Knutselen: Inkleuren met Twinmarkers DecoTime Action

12 Responses

 1. Syta schreef:

  Leuk, ik heb de kleurenkaart op mijn mobiel gedownload. Dan heb ik het altijd bij me, mocht ik nieuwe kleuren nodig hebben

 2. • Wat leuke kaarten zijn het weer.

 3. Bernardine schreef:

  Leuke kaart weer Els. Bedankt voor de uitleg.

 4. Mrs Vox schreef:

  Wat een slim idee om zo zelf een kleurenkaart te maken. Ik heb 2 doosjes markers en geen behoefte aan de hele mikmak verder, dus die kleurenkaart van decotime vond ik te groot. Dit ga ik denk ik zelf maken, dank!

 5. M.-Th. schreef:

  Ik zie dat jij meer geduld hebt dan ik Els; heel mooi resultaat.

 6. Katrien schreef:

  Op de site van decotime kan je een kleurenkaart downloaden.
  https://decotime.eu/

 7. Desiré schreef:

  Super mooi!

 8. Carola schreef:

  Bedankt voor je duidelijke uitleg.
  Mag ik vragen waar het papier met de roze strepen vandaan komt?

 9. ester wamelink schreef:

  ik had voor mijn markers een kleurenkaart gemaakt. een wit a4 tje gepakt van stevig wit papier en daarop vakjes gemaakt van ong 1×1 cm,die vakjes ingekleurd met de marker en dan het kleurnummer ernaast. Op deze manier kun je makkelijk de kleur vinden en het is ook een handig hulpmiddel om mee te nemen naar de winkel zodat je kunt zien welke kleuren je nog mist.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.