Kleuren voor volwassenen: Mijn geheime tuin #2

8 Responses

 1. DinjaDONUT schreef:

  Die regenbooggieter is echt heel gaaf! Ik houd wel van dat soort kleurverloopjes 🙂

 2. Nesrin schreef:

  Ik vind die boom prachtig, weer heel mooi gedaan Els.

 3. Je hebt ze prachtig ingekleurd zeg! Ik heb er gewoon weg geen geduld voor..

 4. Yolanda schreef:

  Ik heb wel een wenskaarten boekje liggen, maar daar heb ik nog niet de tijd voor gehad om te kleuren. Maar ik vind zeker erg mooi hoe jij het inkleurt.

 5. Myriam schreef:

  Amai, daar heb ik het geduld niet voor. Kleuren is niets voor mij, ik krijg stress van al die kleine hokjes en cirkeltjes. Jij hebt ze prachtig ingekleurd!

 6. Morgaine schreef:

  Dit boek heb ik ooit aan mijn moeder gegeven, of ze er nu nog in kleurt, denk het wel, zo nu en dan, zelf heb ik vele anderen nog staan en liggen, oa ook die van Van Gogh 😉 En Monet geloof ik, ken je die ook? Schilderijen van Oude Kunstenaars, bekende natuurlijk en dan hun meest bekende schilderijen die je eerst in gaat kleuren zoals het hoort, maar er zit een tweede gedeelte in waarin je vrij wordt gelaten en diezelfde platen naar eigen idee kunt inkleuren.

  Echter ben ik nog even bezig met mijn eigen ontwerp deken en het diagram op klad ligt al klaar, mijn moeder heeft het al goed gekeurd zelfs, zij kan het lezen, dussssssss blijft over, nu in het net en uitschrijven voor hen die geen diagram kunnen lezen nog…

  X

 7. Angélique schreef:

  Heel mooi! Zo fijn om te doen he, dat kleuren; ik doe het eigenlijk veel te weinig.

 8. Romy schreef:

  Wauw, wat ontzettend mooi! Je hebt ze stuk voor stuk prachtig ingekleurd. Mooi boek ook trouwens! Zelf kan ik me niet echt tot kleuren voor volwassenen zetten. Ik merk dat ik het toch leuker vind als ik echt een resultaat in handen heb: een kaartje, een pagina in mijn scrapbook etc. en bij kleuren vind ik het dan persoonlijk jammer dat mijn werk in een kleurboek staat en ik er verder niets mee doe. Maar dat is een persoonlijk dingetje, haha.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL