Shoplog: Action knutselspullen november 2021

Shoplog Action knutselspullen 2021
Reclame

Shoplog Action knutselspullen 2021
Nou dat is even geleden dat ik een shoplog op mijn blog heb geplaatst. Het begon spontaan te kriebelen om het weer eens te doen. In dit artikel mijn aankopen van afgelopen vrijdag.

Mijn favoriete Action winkels

Op mijn Instagram NobodyELSeNL plaatste ik een foto met de tekst” ‘Rara, waar ben ik?’. Ik kreeg veel reactie dat mensen jaloers waren op ‘mijn’ volle Action. Die foto maakte ik in de Action bij de grote AH in Tilburg. Maar dat is nog niet eens mijn favoriete Action. De meest fijne Action vind ik de Action in Riel (dorp vlakbij Tilburg). Het lijkt of ze daar meer assortiment hebben, nog meer gevuld is, ruime opzet en hoe handig, ze hebben er zelfs zelfscankassa’s. Maar genoeg vertelt, want op de poll die ik hield op Instagram waren jullie allemaal benieuwd naar wat ik allemaal had gekocht. Hieronder mijn aankopen die ik vrijdag kocht bij één van de hierboven genoemde Actions.

Shoplog Action

Action DecoTime colouring art glitter, € 1,79
Kleur je eigen glitter canvas, 29×29 cm. Zoals op de verpakking staat erg geschikt voor de DecoTime Twinmarkers. Ik ben benieuwd :-). Ik zal binnenkort wel een blog plaatsen over deze canvas.
Action decotime colouring art glitter

Action Decotime chalk ink pads, € 0,99 per stuk
Van deze stempelkussens ben ik zo’n fan! De eerste serie heb ik compleet en nu heb ik gelijk ook 4 setjes van de tweede serie. Er is ook nog een neon en een zwart-grijs-wit variant maar die vond ik niet zo mooi. Wil je meer weten hoe je deze stempelkussens kunt gebruiken bij het knutselen? Kijk dan eens in dit artikel waarin ik deze technieken laat zien: Knutselen: Uitleg stempelen met verschillende technieken.
Action decotime chalk ink pads

Action Craft sensations Deco stencils, € 0,59

Deze stencils kun je gebruiken bij het kaarten maken. In het artikel: Knutselen: Uitleg stempelen met verschillende technieken, kun je bij techniek 4 zien hoe je werkt met deze stencils.
Action Craft sensations deco stencils

Action Avec washi tape kerst, € 1,89

Advertentie

Deze washi tape is toch gewoon te leuk! De verpakking is ook gewoon al super schattig. Ik kon deze niet laten liggen.
Acion Avec washi tape kerst

Action Avec Rhinstones, € 0,68 per stuk

Zelf vind ik dat ik nooit genoeg plakparels en steentjes kan hebben ;-).
Acion Avec Rhinstones

Action Craft sensations creative paper collection

Ook papier met leuke patroontjes kan ik nooit genoeg hebben. In dit papierblok zit papier, stickers, kaarten, cadeaupapier en cadeaudoosjes. Dit blok ga ik gebruiken bij het kaarten maken en bij het versieren van mijn planner.
Action Craft sensations creative paper collection

Action Coloured cardboard, € 1,89

Naast papier met leuke patroontjes, kan ik ook geen genoeg gekleurd papier hebben van meer dan 200 grams. Ik heb van dit blok zelf 3 exemplaren meegnomen.
Shoplog Action Coloured cardboard

Action Decotime stempels, € 0,49

Deze 4 stempels wilde ik al zolang hebben en een paar weken geleden gekocht. Ik heb ze wel in deze shoplog staan, want er lagen er nu weer genoeg :-). Leuk om op mijn blog te gebruiken bij het kaarten maken :-).
Shoplog Action 2021 decotime stempels

Action Avec Kralenset XL, € 4,95

Natuurlijk kun je met deze kralenset leuke sieraden maken. Maar ik ben er iets anders mee van plan. Binnenkort zal je het wel zien op mijn blog ;-).
Shoplog Action 2021 sierdaen maken kraaltjes

Welke knutselproducten zou jij mij aanraden om nog te kopen bij Action?

Advertentie

© Nobody ELSe

17 reacties

 1. Wat een leuke aankopen allemaal! Die girafstempel had ik laatst ook in mijn handen. Toen laten liggen, maar ik denk dat ik hem bij nader inzien mezelf toch maar cadeau doe. En die washi tape is ook zó tof. Ik heb ook één setje liggen en kan niet wachten om daar veel kerstkaarten mee te maken. Hopelijk dit weekend!

 2. Wat weer leuk Els hoop dat je dit vaker doet om de gekochte materialen te laten zien.. En wat spannend om af te wachten wat je ermee gaat creëren.

   1. Om cadeautjes in te pakken en om zelfgemaakte lampjes mooi af te maken zei ze. Ik draaide dat dan altijd nog om een potje zodat de sfeerlichtjes wat stijlvoller werden in plaats van gewoon een groentenpotje waren haha

 3. Mooie artikelen heb je meegenomen. Dat gekleurd papier daar ben ik ook fan van. De inkt heb ik helaas nog nergens gezien.
  Tip; ze hebben pakketten met 1kg papier, hierin zit dik en dun papier en met galans of relief. Ik ben fan van deze pakketten. Steeds krijgen ze nieuwe met weer andere kleuren. Ik vind het een aanrader.

  1. Bedankt voor je tip. Dat papier ken ik inderdaad. Gebruik ik ook veel. In het artikel van gisteren bijvoorbeeld de vlaggetjes gemaakt :-).

 4. Super leuk. Ben ook in bezit van deze knutsel spulletjes en gebruik het vaak… benieuwd naar je nieuwe resultaten😊

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.