Kleuren voor volwassenen #10: Action DecoTime glitter canvas

Action DecoTime glitter canvas kleuren voor volwassenen
Reclame

Action DecoTime glitter canvas kleuren voor volwassenen
Ongeveer een week geleden kocht ik bij de Action een canvas met glitter die je in kunt kleuren van het merk DecoTime. In dit artikel laat ik zie hoe ik deze canvas heb ik gekleurd en vertel ik of deze het waard is om te kopen.

Action DecoTime Clouring art glitter

Bij Action kocht ik een Decotime, kleur je eigen glitter-canvas van 29×29 cm (zie eerdere shoplog). Er zijn zes varianten en kosten per stuk € 1,79. Op de verpakking stond dat je het beste resultaat krijgt met DecoTime Twinmarkers. En laat ik die nu veel in huis hebben :-). Tijd om te beginnen.
Action DecoTime glitter canvas Colouring art

Aan de slag het het kleuren van de Action DecoTime glitter canvas

Op de canvas zit glitter, heel veel glitter. Let bij het uitpakken er dan ook op dat je dit even buiten doet ;-). Glitter zit namelijk nooit 100% overal vast. Dus in de verpakking zit al veel losse glitter. Om bij het kleuren de glitter niet nog meer te verspreiden, legde ik onder het canvas een handdoek.
DecoTime glitter canvas review kleuren voor volwassenen
Met kleuren begon ik in het midden van het canvas. De rode bloem in het midden kleurde ik in met 3 verschillende rode Twinmarkers. Het midden van de bloem maakt ik met oranje kleuren. De tussenstukken waar geen bloemen of bladeren zitten maakte ik zwart. Ik koos bewust voor zwart zodat de kleuren die ik gebruik nog feller afsteken.
Actio DecoTime glitter canvas inleuren
De ring met bloemen om het middelpunt kleurde ik in met 3 verschillende kleuren roze. Het midden van de bloemen maakte ik weer oranje. Ook de tussenstukjes maakte ik weer zwart.
Action DecoTime colouring art canvas
Tijd om een deel van de bladeren in te kleuren. Ook bij de bladeren gebruikte ik 3 kleuren, lichtgroen, groen en donkergroen. Je ziet wel dat de canvas wat inkt opzuigt. Vooral bij het groen vind ik dit erg goed te zien. Dat is dan wel weer jammer. De tussenstukjes kleurde ik ook weer helemaal zwart.
Kleuren voor volwassenen Action Decotime canvas
Als laatste kleurde ik de buitenste rand. De bloemen maakte ik met 3 geel tinten. De buitenste bladeren met twee lichtgroene tinten.
DecoTime glitter canvas Action Review

Het eindresultaat

Het inkleuren van deze canvas met Twinmarkers vond ik erg leuk om te doen. De vlakken die ingekleurd moeten worden zijn ruim, dus het is geen gepriegel. De canvas zuigt helaas wel wat inkt op waardoor de kleuren van de Twinmarkers niet altijd even dekkend zijn als wanneer je de stiften op papier gebruikt. Dit zie je vooral goed bij de groene vlakken. Let ook goed op met het glitter, dat gaat bij het kleuren natuurlijk overal zitten ;-). Voor het bedrag van € 1,79 kan ik deze canvas zeker aanraden om te kopen. Het heeft mij in ieder geval uren plezier opgeleverd met kleuren!
DecoTime glitter canvas kleuren volwassenen twinmarkers

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Kleuren voor volwassenen #9: Action Spiral coloring book
Kleuren voor volwassenen #8: DecoTime Kleur- & knutselboek
Kleuren voor volwassenen #7: Herontdekken oude hobby
Kleuren voor volwassenen: Mijn geheime tuin #2

Meer tekenen en schilderen, klik hier >

© Nobody ELSe

9 reacties

 1. Dag Els

  Als je het doek voorstrijkt met matte lak van Action en goed laat drogen zuigt het daarna de kleur niet meer op en dekt ook beter.
  De glitters blijven zichtbaar en je hebt een mooi dekkend resultaat.

  Veel plezier ermee!
  Syta

 2. Wat mooi gedaan, Els. Heb je bij het kleuren geen last van die glitters, dat ze aan de viltstiftpunt blijven kleven bijvoorbeeld?

 3. Zo dit is een mooie mandala! En goede keus en de zwarte stift te gebruiken tussenin, zodat de kleuren nog mooier tot hun recht komen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.