duidelijke afbeeldingen :-).
gebruiksaanwijzing

Aan de slag

Als eerste heb ik een afspraak met mijn moeder gemaakt of ze mee wilde helpen met het maken van dit paardje. Ik kan nog niet zo goed naaien :-). Vervolgens heb ik alle onderdelen uit het stof geknipt en de oogjes, mond en wangen op het patroon vastgemaakt. Mijn moeder heeft de onderdelen voor mij aan elkaar genaaid. De manen waren nog best lastig vast te maken, maar gelukkig kwam het helemaal goed.
naaien
Toen alles aan elkaar was genaaid, heb ik de oren en vleugels nog aan mijn Pegasus gemaakt en hij was klaar :-).
oren paard

Conclusie en eindresultaat

  • Tijd: 3,5 uur, het duurde langer dan gedacht
  • Moeilijkheid: 2 ster, soms wel even lastig
  • Eindcijfer: 8

Aan het pakketje heb ik veel plezier beleefd. Het pakketje was compleet, ondanks de Chinese handleiding makkelijk te maken en omdat het uit China komt extra speciaal.

Advertentie

Wat vind je van het eindresultaat?
pegasus DIY af

hoofd DIY paard

vleugel pegasus

lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Maak je eigen chocoladeletter Action
Review: Minion spaarpot verven van de Action
Review: Uiltjes slinger maken van Action
Review: Decotime Maak je eigen cadeaudoosje
Review: Decotime Decoreer je eigen doosje Action
Review: Viltpakket olifant en aap Zeeman
Review: Make your own Puppy van de Action
Review: Vriendschapsbandjes van de HEMA

Voor meer reviews: klik hier

Advertentie

© Nobody ELSe

19 reacties

  1. Het heeft wel wat, zo’n pakketje uit China! Zeker omdat de knuffeltjes etc daar altijd er zo anders uitzien dan hier. Super leuk en jullie hebben het netjes gemaakt!

  2. Ah het eindresultaat vind ik onwijs leuk en schattig! Leuk dat je eens zo’n pakket hebt geprobeerd. Ik moet zeggen dat ik het echt knap vind hoor dat je dit soort dingen kan maken!

  3. Ziet er leuk uit en al was het moeilijk om het in elkaar te zetten. Maar samen is het toch gelukt, zie ik.?? en de gebruiksaanwijzing bewaar maar goed!?

  4. Wat schattig geworden zeg en wat ben je goed dat je hier kan toveren. Duim up. Al is het met hulp van je naaikunst van je moeder, maar toch. Ik kan ook niet zo goed naaien. Klinkt raar om dat op te schrijven..haha

  5. Wat een leuk pakketje. Ik heb nog nooit iets via Aliexpress besteld. Maar als ik van die leuke dingen voorbij zie komen moet ik dat toch maar eens doen denk ik.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.